Şimdi Ara

Özelde göz müayenesi ve gözlükler hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçen gün miyop olan arkadaşımın gözlüğünü bir takayım dedim ve ta daaa. Her şey netleşti. Miyop olabilirim ya da gözlerim yorulduğu için yalancı miyop, belki de başka bir şeydir. Bilmiyorum. O yüzden özel göz hastanesine gidip muayene olacağım.

Bilen arkadaşlara sormak istediğim şey özelde muayene ücretlerinin ortalama ne kadar olduğu? Tabi ki ben de biliyorum hastaneyi aramayı ama önce sizlere sorayım dedim canım arkadaşım. Muayene ücretlerinin haricinde herhangi bir başka ücret ödemesi oluyor mu? (Daha önce muayene olmadım desem yalan olmaz, O yüzden bilmiyorum.) Sgk'm yok.

Miyop çıkarsam ve gözlük yazılırsa bana, herhangi bir gözlükçüye gidebilirim değil mi?

Gözlük fiyatları hakkında da bilgim pek yok. Mesela 700-800 liralık bir gözlük ucuz bir gözlük müdür yoksa ortalama fiyata sahip bir gözlük müdür? 700 liraya iyi bir gözlük alınır mı?

Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Eğer bana anlatmak istediğiniz başka konular varsa benim farkında olmadığım, çok güzel olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.