Şimdi Ara

özelde öğretmenlik okunur mu?düşünen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhzl -- 2 Ağustos 2012; 17:59:37 >

• okunur niye okunmayasın ben yazdım sınıf öğretmenliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ister ağrıda oku,ister istanbul üni de ister kadir has da hepsi aynı zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şakirt1000 -- 2 Ağustos 2012; 18:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulcem

okunur niye okunmayasın ben yazdım sınıf öğretmenliği

hangi ün.yazdın?
  • ozel ogretmen mi olucan kardes? meheheh sakam nasildi arkadaslar 13 yasindaki otistik kardesime anlattim, salya sumuk guluyor simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: hhzl

quote:

Orijinalden alıntı: resulcem

okunur niye okunmayasın ben yazdım sınıf öğretmenliği

hangi ün.yazdın?

istanbul aydın 75 burslu

• bende maltepe pdr yazdım vazgeçtim sildim sonra iş garanti falan diyolar ama olsun öğretmenlik bana göre değil çok sıkıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsemjw

bende maltepe pdr yazdım vazgeçtim sildim sonra iş garanti falan diyolar ama olsun öğretmenlik bana göre değil çok sıkıcı

Bu mesajı tesadüfen gördüm o zaman yazmışım. Belki şimdi ne oldu diye merak edersiniz. Evet, o gün sildim hukuk yazdım ve açıkta kaldım ama sonra ek yerleştirmede panik yaptım gözüm korktu ve bu kez maltepe pdr yi yazdım. İkman mıyım diye sorarsanız evet pişmanım. Bu hatayı yapmakla yıllarımı kaybettim kaybedeceğim. Öldüm deyip duruyorum ama yinede yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gsemjw -- 5 Ocak 2013; 21:38:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.