Siz ne işle meşgulsünüz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özgeçmişim yüzünden iş bulamıyorum.Delirmek,kafayı yemek üzereyim.. (4. sayfa)
-
-
Kim bilir nerelerden torpil yaptırmıştır hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4a dökümü isteme saçmalığı da yeni mi çıkmış, bunların hepsi boş oluyor ufacık bir referans olunca..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katılıyorum pis sövecektim ama o hatayla yırttı meselaquote:
Orijinalden alıntı: UML"ben de" yerine "bende" yazanlar bile üniversite mezunu çalışan arıyo ya, sözün bittiği yer :)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Temmuz 2020; 14:58:54 >
Cv ye tek işi yaz sürenin tamamı için.
hocam cv'ne yazma o kisa calistigin yerleri olsun bitsin..
-
Rahat ol hepimiz işsiz ve vasıf yoksunuyuz
Bu rahat olunacak değil utanç duyulacak bir durum, insanlar gururlarına yediremeyip intihar ederken sizin gibilerin vasıfsız ve niteliksiz olarak yaşamaktan gurur duyması mide bulandırıcı bence.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Rahat ol hepimiz işsiz ve vasıf yoksunuyuz
quote:
Orijinalden alıntı: Saiki
Bu rahat olunacak değil utanç duyulacak bir durum, insanlar gururlarına yediremeyip intihar ederken sizin gibilerin vasıfsız ve niteliksiz olarak yaşamaktan gurur duyması mide bulandırıcı bence.
Alıntıları GösterSen ne diyorsan de ben mutluyum sana inat dahada keyfim yerine geldi sahilde yürüyüş yapmaya çıkıcam birazdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 8 Temmuz 2020; 17:19:10 >
Valla bilemiyorum burası Ortadoğu ne işde bulursan çalış derim.Network ağın geniş ve sağlam olmadığı sürece bu iş çok zor.Bu devirde herşey Networkdur. Torpille network ayrıdır.Ben bugüne kadar hep sağlam güvenilir network sayesinde buldum iş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Freakk4 yıl uyduruk bir bölüm okumak yerine istikrarlı çalışmaya devam etsen şu an çok daha iyi durumda olurdun. birde insan kaynaklarına genelde kadınları alıyorlar nedense...
Adam haklı
38 yaşında adamım kardeşim İU Siyasal'da okuyor onun bile iş bulma garantisi yok keza bi arkadaşım İTÜ EE Mühendisi işsiz şu an
Ülkede hele büyükşehirlerde elini sallasan "üniversite" mezununa çarpıyor.Çoğu üniversite 1 tane prof koyuyor 1 tanede doç geri kalan öğretim görevlisi doktor bile değil.Uluslararası atıf desen 0
Yani düzenlemeye gidilse çoğu fakülte statü düşürerek ya yüksekokul ya da meslek yüksekokulu seviyesine iner
hangi şehirdesin
-
Yazma o isleri
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İstanbul
Hocam cv ye yazmayın o yerleri. Gerek yok. İk pompacı tütüncü dumancıyı ne yapsın.
Boş koy daha iyi. Kafayı yiyeceksen bunlardan yeme.
o iş tecrübelerini yazma. iflas etmiş bir kaç firma bul. orda çalışmış gibi yaz. bir arkadaşını da tembihle. referans isterlerse arkadaşının adını yaz ver cv ye. dürüstlük gördüğün gibi bir halta yaramıyor.
-
Bekci veya polis ol olabilirsen kardesim onun disinda dogru duzgun bisey bulmak zor bu donemde.
-
23 yıllık turist rehberiyim. Şu anda iş olmadığından dolayı Mart 15'den beri evde oturuyorum. 4 ay oldu yaklaşık ve daha ne kadar oturacağımı bilmiyorum. Canını sıkma, 28 yaşındasın. Muhakkak fırsat çıkacak.
-
İş tecrübesi olmayan işsiz gençlere tavsiyem özgeçmişinizi hayali iş tecrübeleriyle süsleyin.Bende eskiden özgeçmişi doğru bir şekilde doldururdum ama iş bulamazdım.Sonra biraz tecrübe ekledim ve ilk başvurum olumlu olmuştu.Belki etik değil ama sanki firmaların yaptığı etik mi? Kimse okuldan mezun olur olmaz tecrübe kazanamıyor.Tabi özgeçmişinize eklediğiniz firma batık bir firma olsun.Bordroya bakarlarsa da firma sıkıntıda olduğu için sigortasız çalışmıştım dersiniz.Firmayı arayıp teyitte edemezler.Her insan kaynakları ince eleyip sık dokumuyor.Kaybedecek bir şeyiniz yok.Birde böyle deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 8 Temmuz 2020; 22:42:33 > -
Hocam yanlış anlamayın ama okudunuz bölüm ve üniversite kariyer yapmanız açısından çok elverişli değil. Buradaki dezavantajınızı kapatmak için iyi bir üniversitenin yüksek lisans bölümüne başvurun, ilk etapta bitirmenizde şart değil, orada okuyor olsanız bile yeterli.
Görüşmelerinizde zayıflığınız olarak gördüğünüz kısmı avantaja çevirmeye çalışın. Önce akaryakıt istasyonunda çalışmanızı maddi olarak imkansızlıklar içerisinde olduğunuzdan dolayı üniversiteye gidemediğinizi, okuyup yüksek lisans hatta doktora yapmayı istediğinizi ancak maddi imkanınızın buna elvermediğini belirtin ve acıtasyon yapın. çalışmaktan gocunmadığını çalışkan biri olduğunu bu konuda yeri gelirse kolide taşıyabileceğini, yeri gelince sabahtan gece yarılarına kadar maaş bordrosu hazırlayabileceğinizi anlatın, çalışkan kişiliğinizi vurgulayın. Çalıştığınız bu yerleden ayrılmanızıda hayalinizde olan okuma isteğini yerine getirmek için olduğuna bağlayın. Tabi liseden mezun olduktan sonra 5 yıl gibi bir ara verdiğinizi, tekrar sınavlara hazırlandığını bunu yaparken çalıştığınızı belirtin. burada idealiniz için neleri göze aldığını vurgulayın. Ancak 5 yıllık bir aranın uzun bir süre olduğunu, bilgilerin ister istemez unutulduğunu, üstüne birde çalışıyor olmanızdan dolayı çok daha iyi bir puanla daha iyi bir üniversiteye gidebileceğinizi belirtip yine bir acıtasyon yapın. yılmadığınızı ve yüksek lisansa başladığınızı burada da gidebildiğim kadar gideceğinizi belirtin. yüksek lisansta olmanızda şu avantajı olacak, boşta olmadığınız ve birşeyler için uğraştığınızı karşı tarafa gösterir.
Ancak hayat zor hocam, son 2-3 senedir daha zor, iyi bir üniden mezun, yüksek lisansı olan, ingilizcesi iyi, türkiyedeki lojistik anlamında dünyanın en iyi firmasında çalışmış ve farklı bölümlerinde yıllarca çalışmış arkadaşım 2 yıldır işsiz. CV dolu, tecrübe var ama iş yok. birçok firmaya başvurdu ancak sonuç almadı, üsteli belli noktalarda tanıdığı olmasına rağmen bazı şeyler olmadı. Kısaca son 2-3 yılda bu işler gerçekten zor. Ama umudunuzu kaybetmeyin ve kendinizi geliştirmeye bakın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X