Şimdi Ara

ÖZET OLARAKTAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://i.sabah.com.tr/.../icerikresim/50729488587.jpg

bu resimlerle koskoca fenerbahçeyi rezil etmiş küme düşmesine sebeb olmuş, kendini futbolun kralı sanan her istediğimi yaparım , ben istersem olur egosu ile dolanan , yakında fenerbahçe tarihinin en rezil başkanı olarak tarihe geçecek kişidir.

fenerbahçeli olmayan herkes bu adamın türk futbolu için ne kadar zararlı olduğunu, fenerbahçe düşmanlığını yaratan kişi olduğunu, feneri bırakıp türk futbolunuda tehtitlerde yönetmeye çalıştığı söyledi durdu, fakat ne yazık ki fenerli arkadaşlar çekemiyorsunuz diyerek gerçekleri görmediler, görmek istemediler, şimdi tüm bu fenerli arkadaşlara günaydın demek istiyorum.

saygılar

ALINTIDIR.

• Oh dear God
  • bir yanım bizle o kadar dalga geçtilar beter olsunlar diyo. diğer yanım olm derbi izlerken çok heycanlanıyodum şimdi ne zevki kaldı diyo. napsakki
  • Vay ilk defa gördüm bu resmi, iş bitmiş artık cezaların kesilmesine kalmış.
  • bu görüntülerden sonrada küme düşmezse yuh derim

daha bu bişey değil basketbolu voleyboluda arştırsınlar daha neler neler çıkacak..turgay demirel azizyıldırım ilişkileri herkes çok iyi biliyor..
  • sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Galatasaray ile İbrahim Akın'ın trasnfer haberleri bi anda bıçak gibi kesildi. sanki Akın'ın bu olaylara karıştığı ile ilgili bilgi alınmış gibi bi anda tek haber çıkmaz oldu.ki en son imzaların an meselesi olduğu söyleniyordu. ilginç..
  • Bence bunların olacağı biliniyordu. Sadri Şener boşuna o kadar medyaya çıkmamış. Başta kızmıştım ama gerçekten haklılarmış. Hiç acımıyorum umarım küme düşerler
  •  ÖZET OLARAKTAN
  • özet geçmek gerekirse fener yar**** yedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün medyada mide bulandırıcı görüntüler ve haberlerden sonra önümüzdeki sezon fenerin olmadığı temiz bir lig izleyeceğiz. Maçlar da önceden sonuçları belli olmayan bir mücadele olacak inşallah. Türk futbolu bundan sonra çıkışa geçeceğine inancım tamdır......
  • Renkdaşlar ben mi çok iyi niyetliyim ama bu adamların yemek yemesinde ne sakınca var?
  • Bu resimler gerçek mi? Şimdi burda ağzımıza geleni söledikten sonra biri gelip PS demesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

Bu resimler gerçek mi? Şimdi burda ağzımıza geleni söledikten sonra biri gelip PS demesin

dediler zaten git fb bölümüne bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

Bu resimler gerçek mi? Şimdi burda ağzımıza geleni söledikten sonra biri gelip PS demesin

Kesin Çalıkayalı demiştir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

Kesin Çalıkayalı demiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Galatasaray ile İbrahim Akın'ın trasnfer haberleri bi anda bıçak gibi kesildi. sanki Akın'ın bu olaylara karıştığı ile ilgili bilgi alınmış gibi bi anda tek haber çıkmaz oldu.ki en son imzaların an meselesi olduğu söyleniyordu. ilginç..

Ünal başgan faktörü devreye giriyo işte o durumda adnan başta olsaydı şuan, bizimde başımıza vurup ekmeğimizi alırlardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.