Şimdi Ara

Özel Üniversitede Okuyan Bebeler Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olm sizin okumaya hakkınız yok lan. Cidden yok. Bir sürü insan gece gündüz demeden ders çalışıp iyi bir üniversite kazanmaya çalışıyor. Üniversiteyi bitirince de ya işsiz kalıyor ya da asgarî ücretle çalışıyor. Siz ise ygs-lys'de hiçbir şey yapamayıp aslında bir yerde okumaya dahi puanınız yetmezken babanızın parasıyla krallar gibi okuyorsunuz. Üniversiteyi bitirince de babanız zengin olduğundan ve buna bağlı olarak babanızın çevresi geniş olduğundan direkt yüksek maaşla işe başlıyorsunuz. Hatta bazılarınız olayı abartıp liseyi hatta ve hatta ilkokulu bile özelde okuyor. Hadi özele gidip iyi bir şey olsanız neyse de kapasiteniz olmadığı için ders dışında başka alanlara yöneliyorsunuz. Kızlarla çıkmak için her sene üniversiteye binlerce lira bayılıyorsunuz. Zaten okumaya niyetiniz olsaydı boğaziçi, odtü, itü filan kazanırdınız, hiç olmazsa istanbul üniversitesi, ankara üniversitesini kazanırdınız.
    Not: aşağıdaki özel üniversitelerde okuyanlara lafım yok:
    -koç
    -bilkent
    -sabancı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbul üni sini 15 puanla kaçırdım hocam trakya üniversitesindeyim bırakayımmı üniyi

not: iyi ki kaçırmışım ztn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

istanbul üni sini 15 puanla kaçırdım hocam trakya üniversitesindeyim bırakayımmı üniyi

Yok kardeşim, özel üniversitede okuyanlara benim sözüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan söyleyeyim Ankara üniversitesinde Hukuk okuyorum. Özel üniversiteye gidecek arkadaşlar bu arkadaşı kaale almayın. Hayat adil değil kardeşim kimse sana böyle bir şey olmayacak demedi ki. Babanızın parası varsa acımayın okuyun arkadaşlar. Eğer yoksa da bu arkadaş gibi kıskanıp böyle konular açmayın. Herkesin durumu eğitimi farklı siz kendinizi en iyisi olacak şekilde hazırlayın başkasının parasına bakıp kendi kendinizi sinirlendirmeyin zira hiçbir işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40 yillik yogurtcu

Olm sizin okumaya hakkınız yok lan. Cidden yok. Bir sürü insan gece gündüz demeden ders çalışıp iyi bir üniversite kazanmaya çalışıyor. Üniversiteyi bitirince de ya işsiz kalıyor ya da asgarî ücretle çalışıyor. Siz ise ygs-lys'de hiçbir şey yapamayıp aslında bir yerde okumaya dahi puanınız yetmezken babanızın parasıyla krallar gibi okuyorsunuz. Üniversiteyi bitirince de babanız zengin olduğundan ve buna bağlı olarak babanızın çevresi geniş olduğundan direkt yüksek maaşla işe başlıyorsunuz. Hatta bazılarınız olayı abartıp liseyi hatta ve hatta ilkokulu bile özelde okuyor. Hadi özele gidip iyi bir şey olsanız neyse de kapasiteniz olmadığı için ders dışında başka alanlara yöneliyorsunuz. Kızlarla çıkmak için her sene üniversiteye binlerce lira bayılıyorsunuz. Zaten okumaya niyetiniz olsaydı boğaziçi, odtü, itü filan kazanırdınız, hiç olmazsa istanbul üniversitesi, ankara üniversitesini kazanırdınız.
    Not: aşağıdaki özel üniversitelerde okuyanlara lafım yok:
    -koç
    -bilkent
    -sabancı

eyvallah kardeşim hiç böyle düşünmemiştim hemen kaydımı sildiriyorum

• quote:

quote:

istanbul üni sini 15 puanla kaçırdım hocam trakya üniversitesindeyim bırakayımmı üniyi

hocam burslu girsek kurtarır mı :(
  • Bursludamı okumayah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

dediğin gibi zaten maltepe üni. doğuş üni. ne bileyim aydın üni . falan fistan bunlara 200 puanla falan girenler harbiden boş insan işleride bunlar kapıyo dediğin gibi ama elden bir şey gelmez.

• 40 yillik yogurtcu 4 kullanıcısına yanıt
    hayata bazı bebekler cok sanslı dogar ozel unıversıteye gıder aslında gıtmesınede gerek yoktur babasının parası ona hayatının sonuna kadar yetecektır..

bazı bebekler normal dogarlar. ıyı okuyup kendı ayakları ustunde durmazsa hayatı boyu vasat ya da ortalama bı hayat surer..

bazı bebeklerde sanssız dogarlar.. anaları babaları ne onları okutcak paraya ne de egıtım duzeyıne sahıptır.. butun hayatları vasat geçer

normal dogan bı bebek sanslı dogan bı bebege senın okumaya hakkın yok dıyebılır.. ama unutma sanssız dogan bı bebekte normal dogan bı bebege senın okumaya hakkın yok dıyebılır zira ona ımkanda egıtımde verılmemıstır..

sımdı sırf normal dogdun dıye nedir bu atarın? bence şükret ve kes sesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canı Sıkılan Adam -- 1 Temmuz 2014; 2:15:40 >
  • Kardeşim 6-7-8'de düzgün bir Anadolu Lisesi'ne girmek için bi yerlerimi yırttım o zamanlar okuldan fazla puan geliyor diye. 2. sene katsayı olduğu için hedefimdeki meslek uğruna tm seçtim. Sonra ne mi oldu ? 32bin olan sıralamamı bu değişen kurallar 36bine attı. Eski kurallar olsa belki 15 binde olcam belki 30 binde. Peki ben ne yapacağım ? Mecburen bu saçma kurallar yüzünden %50 burslu okuyacağım. Biz de bilirdik lisede dandik bir okula gidip şişirme notlarla obpyi yüksek tutmayı veya fen okuyup ygsde abanıp lysde edebiyat çalışmayı. Ama bu kurallar konuşulmadan önce özel üniversiteleri konusmak hatadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasanınsolayağı

Kardeşim 6-7-8'de düzgün bir Anadolu Lisesi'ne girmek için bi yerlerimi yırttım o zamanlar okuldan fazla puan geliyor diye. 2. sene katsayı olduğu için hedefimdeki meslek uğruna tm seçtim. Sonra ne mi oldu ? 32bin olan sıralamamı bu değişen kurallar 36bine attı. Eski kurallar olsa belki 15 binde olcam belki 30 binde. Peki ben ne yapacağım ? Mecburen bu saçma kurallar yüzünden %50 burslu okuyacağım. Biz de bilirdik lisede dandik bir okula gidip şişirme notlarla obpyi yüksek tutmayı veya fen okuyup ygsde abanıp lysde edebiyat çalışmayı. Ama bu kurallar konuşulmadan önce özel üniversiteleri konusmak hatadır.

aynen kardeşim ben fen lisesinden anadoluya geçtim. fen lisesinin avantajı neydi? yoktu. bu eleman anca atıp tutuyo salla

• Dünyamıza hoşgeldin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.