Şimdi Ara

ÖZEL YURTTA DERS ÇALIŞILIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özel yurtta kalmış olanınız var mı? Ders çalışma ortamı nasıl oluyor,kişi sayısı az olduğu için verimlidir diye düşünüyorum.Daha önce hiç yurtta kalmadım. Okul yurdunda çalışılmıyor falan diyor herkes ama özel yurtta daha farklı olabilir.Sonuçta birbirini tanımayan baya bir insan olacak...
    Bu sene mezuna kaldım ev mi yurt mu karar veremiyorum.HELP ME

• up
  • Yurtta kalmak yerine kütüphaneye ya da etüt salonuna git.Özellikle b.şehirlerde 24 saat açık kütüphaneler var onlar çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt kadar kötü bir şey yok. hele birde oda arkadaşların arıza ise yandın. bırak ders çalışmayı yatamazsın bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    Hocam dandik köy gibi bi ilçede yaşıyorum.Kütüphane 5 metrekare Büyük şehirdekiler kıymetini bilin
  • kemosole kullanıcısına yanıt
    Bende kütüphane ortamından nefret ediyorum ya insallah yurtta kalmak zorunda kalmam 😖

• Mağduru Ygss M kullanıcısına yanıt
    yurtta çalışılmıyo mu sence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel ders mi kaf mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hiç kalmadım bilmiyorum suan sehir dışı tutarsa mecbur kalacağım ondan korkuyorum ama mantıken düşününce oda arkadasın ile sıkıntı mutlaka olur belki sen sabaha kadar çalışcaksın ama o lambayı kapat vs diyecek o yuzden ortam degismek zorunda kalacaksın yani ben biraz sıkıntılı bi insanım bi otur sabaha kadar çalış hic kalkma falan boğar beni nasıl yapcam bilmiyorum . Sen yurtta kalan arkadaslarınla iyi konus bu konuyu bence

Ben de büyül bir ilçede yaşıyorum ama kütüphane küçücük ve vasattı.Yinede hiç yoktan iyiydi.

Ama yine de evde çalışmak daha iyi yurtta başında hoca olmadıkça.Özel derse git hocanın ofisinde çalışırsın akşamda zaten dinlenirsin cok rahat yeter sana sabah ve gündüz çalışmak.

• Özel yurtta çalışma odası varsa ve oda arkadaşın seni rahatliğa yöneltmiyorsa gayet rahat çalışılıyor .
  • Yurtta tek kişilik odada kalmiyorsan zor.

Oda arkadasin kotu olur sorun cikarir ugrasirsin
    Oda arkadasin iyi olur kafa olur sohbet edersin

Her türlü o vakit gider

• BuI kullanıcısına yanıt
    Hocam doğruda çalışma odası gibi birşey varsa orada çalışırım.Odaya fazla uğramam.
  • obituary1 O kullanıcısına yanıt
    Aynen çalışma odası olursa çok iyi olacak
  • Yurttan yurda değişir ben kaldım 2 hafta sonra bıraktım evde çalıştım. Eğer disiplini sağlayabileceğine inanıyorsan evde kal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.