Şimdi Ara

Özel Hastanelerin Yaptığı Dalavereler ve Paranızı Geri Alma Yöntemi (SS'ler Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
146
Favori
60.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Goudelock

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bırak şunu , açtığı konulardan belli durumu

arama kısmına vatandaşın nicki yazın konuları çıkıyor durumu ortada
  • Çok yararlı bir konu.

Ayrıca belirtmek istiyorum "Dont' feed troll"
  • "Avrupa Özel Şafak Hastanesi"

Babam 2-3 sene önce anjio olacak. Basit bir işlem. Babama tonla evrak imzalatmaya başlamışlar, babam okumuş, alim bir insan. Bu kadar kağıt ne diye şüphelenmiş. İçeriğini okumaya başlamış. Binbir türlü ameliyat evrağı önüne koymuşlar, göz ameliyatı bile varmış. Babamı dolandırmasalar bile devleti dolandıracaklar 3 kağıtçılar.
  • Bu başvurular için süre sınırı var mı?doktorumuz iyi bırakmak istemiyoruz onu.sonra siz şikayet etmişsiniz diye bize randevu vermezlerse.zaten küçük yerdeyiz doktor moktor yok doğru düzgün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hastane m......l p...k bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özel hastanenin ticarethaneden farkı yoktur,niye bukadar şaşırıyorsunuz ki? herkes birbirini dolandırma derdinde. oto sanayi ile hiçbir farkı yok özel hastanenin.
  • @Goudelock

Bu stajyer alırken para istemiyorum diye bir kağıt imzalatılıyor ama vermek zorunda kanun var. Mahkemeye başvursak bir şey olur mu ?
  • Öne çıkarıyorum 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette namuslu adam kalmamış..birde hipokrat yemini ediyorlar terbiyesizler

• Zaten sahtekarlık imzalatilan yazıda var. Hicbiryere gitmeyeceğim ne demek, saçmalığa bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara listeye alabiliyorlarmış arkadaşların dediklerine göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraSvari64

@Goudelock

Bu stajyer alırken para istemiyorum diye bir kağıt imzalatılıyor ama vermek zorunda kanun var. Mahkemeye başvursak bir şey olur mu ?
    Bence başvurun. O imzanın hiçbir geçerliliği yok.

• şu ülkede senin gibi 100 kişi olsa ülke ayağa kalkar.
  • Konuyu favoriye ekledim bulunsun bu aralar hastanede isim olcak

• Geçmişe dönük işlem yapabiliyor muyuz peki babam kalp hastası aynı hastenede iki defa ameliyat oldu biri 15 bin diğeri 12 bin tuttu normalde bu hakkımızın olduğunu biliyorum ama babamın durumundan ötürü ve işlerim nedeni ile pek üstünde duramadım bu durumda ne yapabilrim
  • Geçen bende Mide bulantısı ve ateş şikayetiyle acile gittim. Bana da normal muayene işlemi yaptılar. Ben zaten kendimden geçmişim. İnsanı düşkün buldular mı insafları olmuyor.
  • Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar imzaladığınız belgelerin hukuki dayanağı yoksa pek bir anlamıda olmuyor.

Siz imza atmaya mecbur bırakıldığınızı söylerseniz işler değişir.

Özel hastanelere göz açtırmayın ufakta olsa ödediğiniz tutar faturanızı alın.

Çoğu özel hastane devletin malı deniz gözüyle bakıyor.
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Özel hastanelerin sahipleri iş adamı yav ne yemini, adamlar fabrika gibi görüyor orayı, veznecisi müdürü ticarethane gibi işletiyor adamlar

• Konu kesinlikle önemli, sırf ameliyat vs için hatta refakatçi olarak gitsek bile para alacaklar artık.

Öne çıkardım, konu sahibini tebrik ederim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.