Şimdi Ara

Özel İletişim Vergisi'ne zam: ÖİV yüzde 36,20 oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee, akaryakıttan alınamayan ÖTV, mevduatlardan, asgari ücretlilerden alınamayan stopajlar yerine nasıl gelir oluşturulacaktı? Mevduatında döviz yerine TL tutanın zararları nasıl karşılanacak tabi ki böyle saplamalarla. Bakalım başka nelerin vergilerine zam yapacaklar. Kur katliamına mola verildi şimdi sırada yine vergi katliamı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Tabiki yansıyor taahhüt operatörler ile operatör hizmeti için yapılır vergi devlet tarafından saplanır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu davul zurna ile kutlamak lazım  

• Şimdi biz aylik kaç para ödicez sen onu söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 22 Aralık 2021; 9:44:27 >
  • Dolar düştü yaw zenginleşeceğiz yaww  Dolar 3 lira da olsa enflasyon ve vatandaşın sırtına yüklenen vergiler sayesinde alım gücü hep düşük kalacak.

• Yakinda internete de zam gelir millet faturayi odeyemez karanlik caglara gomuluruz iletisimsiz kaliriz

• Bunlar, o yeni açıkladıkları saçma sapan ekonomi paketinin sonuçları. Kur farkını kasadan ödeyecekler. Kasayı kim dolduracak? Biz!

Bunlar daha iyi günler. Yılbaşından sonra gelecek zamları, ekstra vergileri falan görün şimdi.

• Parasını vadeliye yatırıp devlet garantisi alacak olanlara kaynak lazım.

• Tamam koyunlarınız konuşarak anlaşmıyorda biz insanlar konuşarak anlaşıyoruz be olmadı bu zam.

• umarım zam gelmez. teknolojik dönemden taş devrine gitmemizi mi istiyor hükümet

• Devleti yönetemiyorum, millete de kazık sokmayı seviyorum olarak anlıyorum. Bende lanetliyorum. 86milyon kişi de lanetlerse cehennemin dibine giderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 22 Aralık 2021; 20:31:30 >
  • Ben ev internetini kapattım kafam rahat Malum internet servis sağlayıcı aradı güncel kampanya var falan benim yerime sen kullan dedim o fiyata yüzüne kapattım abonelik iptali yaptırdım yeter bu kadar keriz yerine konulmaktan bıktım

• bu kadar artış fazla. madem bu kadar artış var ücretli çalışan herkese en az bu oran kadar zam yapın. hatta daha fazlasını. insanlar son zamanlarda sadece geçinebilmeyi konuşuyorlar. hiç başka konu kalmadı konuşulacak.

• cep telefonu ve internet epey zamlanacak demek kı..%10 dan % 36 olması çok fazla. bu durumda ülkedekı enflasyon en az%36, bana göre % 60 dan fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 23 Aralık 2021; 12:49:44 >
  • Taahhütlü kullanıcıları da etkiliyor mu?

• O zaman ne yapiyoruz....

ITS HALAY TIMEEEEEEEEEE

• thelordof kullanıcısına yanıt

elbette etkıler. dikkat edesenız sözleşmelerde ( web sitelerınde de var) operatörlerin hepsi, vergi artışlarının müşteriye yansılatacağını açıkça yazıyorlar..

• DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam 

• firat_kilic kullanıcısına yanıt

Soymayı seviyorum daha mantıklı bence...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.