Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
24
Favori
70.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu onların sorunu yıllarca araplar kaymağını yedi telekomun 15 senemize mal oldular

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

1000 mbps'desteklemiyormuş.

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU]

• Her işletmecinin ortak altyapıda bin megabit anlaşması yok zaten çoğu en fazla 100 veya 200 veriyor. Sen zaten bin megabite başvurmuştun Telekom da, ona ret mi geldi bin veremiyoruz şeklinde?

turk telekom altyapı kendfsine açmamış heralde

• smart0201 kullanıcısına yanıt

yanlış yerlerden sorgulama yapmışsınız. netspeed 200 den yukarı vermez. türknet 100 den yukarı vermez. comnet sayfasından veya gibirnet sayfasından sorgulayın 1000 yazar. hatta kablonet sayfasından bakın fiber 1000 çıkar.

• yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

oralarda altyapı çıkmıyor turk telekom'da altyapı yok diyor yarın planlama erişime gideceğim

turknet

Adresinizde boş port olmadığı için şu anda adresinizde internet hizmeti verilemiyor. Boş port olmaması bölgenizdeki kapasite yetersizliği nedeniyle oluşan bir sorundur ve herhangi bir zamanda giderilebilir. Fakat bunun için bir süre veremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Üzgünüz şu anda bulunduğunuz adrese hizmet veremiyoruz.

tamam göknet teki sorgulamada ftth olan kısım yeşil olunca hepsinde çıkar. daha tam aktivasyon olmamış görünüyor. bende de öyle olmuştu.

• Köyde altyapı için ne yapılabilir, Köy meydanında (~500 metre) VDSL+ADSL kutusu var ancak uzaktaki evlere altyapı çekmiyorlar. Altyapı olan en yakın evden 150 metre falan mesafede 3 ev var üçü de istiyor ama adamları ikna edemedik. Ne yapılabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

direk fiyatlar sabit olursa direk başı 1500 tl istiyorlar direk dikme parası'da 1000 tl olduğu varsaysam 7500 tl tutar.

• Selamlar,bu konu altında sürece hakim birçok arkadaş var.Kendi yolumu çizeceğim.Fikir gerekiyor.

Kendime özel fiber hat istiyorum.Sistemden baktığımda saha dolabına 88 metre mesafem var.Tip7 ve Tip23 kabinleri yanyana bulunuyor.

Evimin önündeki kaldırımda türk telekom rögar kapakları mevcut hatta bir tanesi tam bizim apartmana giriş kapısının önünde bulunuyor.

Şimdi düz mantık olarak düşünürsek kazı maliyetim yok gibi duruyor.Menholden çıktıktan sonra ben havadan çektirip pencereden direkt eve aldırmayı düşünüyorum kabloyu...

Bu hafta türk telekom müdürlüğüne gideceğim 500 yada 1000lik paket istediğimi söyleyip özel fiber hat fiyatı isteyeceğim.

Geçmiş tecrübelerinizden faydalanarak benim bu işin günahı ne kadar olur dostlar.

• vnegras V kullanıcısına yanıt

O Şans işi biraz ofsd olmadan vermiyorlar isterlerse bana hep gelip gidiyorsun sana yapalım sende kurtulmuş olursun bizde demişlerdi.

Ofsd dediğin tip23 fiber kabini değil mi hocam?

Oysa eğer 88 metre bana uzaklığı...

Tabi ki içinde yer olması önemli.O ayrı konu...

Ofsd o değil tabi ki de

Apartman içine konulan sonlandırma kutusunu mu kastediyorsun hocam?

Eğer öyleyse ortalama ücreti nedir kutunun...Konuda okuduğum kadarıyla en çok maliyet bu kutudan çıkıyor.

Siz neredeydiniz bu arada? Hangi ilde/ilçede yaptılar bu uygulamayı? Bence çok mantıklı olmuş sizin uygulama. Madem doğrudan fiberden verilebiliyor boş yere insanları uğraştırıyorlar. Çoğu kullanıcı gerekirse 3-5 kişi bir araya gelip bu maliyete razı olur eve kadar fiber için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 8 Aralık 2023; 13:26:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

7500TL isteseler direkt verelim altyapı olmadığı için ayda en az 1000TL sırf internet paketlerine gidiyor. Bize denen şey en fazla 3 direkle altyapı çekenildikleri ve buraya 3 direğin yetmeyeceği o yüzden yapmayacakları. 3 direk buraya çok rahat yetmeli bunu da defalarca söyledim. Hatta altyapı isteyen evlerden birine 2 direk bile rahat yeter oradan bir direkle de bize gelir ama onun başvurusuna bile 3 direk yetmez diye reddettik diyorlar. Ne yapacağız bilemedim.

Tanımlamalar bitince o da gözükmeye başlar.

Turk Telekom'dan aradılar on başvuruyu ilerletmek için adres tanimlamasi bitti dediler.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.