Tm ciyim 74k sıralama geldi hiç beklediğim bi sonuç değil. Mezuna kalip da 1 sene daha o stresi cekmek cok zor geliyor hele arkadaslarim gidince...Babam istersen %50 burslu üni yaz gelirse 2.sene yatay geçiş yaparsın dedi. Biraz düşününce 1 sene daha yks çalışacağıma üni de derslerime çok iyi çalışıp yatay geçiş yapmak mantıklı geldi. Tabi bu sıralamaya gelir mi bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım
103 binim ucretli hukuk yazip yatay gecisi dusunuyorum ben de hocam
Yazmayı unuttum ben de hukuk istiyorum. Aileme çok yük olmamak için burslu olanlara bakıyorum. Fiyatları biraz tuzlu gibi
up
up
benim bu senem çok şanssız geçti ben özel hukuk yazıp yatay geçerim diyordum ama biraz bakınca çok zor olduğunu gördüm ha yapılmaz değil am biraz zormuş
Ben bir an önce gir bir yere oku derim, değmez cidden 1 sene kaybetmeye. Olay sırf zaman da değil, yakın bir arkadaşımdan gördüğüme göre cidden psikolojiyi bozan bir şey mezuna kalmak, çok yalnız kalırsın. O arkadaş tıp istiyordu, o yüzden değdi kaldığına ve şuan mutlu 5. sınıfa geçti, ama aynı bölüm için cidden değeceğini düşünmüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme