Şimdi Ara

özel öğrenci bulma hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ski dershaneciyim, 2 senedir de kamudayım. çevre kalmadı haliyle. özel ders vereyim dedim ilan falan yapıştırdım dönen olmadı, ilana eski ders verdiğim ders saat ücretinin yarısını yazdığım halde kimse sallamadı :)

nasıl yapsam da bu ders alacak kitleye ulaşayım? Eskisi gibi dershaneler de yok ki haftasonu orda çalışayım.

başka ne yapsam ki?

branş: matematik / ankara

özelders.com var oranın da üyelik ücreti yüksek, eskiden ordan talep edenler falan oluyordu. şimdi aylık ücreti tüm özellikleri açmaya kalksam 200 lira istiyolar..

• isminiz soyisminiz ve çalıştığınız okulun adı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: therevo

ski dershaneciyim, 2 senedir de kamudayım. çevre kalmadı haliyle. özel ders vereyim dedim ilan falan yapıştırdım dönen olmadı, ilana eski ders verdiğim ders saat ücretinin yarısını yazdığım halde kimse sallamadı :)

nasıl yapsam da bu ders alacak kitleye ulaşayım? Eskisi gibi dershaneler de yok ki haftasonu orda çalışayım.

başka ne yapsam ki?

branş: matematik / ankara

özelders.com var oranın da üyelik ücreti yüksek, eskiden ordan talep edenler falan oluyordu. şimdi aylık ücreti tüm özellikleri açmaya kalksam 200 lira istiyolar..

Site gerçekten iyiyse ver aylık 200 tl yi. 10 tane öğrenci bağlasan 6-7 ay ders versen yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    kamuda öğretmen olarak çalışmıyorum, memurum. mustafa ismim neden sordunuz ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.