Şimdi Ara

Özel hastanelerde yetkili kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten bu konuları fazla bilmediğim için soruyorum. Şimdi hakkında defalarca şikayette bulunulmuş bir doktor var diyelim. Bu doktor hakkında, en son kararı başhekimmi veriyor yoksa yönetim kurulu üyelerimi veriyor. Yanlış bilmiyorsam, başhekimi atayan da yönetim kurulu olduğuna göre sanırım son söz hastanenin yönetim kurulunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NORMAL şartlarda doktor alımı veya sözleşme bitirilmesi görevli hastane yönetimindedir ancak anormal bir durumdan bahsettiğiniz için genel müdürlüğü ilgilenir, kurumsal bir hastaneyse genel müdürlüğe şikayette bulunmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

NORMAL şartlarda doktor alımı veya sözleşme bitirilmesi görevli hastane yönetimindedir ancak anormal bir durumdan bahsettiğiniz için genel müdürlüğü ilgilenir, kurumsal bir hastaneyse genel müdürlüğe şikayette bulunmanız lazım.

Daha açık olmam gerekirse, özel bir hastanede bir doktoru uslübundan dolayı şikayet dilekçesi verdim. Ve öğrendimki bu doktoru aynı sebepten, daha önce en az on kişi şikayet etmiş. Hastanede tesadüfen tanıştığım bir görevlinin bana söylediğine göre, bu doktor hastanenin yönetim kurulu üyelerinin bazılarının en yakın dostu olduğu için hiçbir şey yapılmıyormuş. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlenmeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.