Şimdi Ara

Özel üni mi mezun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tm ciyim 74k sıralama geldi hiç beklediğim bi sonuç değil. Mezuna kalip da 1 sene daha o stresi cekmek cok zor geliyor hele arkadaslarim gidince...Babam istersen %50 burslu üni yaz gelirse 2.sene yatay geçiş yaparsın dedi. Biraz düşününce 1 sene daha yks çalışacağıma üni de derslerime çok iyi çalışıp yatay geçiş yapmak mantıklı geldi. Tabi bu sıralamaya gelir mi bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 103 binim ucretli hukuk yazip yatay gecisi dusunuyorum ben de hocam

• Yazmayı unuttum ben de hukuk istiyorum. Aileme çok yük olmamak için burslu olanlara bakıyorum. Fiyatları biraz tuzlu gibi

• up

• up

• benim bu senem çok şanssız geçti ben özel hukuk yazıp yatay geçerim diyordum ama biraz bakınca çok zor olduğunu gördüm ha yapılmaz değil am biraz zormuş
  • Ben bir an önce gir bir yere oku derim, değmez cidden 1 sene kaybetmeye. Olay sırf zaman da değil, yakın bir arkadaşımdan gördüğüme göre cidden psikolojiyi bozan bir şey mezuna kalmak, çok yalnız kalırsın. O arkadaş tıp istiyordu, o yüzden değdi kaldığına ve şuan mutlu 5. sınıfa geçti, ama aynı bölüm için cidden değeceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    İTÜ zor bir okul mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.