Hepinize selamlar dostlarım ben kendimi bildim bileli oyun delisi olan ve yeni oyunlari denemeyi çok seven biriyim. Xbox ise son duragim oldu ancak bu platformda oyun oynamak icin insan bulmak inanılmaz zor ve bulsanız dahi aynı kafa yapisina sahip olmadığınız ve ya konuşacak ortak bir platforma sahip olmadığınız için iletişim çok yorucu oluyor.(Xbox üstünden) Tabi bazı insanlar sadece fifa sadece Battlefield oynayarak aylarını geçirebiliyor ama ben böyle bir yapıya sahip değilim. Farklı oyunları denemek hep kanımda olmuştur ve bu durumu açıkçası çok seviyorum. Bu oyunları küçümsemiyorum ben de severek oynuyorum tabi ama temel amaç grupça hareket etmek grupça karar vermek olacak. Örnek vermek gerekirse Warhammer Vermintide oyununu oylama indirme ve oynama kararı aldık. Ekipce alınan bir karar olduğu için herkes indiricek ve oynayacağız ve tadını çıkaracağız yani kısaca takım olarak bir bütün olarak hareket edilecek. -Farkli oyunları denemek ve insanlarla tanışmak isteyen -18-30 yaş arasında olan Tüm oyuncu arkadaşlarım bana özelden ulaşabilir. Birlikte kuracağımız WhatsApp grubu ile oyun deneyimlerini yüzde yüz arttirabiliriz. Kontejyan başlangıç için 10 dur. Haberiniz olsun herkese iyi günler dilerim. İsmim Melih Yaş 26 İkamet Bursa Cihaz Xbox Series S < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim