Şimdi Ara

Özel Hastanelerin Yaptığı Dalavereler ve Paranızı Geri Alma Yöntemi (SS'ler Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
146
Favori
60.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hastane tutarı hastasına geri öderse ceza olarak tutarın 2 katını SGK'ya ödüyor, hastasına ödemeyi reddederse SGK'ya 5 katını ödüyor. Benim hastane bana ödemeyi reddetti. Hakem heyetine başvurdum, hakem heyeti beni haklı buldu.

Her başvuru kesin olumlu sonuçlanacak diye bir şey yok. Hastaneler çok uyanık her türlü kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Hatta çoğu başvurunun reddedileceğini düşünüyorum. Adamlar bu işi yemiş bitirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sık hastaneye giderim dursun

• Özel sigortası kapsamında giden ve memnun kalan var mı acaba
  • Öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, güzel çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Geçen sene başıma geleni söylüyorum, Türkiye'nin en tanınmış özel hastanelerinden birine kalp krizi geçiren yakınımız için acil girişi yaptırdık girerken bize tedavilerin ücretli olacağını kabul ediyorsak imza atmamiz gerektiğini ondan sonra tedaviye başlayacaklarini söylediler. Acil girişi yapanlardan ücret alınmadığını biliyordum ama durumun aciliyeti olduğu için ödeme ile ilgili birkaç soru soruphemen imza attım. 3 gün sonra taburcu edildik o ara ben araştırma yaptım ve ücret ödememem gerektiğini öğrendim. Yoğun bakımda elime bi kağıt verildi ve muhasebeye yönlendirildim. Ücret konusunu konuşmak için odaya girince adam hemen başladı yalanlara, ödeyeceğiniz tutar şu kadar ama efendim biz size bi iyilik yapıp fiyatta indirimde bulunacağız ama bunun karşılığında fatura veremeyiz vs vs şeyler söyledi. Ben dedim ki indiriminizi kabul etmiyorum bana asıl miktarı fatura edin ben onu ödeyeceğim diye. Sonra bana ama fatura edemeyeceğimiz ek harcamalar oldu onlar için sizden bi 400 lira almam lazım dedi. Dedim onlar için bi belge düzenlerseniz öderim tabi ne demek. Bir kac mirin kirin etti ben bir görüşme yapicam faturalarla ilgili lütfen dışarda bekleyin dedi. 1 saat bekletti beni tabi o ara adam başkalarindan para topluyor cam oda olduğu için görünüyordu. En son kendim gittim dedim hasta yukarida bekliyor biraz acele edebilir miyiz diye, bana da simdi cevap geldi diye aldi beni içeri. Sonra bana borcunuz bulunmuyor yaptığımız 400 liralık alışverişi size hediye ediyoruz vs dedi. Yüzüne nefretle baktım şerefsizin. Ve inanin muhasebe bölümünde bekleme alanında onlarca insan kendilerine söylenecek yalanların farkında olmadan bekliyordu.

Sonra şikayet etmedim bi yere. Diyorum ya Türkiye'nin en tanınmış hastahanelerinden birinin şubesi. Malesef ülkenin durumu bu. Hastahanelere bile güvenemiyorsunuz. Benim ne kullanilan ilaçlara ne de doktorların hipokrat yeminine uyduklarına zerre güvenim yok. Aklı olan sağlık sisteminin insafına kalmamak için vücuduna iyi bakar. Hasta olduktan sonra yaşayacağıniz çaresizliğin tarifi olamaz.
    özellikle son paragrafınıza çok katılıyorum. doktor denen çetelerin eline düşmek istemiyorsanız sağlığınıza iyi bakın, alkolü sigarayı bırakın, şeker, tatlı, şekerli içecekler, ekmek, pasta, hamur türevi tüm kalitesiz karbonhidratları hayatınızdan çıkartın, egzersize, düzenli yürüyüşlere başlayın iş işten geçtikten sonra karşınızda sadece paranıza göz diken akbabalar sürüsünü görüyorsunuz ama ne fayda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 21 Ağustos 2019; 14:43:33 >

• HERKESE MERHABA. ÜNLÜ İSİMLERİ KONUK OLARAK ALDIĞIM YOUTUBE KANALIMA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM..https://www.youtube.com/watch?v=EZ-iwyy4QXM
  • Faydalı konu. Teşekkür ederim kardeşim.
  • Normal doğum mu ? Sezaryen mi ? Eğer bir sorun yok ise normal doğumu tercih etseysiniz. Ön bölge doğumunda çocuk anneden çıkarken koruma sıvısıda beraber çıkıyor ama sezaryen de o koruma olmuyor.
  • Çok başarılı bir konu olmuş, keşke bir kaç ay önce görseydim de doğum sürecinde ben de bunları yapabilseydim. Şimdi vakit bulmam bile çok zor.
  • Muz cumhuriyettinde olağan birşey.
  • İzmir kent hastanesi sgk anlaşmalı onkoloji hastalarından tedavi kontrol vs. her gidişte zorunlu 1.000 TL katılım alıyor vermeme şansın yok yoksa bakılamazsın
  • Elinize sağlık çok teşekkür ederim çok sağolun yazıyı kaydediyorum

• Goudelock kullanıcısına yanıt
    Bu da hırsızlığın başka versiyonu. Herkez Tosuncuk Mehmeti bilir asıl tosunlar özel hastaneler olmuş. 😣😕😒🤥

• Bilgilendirme için teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konu sahibini tebrik ederim. keşke özel hastanelerin hepsi batsa veya kapatılsa. insanları ve sevdiklerini sağlıklarıyla tehdit ederek söğüşlüyorlar. doktorlar zayıflığınızdan faydalanıp gereksiz yere tahlile, röntgene hatta ameliyata yönlendiriyorlar. bu tüccarların o kutsal doktorluk mesleğiyle alakaları yok. senden alabilecekleri maksimum parayı alıp ***tir etmekten başka dertleri de yok. sen iyileşememişsin veya doktora uyup bypass yaptırıp boşuna göğsünü yardırmışsın kimin umurunda. yaptırdığınız her ekstra tahlil, cebinizden her çıkan kuruş doktor(!)a artı yazar özel hastanelerde.
  • İşin garibi bu hastaneler kime bağlı, sağlık bakanlığına, u sorun neden yıllardır devam ediyor, neden denetlenmiyor, caydırıcı cezalar verilmiyor? İş yine yönetenlere bağlanıyor. Kimbilir bu haksız kazançlardan kimler, ne kadar nemalaniyor, işte o yüzden bu musluğun suyu kesilmiyor, bunların önüne geçilmiyor

• Forumda gördüğüm en yararlı konulardan. Tebrikler

• Arkadaşlar konuyla alakası yok ama belki yakınlarında oturan veya oturduğu bir tanıdığı olan vardır. Acil B- negatif kana ihtiyaç vardır. Altunizade Acibadem’de yatıyor. Çocuk lösemi hastası. Gerekirse yol parasini falan verebilirler. Sabaha kadar bulunması gerekiyormuş. Yardımcı olabilecekler varsa İletişim : Mustafa : 542 341 12 20. Rica etsem gruplarınızda da paylaşabilir misiniz. Çocuğun durumu ilerlemiş. her yerden arayış içerisinde aile. (Adres : Altunizade, Yurtcan Sokağı No:1, 34662 Üsküdar/İstanbul ) Allah korusun başka bir zaman bizimde başımıza birşey gelebilir. Ben bu konularda hassas olduğum için sosyal medyada her sayfa ve grupta paylaştım ve adminlerine paylaşmalarını söyledim. İnşallah sağlığına kavuşur ve iyi olur.

BURADA UPLARSAK DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞABİLİRİZ. >https://forum.donanimhaber.com/acil-b-kana-ihtiyac-var-konu-yanlis-yere-acildiysa-kusura-bakmayin--139667454#139667454

• Helal olsun boyle insanlarin zor durumlarini firsata cevirip geciren serefsizlere hersey mustehak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

Geçen sene başıma geleni söylüyorum, Türkiye'nin en tanınmış özel hastanelerinden birine kalp krizi geçiren yakınımız için acil girişi yaptırdık girerken bize tedavilerin ücretli olacağını kabul ediyorsak imza atmamiz gerektiğini ondan sonra tedaviye başlayacaklarini söylediler. Acil girişi yapanlardan ücret alınmadığını biliyordum ama durumun aciliyeti olduğu için ödeme ile ilgili birkaç soru soruphemen imza attım. 3 gün sonra taburcu edildik o ara ben araştırma yaptım ve ücret ödememem gerektiğini öğrendim. Yoğun bakımda elime bi kağıt verildi ve muhasebeye yönlendirildim. Ücret konusunu konuşmak için odaya girince adam hemen başladı yalanlara, ödeyeceğiniz tutar şu kadar ama efendim biz size bi iyilik yapıp fiyatta indirimde bulunacağız ama bunun karşılığında fatura veremeyiz vs vs şeyler söyledi. Ben dedim ki indiriminizi kabul etmiyorum bana asıl miktarı fatura edin ben onu ödeyeceğim diye. Sonra bana ama fatura edemeyeceğimiz ek harcamalar oldu onlar için sizden bi 400 lira almam lazım dedi. Dedim onlar için bi belge düzenlerseniz öderim tabi ne demek. Bir kac mirin kirin etti ben bir görüşme yapicam faturalarla ilgili lütfen dışarda bekleyin dedi. 1 saat bekletti beni tabi o ara adam başkalarindan para topluyor cam oda olduğu için görünüyordu. En son kendim gittim dedim hasta yukarida bekliyor biraz acele edebilir miyiz diye, bana da simdi cevap geldi diye aldi beni içeri. Sonra bana borcunuz bulunmuyor yaptığımız 400 liralık alışverişi size hediye ediyoruz vs dedi. Yüzüne nefretle baktım şerefsizin. Ve inanin muhasebe bölümünde bekleme alanında onlarca insan kendilerine söylenecek yalanların farkında olmadan bekliyordu.

Sonra şikayet etmedim bi yere. Diyorum ya Türkiye'nin en tanınmış hastahanelerinden birinin şubesi. Malesef ülkenin durumu bu. Hastahanelere bile güvenemiyorsunuz. Benim ne kullanilan ilaçlara ne de doktorların hipokrat yeminine uyduklarına zerre güvenim yok. Aklı olan sağlık sisteminin insafına kalmamak için vücuduna iyi bakar. Hasta olduktan sonra yaşayacağıniz çaresizliğin tarifi olamaz.
    Doktorları genel ifadelerle kötülemeniz doğru değil. Ki sizin yaşadığınız olayda doktorlar Hipokrat'ın hangi yeminine aykırı davranmış ? Bu ve benzeri sözler sağlıkta şiddet oranını arttırıyor. Bütün kalbiyle hayat kurtarmak için çabalayan birçok doktor bu şekilde şiddet mağduru oluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.