Şimdi Ara

özel lisede ilk gün yoklama alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum 2 ay kaldı,lisenin ilk günü gitmesem yoklama alınır mı ? özel lisedeyim

• köklü, tanınan bir özel lise ise alınır. değilse normal butik şekilde olan özel liseler sene içinde bile yoklama almıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

köklü, tanınan bir özel lise ise alınır. değilse normal butik şekilde olan özel liseler sene içinde bile yoklama almıyo
    köklü tanınan lise ne hocam ? temel lise filan mı ?
  • Alınmaz.
  • derslere gitmene bile gerek yok ortalaman en düşük 90 oluyor sene sonu
  • Bence böyle küçük kârlar adına uğraşmamalısın. İlk gün gitmeyince ne kazanacaksın ki? Sosyalleşmek, arkadaşlık kurmak için fırsat olur, git okuluna.
  • İlk gün okula gitmeyince cool oluyoz len
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Bence böyle küçük kârlar adına uğraşmamalısın. İlk gün gitmeyince ne kazanacaksın ki? Sosyalleşmek, arkadaşlık kurmak için fırsat olur, git okuluna.
    kızla buluşucam hocam,veletleri çekemem okulda,hadi bakalım hayırlısı
  • Ben ozel lise mezunuyum hic gitmedim okula siniftaki insanlari tanimazdim diploma puanim 98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 23 Temmuz 2018; 0:6:17 >
  • Devamsızlık hakkın 90 gün özel lisede yazıp yazıp dilekce ile siliyolar merak etme gitme.
  • boşver hiç gitme
  • 2004
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

2004
    2004 değilim hocam elhamdüllah,2 sene tekrara kaldım,veletlerle birlikte okuyoh,abisiyle uğraş,arkadaşıyla uğraş,hayat sana güzel
  • 2002
  • Git ya ilk gün gitmeyince 2 gün birden yok yazıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.