A101'e gir. |
Özgeçmişim yüzünden iş bulamıyorum.Delirmek,kafayı yemek üzereyim.. (3. sayfa)
-
-
Durumunu oluşturan sensin. Firmalar kalifiye eleman ariyor her zaman. Torpille ise giren zaten hicbir zaman memnun degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyduruk bölüm ne demek sonuçta böyle bir bölüm var ve insanlar okuyor. Eğer iş imkanı yoksa o zaman bu ve bunun gibi bölümler açılmamalı. Bunda da okuyan değil bu bölümü açıp istihdama katamayanda suç.
Böyle dediğinize göre siz Türkiye'nin en iyi okullarında okumuşsunuz ama herkes sizin kadar gibi değil. Hatta bazıları sizden de şanslı mesela Koç, Sabancı okusun okumasın paraları var.
adam mı vurim, hırsızlık mı yapim
birden ivedik geldi aklıma. kardeş ciddiysen sıkıntı etme iş bulursun.
-
Hocam. İllaki tanıdığınız çevrede sevilen işini iyi yapan bir esnaf vardır. Rica minnet yanına girin. Kafanızı işe verin birkaç sene dişinizi sıkıp iyice öğrenin sonra allah nasip ederse kendi yerinizi açarsınız işi geliştirir başka bir şekilde devam edersiniz.
81 ile 81 üniversite diyeceklerine 81 fabrika denseydi bu durumlara düşülmezdi.
gerçi son 6 ayda 583 tane fabrika açılmışmış.
-
Kısa çalıştığın yerleri özgeçmişten çıkar mesela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin durumunuzda çok insan var o yüzden hevesiniz kırılmasın iş aramaya devam edin.
Sanki genelevde calismis, okusa bir dert okumasa ayri dert. O Ik daki ezikleri iyi tanirim cogu IK mezunu degil, iyi yerlerde calismis zengin bebelerini gorusmede ezikleyip ego kasma derdindeler.
Hic moralini bozma. Musteri hizmetleri, otel vs duzgun bir yerde Insan iliskileri bol olan bir pozisyonda calisip kendini kanitlaman lazim. Okudugun bolumde calisanlarin hepsi yalaka yapmacik social butterfly takimi. Coguda bayan ve eli yuzu duzgun olur. Erkek icin dezavantaj bir bolum secmissin.
Öncelikle ne olursa olsun yalan söyleme he yada yalan söyleceksen bu kanıtlanamayabilecek derece olsun mesela, çalışmadığını söyleme Hizmet dökümünde bunlar görülür çıkar ortaya , yalancı durumuna düşersin , yani herkes bir yerlerde çalışıyor üniversiteden önce sonra okurken , İşe alımlarda İnsan Kaynakları Bölümü'nün dikkat ettiği şeyler beni çok şaşırttı sonuçta sen okumadığın bir süre zarfı içinde akaryakıt istasyonunda çalışabilirsin her yerde çalışabilirsin mavi yaka olmakla ne alakası var bunun , 3 sene çalıştığınıda söyledin, bu 3 ay, 1 ay , iki günde olur sen şuan eğitimini tamamladın ve İnsan Kaynakları bölümünle ilgili iş arıyorsun, bana İnsan Kaynakları bölümünün tecrübesiz olduğun için bunu söyleyebilecekleri geldi yada sen çok takılma daha önce çalıştığın yerlere şartlanma sadece görüşmede şu süre zarfında şurda şu kadar burda bu kadar çalıştım eğitim için ayrıldım demen yeterli olur , inan bana şans da lazım arkadaşım lise meznu şuan çok iyi bir firmada İnsan Kaynakları Bölümün de çalışıyor, ben liseden sonra üniversiteye gittim geldim açıktan okuyorum hala okul bitmedi düzgün bir işim yok o benim üzerime 7-8 yıldır çalışıyor şans diyebilecek bir şey bulamıyorum . canını sıkma bordo, işe alım eğitimleri veren ücretsiz siteler var oaralardan eğitim al sertifikan olsun istiyorlar görüşmelerede çok istekli olduğunu belirt iyi gözlenim yarat akıllarda gerisi olur inşallah.
-
Kardeş yaz oraya misal ahmet kebap salonunda 7 yıl, mahmut oto yıkamada 5 yıl, selvi peynir de 4 yıl çalıştım diye. Artık mahallende ne varsa yani. Söylersin dükkana da mevzuyu ararlarsa çalıştı derler. Sigortasız çalışmalar olduğu için görünmez de zaten dökümlerde. Kasma yani bu kadar yazık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 8 Temmuz 2020; 12:48:21 > -
Youtıber ol
quote:
Orijinalden alıntı: fbm333Uyduruk bölüm ne demek sonuçta böyle bir bölüm var ve insanlar okuyor. Eğer iş imkanı yoksa o zaman bu ve bunun gibi bölümler açılmamalı. Bunda da okuyan değil bu bölümü açıp istihdama katamayanda suç.
Böyle dediğinize göre siz Türkiye'nin en iyi okullarında okumuşsunuz ama herkes sizin kadar gibi değil. Hatta bazıları sizden de şanslı mesela Koç, Sabancı okusun okumasın paraları var.
uyduruk bölüm demek uyduruk bölüm demektir, üniversite meslek edindirme kurumu değildir, bu kadar üniversite olmasıda, 10 netle yüzlerce bölüme girilebilmesi de saçmalıktır. bu arkadaş 4 yıl boyunca sadece işsiz gezmedi, 4 yıl boyunca liseden hallica bir eğitim almak için bir sürü para harcadı, ana babaların paralarıda heba oluyor böyle, sonuç boşa giden yıllar, değerlendirilemeyen gençler.
konuyu şahsi alana çekmeyin boşa, ben nerde okumuşum ne yapmışım önemli değil...
-
quote:
Orijinalden alıntı: turbolineam
Bu mesaj silindi."ben de" yerine "bende" yazanlar bile üniversite mezunu çalışan arıyo ya, sözün bittiği yer :)
-
o dalga geçenler de bir vakit bu duruma düşebilir. Umarım dalga geçtiklerini hatırlarlar da belki utanırlar..
Şoka gir,Bime gir,A101'e gir,boş boş bölüm okumuşsun diyenleri Allaha havale ediyorum..İçimdekileri bir ben bir Allah biliyor..Ben burada intiharı,ölümü bile düşünürken sizlerin benimle alay etmesi,dalga geçmesi.........Söyleyecek bir sözüm yok Allaha havale ediyorum...
Tolga yavrum kaç dakika daha sürer acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: HektorCupesTam ana avrat bacı kardeş ne varsa küfür edecektimki baktım Turboymuş...Ağını atmış sazan bekliyor :))
donunu alır, acımaz
-
4a belgesi çok mantıklıymış teşekkür ederim bundan sonra bende isteyeceğim. bir çalışan aldım cvsinde eski çalıştığı yerleri yazmadı ve bana söylemedi.. bugünlerde ağzından kaçırdı keşke 4a belgesi istedeydim. Hayatın gerçeği maalesef insanların eski çalıştığı yerler istisnalar hariç gelecekteki yapacağı işleri belirliyor. Bilseydim işe almazdım çünkü şu aralar daha iyi gözlemliyorum sanırım yakında yolları ayıracağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşımın çalıştığı devlet hastanesine 35 -40 yaşlarında bi kadın memur atandı. Lise KPSS'sinde 70 alıp atanmış ve hiç bir şeyden anladığı da yok. Millet zor olan lisans KPSS'sine girip 80 alıp atanamazken bu kadının lise sınavında taban puan alıp memur olması o kadar zoruma gitti ki. Bilgisayar mühendisinin bile işsiz olduğu bu ortamda hayatında bilgisayar bile görmemiş kadın bilgisayar başında oturuyor. Bilgisayarı da diğer çalışanlar öğretmeye çalışıyor. Canavar gibi donanımlı gençler de gelecek kaygısından stresten hasta oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 8 Temmuz 2020; 15:4:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X