Şimdi Ara

ÖZEL YURTTA KALANLAR BAKSIN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamün aleyküm. Hayırlısıyla bu sene üniversiteye gidecem. Normalde geçen sene gitmem lazımdı ama bu sene gidiyorum inşallah. Eve çıkacak arkadaş yok. Bizimkiler beni özel yurda verecekler. Beyler asıl sormak istediklerim şu ;

1-) Özel yurtta kaldığımız zaman istediğimiz zaman girip çıkabiliyozmu ?

2-) Giriş çıkışlarımızda ailemize haber gidiyomu. Mesela ben gece 1 de gelsem yurda o saatte ailemiyi arıyorlar ?

3-) Ortam varmı ?

Cevap verirseniz sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakkarideki yurtta ne kadar ortam olur bilmem

girip çıkış saatleri 12 olması lazım eğer giriş yapmazsan evet ailene haber yolluyorlar .
  • Yurttan yurda göre değişiyor. Bizim yurtta normalde son giriş saati gece 1 olmasına rağmen, millet 3'te 4'te geliyordu. Hatta gece boyu gelmeyip, sabah gelenler de vardı. Hiçbi şey olmuyor. Yurtta kaç sefer alkol komasına girenler oldu, kaç sefer odaya kız attılar, hiçbi şey olmadı...
  • Yurttan yurta degisir
    Bizim yurtta son giris 1.30 du ama guvenlikle arani iyi tutarsan seni yinede alir ne yapacak sokaktami birakacak.
    Haber giris cikislarda degilde uzun sure yoksan gidiyordu bizde.
    Bizim yurdu baz alirsak ortamin krali vardi

• Mesalik M kullanıcısına yanıt
    Nerde okuyorsun dayı ? Yada nerde okuyorsun ?

• Özel yurt fiyatlarından haberi var mı ailenin

• İstediğin zaman girip çıkabilirsin

• hangi bölümü okuyorsun bilmiyorum. özel yurtta ortam çok kral olur. kafa dengi adamlarla gece gündüz orda burda takılırsın. ama eğer zor bir bölüm okuyorsan dersleri boşlama. çünkü yurt arkadaşların muhtemelen üfürükten bölüm okuyan eğlenmeye gelmiş tipler olacak. en azından benim durumum böyleydi. sen okuduğun bölüme göre kendine pay biç.
  • Yurttan yurda degişir, benim yurdumda istedigin zaman gir çık sorun olmuyo, aileni aramiyolar mesaj atmıyolar rahat yani

Ortamida oluyo, kyk gibi iti kopugu olmuyo

• hayır

kız yurdunda gider erkeği bilmiyorum

yurda bağlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.