Şimdi Ara

Özel Hastanelerin Yaptığı Dalavereler ve Paranızı Geri Alma Yöntemi (SS'ler Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
146
Favori
60.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keşke herkes sizin gibi olup haklarının farkına varıp 3 5 diye küçümsemeden büyük küçük tüm haklarını korumaya çalışıp sahip çıksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

özellikle son paragrafınıza çok katılıyorum. doktor denen çetelerin eline düşmek istemiyorsanız sağlığınıza iyi bakın, alkolü sigarayı bırakın, şeker, tatlı, şekerli içecekler, ekmek, pasta, hamur türevi tüm kalitesiz karbonhidratları hayatınızdan çıkartın, egzersize, düzenli yürüyüşlere başlayın iş işten geçtikten sonra karşınızda sadece paranıza göz diken akbabalar sürüsünü görüyorsunuz ama ne fayda

Alıntıları Göster
    Doktorlara çete deme hakkını nereden buluyorsunuz ? İşte sağlıktaki şiddetin sebebi sizin gibi insanların nefret dolu konuşmaları ve saçma sapan argümanlarından oluşuyor. Siz, eşiniz doğum yaparken hastane yerine evde doğum yaptıracaksınız sanırım . Hem akbabalar paranıza çökmez hem de çetelerin eline düşmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bookman01

Doktorlara çete deme hakkını nereden buluyorsunuz ? İşte sağlıktaki şiddetin sebebi sizin gibi insanların nefret dolu konuşmaları ve saçma sapan argümanlarından oluşuyor. Siz, eşiniz doğum yaparken hastane yerine evde doğum yaptıracaksınız sanırım . Hem akbabalar paranıza çökmez hem de çetelerin eline düşmezsiniz.

Alıntıları Göster
    doktorlara malesefki çete veya kanserli hastaların son anlarında paralarını ellerinden almaya çalışan akbabalar demek istemezdim ama çevremde ve kendimden gördüğüm bildiğim onca örnekten sonra doktorlara saygım ve inancım kalmadı malesef.

edit bu arada tüm doktorları kesinlikle kastetmiyorum gerçekten iyi doktorlarımızda var ama gözünü para hırsı bürümüş bile bile göre göre yalan söyleyen insanların sağlığıyla oynayan parasını almaya çalışan ettiği yemini çoktan çiğnemiş mesleklerinin yüzkaralarıda var. iyi doktorlarımız zaten baştacı en baştada Canan Karatay hocamız Allah bin kere razı olsun ondan. Doğruları gerçekleri halka anlata anlata tüm soytarıların maskelerini birbir düşürdü çokta iyi yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 22 Ağustos 2019; 1:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

Bu mesaj silindi.
    Ya bu adamları seçip seçip mi gönderiyorlar bu foruma?

-Hak arama hürriyeti diye bir şey duymadın mı? Sizin gibiler sorgulamadığı için zaten bu fiyatları geçiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9DB7A8DFB -- 22 Ağustos 2019; 2:23:8 >
  • Ulkede denetim diye birsey yokki hicbir alanda.

Kevgire donmus geciren gecirebilene.

• Sgk 2003 yılından beri özel hastanelere ödediği ücretlere zam yapmamaktadır. ( sadece muayene değil , ilaç , serum , laboratuvar v.s ) Bu sebeple fiyatlar zamlanmaktadır.
    Oysa Sgk zam yapsa alabileceği max ilave ücret %200 ( üni hastanelerinde %220'dir ). bu konuda aslında bakanlık biraz ödeneği arttırsa bu gibi vatandaşa mal etme durumları söz konusu olmaz.

Allah analı babalı büyütsün hayırlısı olsun.
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Danışıklı, dövüş misali

• Ankara Liv Hospital’de aynısı başıma geldi,Muayene ve tomografi ücreti için benden 351₺ talep ettiler.Hem SGK hem de Anadolu Sigorta özel sigortam var ve bu hastaneyle anlaşmalılar.Anadolu Sigorta ödemeyeceğini belirtmiş,hesaplaşacağız.Her ay benden para keserken iyi,karaktersizler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir şey sormak istiyorum. Verdiğiniz linkte beyin ve sinir cerrahisi bölümünde hesaplama yapacaktım ama bu bölümde ek ücret alınamaz diye uyarı çıkıyor. Bunun anlamı mesela boyun fıtığı meliyatlarında ücret alamayacakları mıdır?

@Goudelock
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Hocam bir şey sormak istiyorum. Verdiğiniz linkte beyin ve sinir cerrahisi bölümünde hesaplama yapacaktım ama bu bölümde ek ücret alınamaz diye uyarı çıkıyor. Bunun anlamı mesela boyun fıtığı meliyatlarında ücret alamayacakları mıdır?

@Goudelock
    Net bilgim yok hocam 184'ü arayın bir sorun bence.

• Şuan bir özel hastanede bir gece yatıyoruz. Doğum öncesi beklenmedik küçük sancılar sebebiyle gözlem altındayız. Serumlar,çeşitli ilaçlar ve kontrollerimiz yapılıyor.
    Girişte bir gecelik 600tl ücret aldılar çıkarkende ekstraları ödeyeceğiz kimbilir ne kadar diyecekler.
    Yatış ücretini sgk nın sitesinden araştırdım ve sadece 97tl tutması gerekirken 600tl ödedim.
    Yarın sabah çıkış yaparken detaylı faturalarımı alıp gerekeni yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpy

Şuan bir özel hastanede bir gece yatıyoruz. Doğum öncesi beklenmedik küçük sancılar sebebiyle gözlem altındayız. Serumlar,çeşitli ilaçlar ve kontrollerimiz yapılıyor.
    Girişte bir gecelik 600tl ücret aldılar çıkarkende ekstraları ödeyeceğiz kimbilir ne kadar diyecekler.
    Yatış ücretini sgk nın sitesinden araştırdım ve sadece 97tl tutması gerekirken 600tl ödedim.
    Yarın sabah çıkış yaparken detaylı faturalarımı alıp gerekeni yapacağım.
    Hangi hastane?isim verebilir misiniz?en azından bilmiş oluruz bizde ona göre muamele yaparız.

• Reyap esenyurt.
    Çıkış yaptık, tahliller ilaçlar vs sadece 100tl tuttu.
    Ancak yatış ücreti bana abartılı geldi.
    Ayrıntılı fatura istedim hemen verdiler.
    yatış ücreti sgkdakine uygun 90tl ama refakatçi hizmet bedeli diye saçma sapan bir ücret bindirmişler 500tl lik.
    .
    Şuan doğuma odaklandığım için uğraşamicam ama işlemler bittiğinde bakıcaz çaresine.

• mpy kullanıcısına yanıt
    Siz evladınızı sağ salim kucağınıza alın işin maddi boyutuyla daha sonra ilgilenirsiniz.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum.
    Şuan gözümde değil harcamalar.
    Hesabını yapmıyorum ama bu şekilde şişirilmiş hesapların ayrıntılı faturasını alıp dosyama ekleyip bekleyeceğim sadece.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.