Şimdi Ara

Özel Hastanelerin Yaptığı Dalavereler ve Paranızı Geri Alma Yöntemi (SS'ler Eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
146
Favori
60.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faydalı bir konu.Umarım birçok kişiye yararı dokunacaktır.Konu kesinlikle sabitlenmeli.
  • Geçen yıl Ürolojiden taş ameliyatı olmuştum. Bahsetmiş olduğunuz ekrandan sorgulama yaptığımda bu işlem için ilave ücret alınmaz diye uyarı verdi. Bende kıllanmaya başladım.
  • Sigorta fiyatları çok ucuz, hastaneler devletten yeterli ya da işin ederi kadar ödenek alamıyor ve bunu yapmaya mecbur kalıyor. (İstisnalar vardır) ‘Güçlü’ hastaneler böyle ek ücretler alıp doğru düzgün ceza yemezken arkasında biri olmayan hastaneler kuş ücretlerini alarak batıyor, sonra diğer hastaneler onları satın alıyor duymuşsunuzdur. Zaten sadece sskdan ücret alan, böyle gecirmeyen hastanelerin hepsi borclu ve batik (universite hastaneleri) buradan da sigorta ucretlerinin isi dondurmeye bile yetmedigini anlarsiniz
  • Ben de şu an acıbadem hastanesindeyim 2.günümüz,eşim normal doğum yaptı.Hem normal sgk hem özel sağlık sigortası var bakalım ne fatura çıkacak.Gece birden doğum başlayınca doktorumuz da şehir dışındaydı,apar topar plansız hastaneye geldik.
  • takipte dursun. Hastane işi istanbulda korkunç bir hal almış. Doğru düzgün hizmet alamıyorsunuz alsanızda soyuyorlar
  • O cukkalanan paraları aslında hepimiz ödüyoruz arkadaşlar SGK bütçesini hazineden alıyor hazinede her vatandaştan alıyor.
  • p.tesi günü rahatsızlanıp işten çıkıp hastaneye gittim. muayne ücreti, kan testi, idrar testi, ultrason derken 350tl ödeme yaptım. bazen hastayken gözümüz görmüyo verdiğimizi yeterki iyi olayım diye.
    dün akşam eşim rahatsızlandı aynı hastaneye gittik. aynı testler eşimede yapıldı ama özel sağlık sigortası var işyerinden. beş kuruş vermeden hastaneden ayrıldık.
    ozaman kafama dank etti beni iyi sömürmüşler
  • "Topluma örnek ve aklı başında bir vatandaş nasıl olmalıdır?" sorusunun en net cevabısınız. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzmarit

p.tesi günü rahatsızlanıp işten çıkıp hastaneye gittim. muayne ücreti, kan testi, idrar testi, ultrason derken 350tl ödeme yaptım. bazen hastayken gözümüz görmüyo verdiğimizi yeterki iyi olayım diye.
    dün akşam eşim rahatsızlandı aynı hastaneye gittik. aynı testler eşimede yapıldı ama özel sağlık sigortası var işyerinden. beş kuruş vermeden hastaneden ayrıldık.
    ozaman kafama dank etti beni iyi sömürmüşler
    Hangi şikeyler ile gittiniz acile?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    aşırı halzislik ve genel ağrı.
    2 senedir çektiğim bi sıkıntım var en son bu hastanede kendime gelmiştim, o yüzden burayı tercih ediyorum.
    kandaki crp değeri yükselmiş tekrar, buna bağlı mide üstü lenf bezleri şişmesi oluşuyo bende bunun için ultrason la bakıyolar. kan değerlerindeki bi anormallikten dolayı karaciğere de bakmak istediler vs.
  • Tebrik ederim hocam gayet faydalı bir konu
  • Bilgilendirme için teşekkürler bende böyle şeylere fazlasıyla takığım acaba özelden yazdığınız dilekçenin tamamını paylaşabilir misiniz benzer durumlarda kopya çekmek amaçlı.
  • özel sağlık sigortanız oldugunu söyleyin bulabildikleri bütün tahlilleri yazsınlar
  • onların biryerlere yakınlığı olmasa bu naneyi asla yiyemezlerdi
  • Müthiş bir konu tamda konu ile ilgili çıkmazdayken. Hocam bundan yaklaşık 20 gün önce antalya OFM hastanesine eşimin aşırı karın ağrısı şikayeti ile acilden giriş yaptık akşam 19:00 sıralarında.Bir süre serum vs verildikten sopnra ağrının geçmemesi nedeni ila kan ve idrar testi ayrıca tomografi çekildi.Apandisidin patlamak üzere olduğu acil ameliyata alınması gerektiği ücretinde 3200 tl civarı olduğu söylendi.Bizde tomografi sonucunu istedik devlete gitmek için ancak durumun rislki olduğunu imza almadan çıkış vermeyeceklerini beyan ettiler.Buna istinaden bizde OFM de operasyonu kabul ettik.1 gün hastanede kaldık ve toplamda 3000 tl gibi bir rakam ödedik.Bu ücreti geri alma şansım nedir acaba?GEri alma şansım var ise SGK ya bizzat başvurumu gerekli yoksa mail ile oluyormu?
  • Sana helal olsun kardeşim aslında forumda böyle durumlarla ilgili özel bir tim oluşturulmalı ve sürekli bilinçlendirilmeliyiz.

Ülke garanti hakkını kullanamayan insanlarla dolu maalesef kendi haklarımızı savunamıyoruz üşeniyoruz
  • Beyler neden özel hastanede adamlar bir kere daha gelmeniz için tam iyiliştirmesin ki? İlaçlar da böyle. Devlet hastanesinde ne güzel ilgileniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliTR3

Müthiş bir konu tamda konu ile ilgili çıkmazdayken. Hocam bundan yaklaşık 20 gün önce antalya OFM hastanesine eşimin aşırı karın ağrısı şikayeti ile acilden giriş yaptık akşam 19:00 sıralarında.Bir süre serum vs verildikten sopnra ağrının geçmemesi nedeni ila kan ve idrar testi ayrıca tomografi çekildi.Apandisidin patlamak üzere olduğu acil ameliyata alınması gerektiği ücretinde 3200 tl civarı olduğu söylendi.Bizde tomografi sonucunu istedik devlete gitmek için ancak durumun rislki olduğunu imza almadan çıkış vermeyeceklerini beyan ettiler.Buna istinaden bizde OFM de operasyonu kabul ettik.1 gün hastanede kaldık ve toplamda 3000 tl gibi bir rakam ödedik.Bu ücreti geri alma şansım nedir acaba?GEri alma şansım var ise SGK ya bizzat başvurumu gerekli yoksa mail ile oluyormu?
    SGK hastaya geri ödeme yapmaz hocam, hastaneye yaptırım uygular tebliğe uygun davranmadığını tespit ederse. Bunu da alacağınız ya da almış olduğunuz faturadan tespit eder. Faturayı ek tutup SGK'ya dilekçe yazarsanız 30 gün içinde size dönüş yapıyorlar, telefonda da bilgi veriyorlar. SGK sağlık sosyal güvenlik merkezi memurları gerçekten işinin ehli, bilgili ve ilgili insanlar. Gerekli yardımda bulunacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Goudelock

SGK hastaya geri ödeme yapmaz hocam, hastaneye yaptırım uygular tebliğe uygun davranmadığını tespit ederse. Bunu da alacağınız ya da almış olduğunuz faturadan tespit eder. Faturayı ek tutup SGK'ya dilekçe yazarsanız 30 gün içinde size dönüş yapıyorlar, telefonda da bilgi veriyorlar. SGK sağlık sosyal güvenlik merkezi memurları gerçekten işinin ehli, bilgili ve ilgili insanlar. Gerekli yardımda bulunacaklardır.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam,SGK da yapılan değerlendirme sonucu hastaneye ceza bizdende fazla ücret alındıya hastane tarafımıza fazla olan miktarı ödüyor yanlış anlamadiysam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.