ftth sistem de çıkan |
Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Bir yanlışlık var hocam ftth de 1000 mbps olması gerekir müdürlükle görüşün derim -
benim değil özel fiber çektiren otel onun onlara 13 bin tl çıkarttan telekom bana fiyat çıkartamıyor
-
Fiyatı yüksek söylemeye mi çekiniyorlar nedir
-
yapmak istemiyorlar il müdürlüğü ftth yapmayı sevmiyor vdsl sevdası var hattım 100 mbps destekliyor ona bile geçemiyorum
-
Bu düşünce yapısının değişmesi lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: thelordof
Bu düşünce yapısının değişmesi lazım25 kasım da dilekçe verdim sonuç yok
-
İl müdürlüğüne gidip sürekli daraltmak istiyorlar heralde. Parayla isteyince bile böyle sonucun belirsiz olması üzücü.
-
yıllık izin deyim benim o kadar zamanım yok devlet memuruna yakışma ki parasını vereyim dedim ona da yanaşmıyorlar ankara genel müdürlüğüne yarın telefon edecem otel radan yaptırmış il müdürlüğü 43 bin tl demiş genel müdürlük 13 bin tl demiş
-
Olumlu bir gelişme olur umarım. -
Selamlar.
Vdsl için boş port olmadığını söylediler. Saha dolabıma uzaklık 73 metre. Özel fiber çekerler mi? İşyeri olarak kullanacağım müstakil bir konuta çektirmek istiyorum..
Vdsl portu yokken çekiliyor mu ? 5-10bin çok sorun değil. -
Planlama erişime gittim keşif ve projelendirilecek yapılacak dediler bu ay projesini cizdircem dedi ocak 16 yaparız dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 6 Aralık 2022; 18:52:36 > -
Fiyatta mantıklı olursa çok iyi. -
1500 dolar ayırdım dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 6 Aralık 2022; 19:31:32 > -
Dikkat etmemişim ona 🤗 -
hocam kusura bakmayın burun amliyatı oldum biraz sinirleniyorum bazen
-
Sorun değil hocam.
Geçmiş olsun. -
Siz ne güzel planlama ekibine ulaşıp bilgi alıyorsunuz, ben daha Müdürlükteki memurlardan ileri geçemedim, dilekçeyi bırakın gidin diyorlar, gram bilgi vermiyorlar.
1,5 senedir uğraşıyorum, tarih vermiyorlar, bilgi vermiyorlar, proje çizlimesinden falan bahsetmiyorlar, fiyat vermiyorlar, özel proje sunmuyorlar.
Söyledikleri tek şey, ''bölgenize Fiber dönüşüm henüz uygulanmamıştır''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 6 Aralık 2022; 22:53:44 > -
ben 2016 yılında beri konuşuyorum akraba gibi olduk adamlar beni ben onları tanıyorum
-
sorun çok hocam turk telekom borular kapaklar milletin arsalardan geçiyor devlet donemiden kalma altyapı olmazsa kazıyı üstlecem altyapı için mevcut hattı kullanmayız belki dedi turk telekom dilekçe veriyorlar borular altyapıyı kaldır diye arsa sahipleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Aralık 2022; 18:20:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X