telefon al 6000tl kayıt ücreti 3 yılda bir hak. satmak iste satamazsın sadece şahsa özel kayıt. ehliyer 10 bin tl 2023 ŞAHLANDIK BEEEE ağlayın ağlayın. |
Özel İletişim Vergisi yüzde 122,93 oranında zamlandı (7. sayfa)
-
-
Haklısın hocam, moralini bozmak gibi olmasın ama ilave 2 kaybın daha var;
birinci kayıp: 2000 yılından önce emekli olanlarla 2000 yılından sonra emekli olanlar arasında maaş farkı var, prim ödeme miktarı ve prim ödenen gün sayısı 2000 yılından öncekilerle aynı olsa bile, 2000 yılından sonrakilerin maaşı uçurum mahiyetinde düşük.
ikinci kayıp: birinci kayıp kadar olmasa da, 2005 yılında emekli olanlar ile 2011 yılında emekli olanlar arasında da maaş farkı var.
İşte bu haksızlığa intibak diyorlar.
Şu anda emekliler derneği başkanı eşitleme için intibak yasasının çıkması ve yeni emekli olacakların aylık bağlama oranlarının yükseltilmesi için hükümete dilekçe verdi, hiç zannetmesem de seçim uğruna belki bunları da düzeltirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 1 Ocak 2023; 23:18:54 > -
Çok güzel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zam oranı çok uygun 😂
Araç satış noter bedeli 930 lira, araç muayene de 1130 lira oldu, ver mehteri..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmeyenler için not: ÖİV vergisi Ecevit, Bahçeli, Yılmaz koalisyonu sırasında DEPREM yaralarını sarmak için GEÇİCİ olarak çıkartıldı. Bu arada, memur maaşını deprem parasıyla Ecevit ödüyordu değil mi?
-
Lozan Antlaşması bitti topraktan laktozsuz jelibon çıkartılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Ocak 2023; 6:42:35 > -
Eee memnun değilsen eğer gel buraya hacım ne durursun gurbet ellerde.
-
memnun değilsen ülkemden o zaman sen afganistan'a git... nasıl düşünce yapısı bu sosyalist arkadaşlar? alakaya maydanoz doğruyorsunuz.
-
Gecici olarak cikan niye 21 yillik erdogan zamaninda kaldirilmadi
Az kaldıda ne bahane uydurcam onu düşünüyorum, sen niye kaçıp gittin söyle bende aynı bahaneyi kullanıp kaçıcam.
-
23 Nisan 2023 bitmesi gerekiyor ...
-
operatör değişikliklerinde yeni hat alım tarifesimi geçerli olacak?
-
ekmek gibi su gibi iletişim de bir ihtiyaç oldu artık. bunu beynini sevdiklerim neden anlamıyor ?
araba alırsın, dünyada eşi benzeri görülmemiş ötv. arabana yakıt alırsın ötv. telefon alırsın ötv. evine internet alırsın öiv. yeter artık ya.
-
ben daha 2008 yıllarında, dervişin liberal sol ekonomik politikaların devamı olarak tüpraş, telekom gibi şirketler satıldığında, işin nereye varacağını bildiğimden; yurtdışında master planları yaptım. İki yaz ingiltere'de ne iş olursa gidip yaparım hem de üni ararım kafası ile dönercide çalıştım. sen ne yaptın o yıllarda veya diğer eleştiren liberal solcu arkadaşlar?
Ülke kaleleri satılırken, havadan gelen paralar ile dolar 1.2 1.3 lerde gezerken, hepiniz "tüketim ekonomisinin" denizinde yüzerken; neden tepki koymadınız? yemek tatlıydı o vakitlerde değil mi? :) tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur boşa denmemiş.
he işte bu yüzden özellikle sol kesimin de ürettiği saçma muhabbetlere girmek istemiyorum. çünkü o kadar boş ki dayanması zor. Almanya enflasyondan kırılmaya başladı, şirketler forbes de ilk defa ilk 100 e girememiş yazıyorum; solcu kardeşin cevabı "dön gel ülkene" ... aynı sol modu ben açıp "beğenmiyorsan, daha beteri olan afganistan, ırak orada" yazınca işte ne kadar saçma olduğunun göstergesi. ülkenden kaçmaya bakacağınıza bence birşeyleri değiştirmeye çalışın. en kötü; oy gücünüz var. medya'da en çok arkaya itilen, herkesin ortak hedefi olan kimse bence onu seçin. çünkü o kişi muhtelemen kurulu düzenin kabul etmediği idir.
tekrar yazıyorum. meraklısı varsa gelsin. sizi tutan ne? gelin abicim işte. arapların arasında zencilerin arasında dolanırsınız en kötü...
-
"Özel İletişim Vergisine bir zam arkasından bir büyük zam daha"
bu yazı tanıdık geldi diyenler beğen butonunu kırsın, dağıtsın.... yumruklayın beyler
-
topuklarını vura vura Almanya' ya koşup oradan Türk milliyetçiliği kasıyor
-
Özet tamamen bu, oldukça net ve anlaşılır, ama bunu anlamayan insanlar var maalesef.
-
Almanya'da enflasyon da % 92 mi..? Asgari ücret karmaşası hiç yaşandı mı bugüne kadar...?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X