Şimdi Ara

Özgür Kirazcı ve Twitter Mesajları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür Kirazcı'ya güveniyoruz inşallah Heayv Rain'e update ile Türkçe altyazı eklenir,
    Evet oyun eskidi, fakat oynamak isteyip de , sırf yarım yamalak ingilizcesi veya sıfır ingilizcesi ile oynamak istemeyen yüzlerce Türk oyuncusu var.
    Zaten bu oyun çok farklı bir oyun olduğundan, her daim oynanır kimse bu oyun eskidi almayalım demez.
    Ben İngilizcem yarım, yamalak olduğu için almadım, alıp da yazık etmiyim dedim, her zaman Türkçe altyazı gelir beklentisiyle almamaya direndim.
    Ama Türkçe altyazı çıkarsa düşünmeden satın alırım, bandrollü 90 lira civarında satılıyor fiyat da oldukça uygun zaten.
    Twitter kullanmıyorum kullanan bir arkadaş benim bu mesajı kendisine iletirse sevinirim, hatta kendisi hakkında açılan bu konu linkini de eklerseniz direk sesimizi bile duyabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 14 Şubat 2011; 1:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Özgür Kirazcı'ya güveniyoruz inşallah Heayv Rain'e update ile Türkçe altyazı eklenir,
    Evet oyun eskidi, fakat oynamak isteyip de , sırf yarım yamalak ingilizcesi veya sıfır ingilizcesi ile oynamak istemeyen yüzlerce Türk oyuncusu var.
    Zaten bu oyun çok farklı bir oyun olduğundan, her daim oynanır kimse bu oyun eskidi almayalım demez.
    Ben İngilizcem yarım, yamalak olduğu için almadım, alıp da yazık etmiyim dedim, her zaman Türkçe altyazı gelir beklentisiyle almamaya direndim.
    Ama Türkçe altyazı çıkarsa düşünmeden satın alırım, bandrollü 90 lira civarında satılıyor fiyat da oldukça uygun zaten.
    Twitter kullanmıyorum kullanan bir arkadaş benim bu mesajı kendisine iletirse sevinirim, hatta kendisi hakkında açılan bu konu linkini de eklerseniz direk sesimizi bile duyabilir :)

aynen bu oyun türkçe olmadan oynanmaz ki en çok oynamayı istediğim oyunlardan birisi..

• "Artik butun collectors ve signature edition'lari getiriyoruz. Sony Center'lardan satin alabilirsiniz."

Bunu Okuduğum İyi Oldu Ama GOW Ultimate Edition Zamanında Nerdeydiniz Hacı Ya..
  • Uncharted 3'ün Türkçe desteği ile gelmesi ve iyi bir ilgi görmesi genel olarak oyun firmalarının dikkatini çekebilir ve genel olarak bütün oyunların Türkçe gelme şansını fazlasıyla arttıracaktır diye düşünüyorum.

Yalnız şu fiyatların gittikçe artması bir durmalı her yeni çıkan oyunda fiyat biraz daha yükseliyor.
  • Elimizde Pınar Batum gibi bir değer varken ne dublajla filan uğraşıyolar anlamıyorum,lost'u izlerkene bölüm yayınlanıyodu sabahına altyazı hazır oluyodu,sony türkiye işe alsa böyle bikaç kişiyi altyazısız türkçe menüsüz oyun kalmaz şerefisizim
  • Pınar Batum, eşek herif, buzadam efsanedir. Dizi yayınlandıktan bir saat sonra alt yazı gördüğüm oldu. Özellikle buzadam stargate dizilerinde geçen mitolojik öğeleri falan da açıklardı parantez içinde. Zehir gibi adamlar. Hakikaten değerlendirilmesi gereken insanlar bence.

Bu arada Dragon Age yada benzeri bir rpg (belki skyrim) de Türkçe dublaj, en azından alt yazı görebilsek harika olacak. Pc için bağımsız gruplar bu işi yapabiliyorlar ama ps3 de malesef bu imkan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

bence heavy rain'i film tadında tekrardan türkçe olarak oynamak vazgeçilmez bir zevk olur dublaj değilde hiç değilse altyazılı olması gerçekten çok güzel olur.

Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Özgür Kirazcı'ya güveniyoruz inşallah Heayv Rain'e update ile Türkçe altyazı eklenir,

Bence çıkmayacaktır.Çünkü çoğu kişi zaten spottan felan adı alacağını.Yaklaşık 25.000 kişi almıştır spottan ve takaslamıştır bile.Yani gerek kalmamıştır tekrar almaya.Bu şekilde en fazla 15.000 kişinin elinde heavy rain olur ve Alt yazı yapsalar hiç bir kar elde edemezler.Zaten resmi olarak 1-2 bin adet satmış.Hiç kimse yanaşmaz bu anlaşmaya.Hem en az 5 tl'ye Psn'Den indirebilelimki onlar kar etsin.O kadar oyuncunun elinde heavy rain kaldığını düşünmüyorum.

Yahu keşke arabalarla ilgili bir oyun olmasaydı.Boş boş oyunları Türkçe yapıyorsunuz.Yani Araba yarışı oynları zaten ingilizce gerektirmiyor.%1 bile ingilizce bilen bir kişi hiç zorlanmadan oynar.Şöyle mass effect 3 tomb raider oyunları ile ilgili anlaşma yapabilseydiniz keşke diğer şirketlerle.

Ama Elinize sağlık Killzone 3'de harika dublaj var ve bunu hak eden bir oyun.Lütfen Killzone 3'ü resmi yerlerden bandrollü alalım ve korsandan uzak olalım.

• Heavy Rain'e alt yazı eklense çok iyi olurdu gerçekten. Benim için sorun olmadı fakat bu oyunu oynamak isteyip de oynayamayan çok kişi var ki herkesin oynaması gereken bir başyapıt bu.
    Uncharted 3 için de dublaj istemiyorum şahsen çünkü ilk 2 oyunda karakterlerin sesine alıştık ve dublaj için geç kalındı artık. Yine de dublaj isteyen olacaktır. İngilizce seslendirme/Türkçe alt yazı gibi bir kombinasyon kullanabileceksem sorun değil.
  • Her oyun TÜRKÇE olsun. Kendi dilimiz varken ne yapalım gavurcayı!
  • driving oyunlarını Türkçe yapmışsın ne fayda .. Heavy Rain gibi bir interactive cinema örneğine altyazı bile koyma bu nasıl iş anlamadım kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 14 Şubat 2011; 20:08:01 >
  • Bu isteklerinizi Twitter üzerinden iletebilirsiniz arkadaşlar. Buraya istek yazmanız pek fayda etmez.

En azından oradan direk yanıt alırsınız.

UC3 veya RS3 oyunlarına TTürkçe isteyenler Twitter'dan mesaj atsın ki, geç kalınmadan toplantıda masaya yatırılsın konular.
  • yada makınaya alt yazı eklemek ıcın bıze bı secenek versınler bız kendımız cevırelım bunlar bence cok zor bısey deıl pc lerde yapılıyorsa ps3 te de yapılabılır
  • Valla bravo Sony Türkiye'ye, gerçekten güzel işler başarıyor, ama şu kopya olayı işin sonunun kötü olacağını düşündürüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch
    Türkçe gelecek oyunun arabalarla ilgili olduğunu söylemiş. Ne acaba ?

Twisted Metal olabilir mi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

Bence de. çünkü direk araba yarışı dememiş dikkat ederseniz, arabarla ilgili demiş. Gerçi PS3 exc olmayan bir oyundu sanırım.
  • Arabalarla ilgili olan oyun Exclusive ise eğer Twisted Metal olabilir. Ayrıca Ratchet & Clank: All 4 One Türkçe olsun isterdim. :)
  • quote:

quote:

quote:

Bence de. çünkü direk araba yarışı dememiş dikkat ederseniz, arabarla ilgili demiş. Gerçi PS3 exc olmayan bir oyundu sanırım.

Ps3 exc diye biliyorum. Dağıtımcısı SCEE.
  • quote:

quote:

quote:

sponge bob ın su altında araba yarışlı oyunu var omu acaba .hergün ginx tvde rastlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ps3 exc diye biliyorum. Dağıtımcısı SCEE.

Onu biliyorum evet, ben multiplatform bir oyunun Türkçe olacağından bahsediyorum. Neyse belki karıştırıyorumdur. En iyisi beklemek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.