< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Forumda bir kesimi kötüleyen aşağılayanları hiç sevmiyorum. Mesaj yazmayacaktım ama dayanamadım yine.
Güzel kardeşim, herkesin ihtiyacı farklıdır, sevdiği beğendiği modeller başkadır. Bu kadar önemli mi sedan sw hb olması, kimin ne ihtiyacı varsa onu kullanıyor. |
Psikoloji nefis
|
Isteyen megane da corollayida focusuda d segmenti olarak kullanır ki neden bu konu açma?
Isteselerde kendilerini Imparatorda,Cumhur baskani zannedebilirler bundan neden konu acma? |
belki de 1-2 seneye cocuk yapmayi dusunduklerindendir?
|
Ben hb ve sw araçları daha şık ve albenili buluyorum...
Bundan sonraki aracim sw yada mpv olur diye düşünüyorum. |
Hocam ağustos ayında arabamla istanbula gittim dönüşte bi zenonlu 2.0 TDI 240hp çipli abimiz sol şeritte arkamdaki golfçüyü sağ çektirdi, sonra beni sağa çektirdi sonra önümdeki gls araçla baya kapıştı 200 lere çıktım sonunda onuda sağa çektirdi sonra ikiside kayboldu.
Demem o ki sw passatçılarda böyle kibir görmedim kimseyi sağa çektirmiyorlar kendileri sağdan gidiyor ama passat sw değil sedan olunca sahibine birşeyler oluyor devlet başkanına dönüşüyor yada bürokrata falan. Edit: eklemeyi unuttum nedense bu çakarları bir türlü sw passatçılarda göremiyorum bi türlü şaşmıyor hepsi sedancılarda |
Bence sorun o insanlarda değil.Bence siz sağa geçmeyi yedirememişsiniz :)
Adamın acelesi vardır basıyordur.Uzun yolu vardır.Veya öyle kullanmayı seviyordur.Arkanızdan selektörle gelen adamla kapışmak yerine yol verseniz bunların hiçbiri olmayacak. Yani beni şağa çektirdi onu sağa çektirdi,200 e kadar ciktim tarzi laflardan bunu anliyorum. Salın biraz yahu.Bunlar kafaya takilacak,konusu acilacak seyler degil.He deyip gecilecek seyler. İyi forumlar |
Bizim milletimiz daha aracı almadan satmanın derdine düştüğü.için böyle bir sedan manyakligi var. Aracı kendi için değil başkası için alıyor.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 8 Ocak 2019; 21:50:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 9 Ocak 2019; 0:59:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |