Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
21
Favori
66.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlısı olsun bakalım hocam insallah en kısa sürede kavusursunuz fibere herkes kavusur insallah  

• İnşallah 😂
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam demek istediğinizi anlıyorum fakat artık iyi niyet diye bir şey kalmadı, onlar iyi niyet sınırını aşalı çok oldu. İki yıldır kibar bir dille neredeyse yalvararak şu altyapıyı iyileştirin diyorum afedersiniz şeyine takan yok. Benim gibi binlerce insan bunlara yıllardır yalvarıyor ama piyasa tekeli oldukları için keyifleri ne zaman gelirse o zaman hizmet geliyor bazen keyifleri hiç gelmiyor. Biz de insanız sabır sınırımız var, yıllardır dalga geçer gibi muamele görünce dayanmak zor oluyor.

Bu arada Linkedinden dün gelen otomatik mesajdan sonra hiç bir dönüş olmadı, muhtemelen orada da ghostinglendim🤬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hku84 -- 18 Aralık 2024; 17:50:28 >
  • hku84 H kullanıcısına yanıt
    Dediklerine katılıyorum hocam. Ve bence yılbaşından sonra tekrar dene şansını. Benim projeyi de yılbaşından sonraya ertelediler.
  • hku84 H kullanıcısına yanıt

Ben de anlıyorum hocam seni merak etmeyesin.  

Yeni yıl yaklastı ya hocam şimdi asgari zammı belli olacak, yatırım maliyetleri değişecek vesaire. Zaten bildiğiniz gibi bu işlerin en büyük kalemini işçilik oluşturuyor. Belki bu yüzden asgarinin belli olmasını bekliyor olabilirler

• merhaba herkese perşembe günü türk telekom müdürlüğüne gidip özel fiber çektirmek için başvuru yapacağım. ftth diye özel olarak belirtmeme gerek var mı? bir de süreç nasıl işliyor?

• dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt

Sizden talep alacaklar zaten orada altyapı mı FFTH mı sorarlar.

Planlama birimi proje çizecek size projenin maliyeti iletilecek, bazen bu hemen söz ile önden belirtilebiliyor, bazen hiç cevap verilmeyebiliyor takip etmeniz faydalı.

Ücret tarafınıza iletilecek, ödemeyi TT'ye yaptıktan sonra sözleşme süresi 180 gün, 180 gün içinde sistem aktif edilmesi gerekiyor özel iş olduğundan.

Eğer 180 gün içerisinde yapamayacaklar ise size teklif iletmezler, bu iş yapılamaz diyorlar bilginize.

• Patron12 P kullanıcısına yanıt
    bugün gittim konuştum bütçeler daha belirlenmemiş adres ve numaramı aldılar belli olunca arayacakmış
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt

Belli olduğunda bu konu üzerinden bilgilendirme yapmayı unutmayın hocam lütfen.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    tabii ki hocam
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.