NGP de Turkce menu icin israrciyim. Umarim kabul ettirebiliriz.
aynen katılıyorum
GoldPunch'un sözü değildir o Türk oyun tarihine altın harflerle ilerleyen Özgür Kirazcı'nin sözüdür. İnşallah NGP Türkiye'de uygun fiyata satılırda herkez alabilir.Dolayısıyla Türkiye'de NGP 20-30 bin adet satarsa NPG'de Oyunları Türkçe görme şansımız artar.Türkçe menü'yü düşünemiyorum bile."Şok şok şok! Uncharted NPG'de Türkçe geliyor.Şok Şok Şok! Microsoftla Sony'in arasında aşk var.Onları bir barda yan yana yakaladık." Gibi haberleri görmeyi O kadar çok istiyorum siz bilemezsiniz.
Ozgur Kirazci
"NGP cok gelismis bir internet browser a sahip olacak. Internette gezinmek icin cep telefonlari yerine NGP yi kullanacagiz."
Soruların cevaplarını yollamış Özgür bey. Tweet ini kontrol edin. Uncharted 3'ün dublajı hala kesinleşmemiş ama sonuçlar olumluymuş bu arada.
Ben bir oyuncu olarak üstüme düşen görevi yerine getirip türkçe oyunları bandrollü bi şekilde alıyorum (durumumun iyi olmamasına rağmen)Eğer ileride derlerseki türkiyede oyun satışları istediğimiz rakamlara ulaşmıyor,bundan sonra türkçe oyun yok bi alt yazı bile ekleyemeyiz derlerse,kendi adıma konuşayim malesef artık orginal kullanmamyı bırakabilirim benim için multplayeri olmuş veya olmamış önemli değil sırf ben türkçe oyunlar çıkmaya başladığı için makinayı kırdırmıyorum.Korsan kullanan insanlar herzaman olacak ama önemli olan büyük çoğunluğun orjinal kullanması, umarım bu gördüğümüz türkçe oyunlar son olmaz yeni çıkan kaliteli oyunlarada en azından türkçe alt yazı eklense herzaman orginal alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: yusei
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
NGP de Turkce menu icin israrciyim. Umarim kabul ettirebiliriz.
ben orda katılıyorum derken özgür kirazcının bunu dediğini onaylamıştım aslında (keşke düzeltseydim farkettiğimde işişten geçmeden :D )
quote:
Orijinalden alıntı: İori_Yâgami
Ben bir oyuncu olarak üstüme düşen görevi yerine getirip türkçe oyunları bandrollü bi şekilde alıyorum (durumumun iyi olmamasına rağmen)Eğer ileride derlerseki türkiyede oyun satışları istediğimiz rakamlara ulaşmıyor,bundan sonra türkçe oyun yok bi alt yazı bile ekleyemeyiz derlerse,kendi adıma konuşayim malesef artık orginal kullanmamyı bırakabilirim benim için multplayeri olmuş veya olmamış önemli değil sırf ben türkçe oyunlar çıkmaya başladığı için makinayı kırdırmıyorum.Korsan kullanan insanlar herzaman olacak ama önemli olan büyük çoğunluğun orjinal kullanması, umarım bu gördüğümüz türkçe oyunlar son olmaz yeni çıkan kaliteli oyunlarada en azından türkçe alt yazı eklense herzaman orginal alırım.
kardes sana aynen katılıyorum ancak durumum olmamasına rağmen bende yaklasık 2 senedir butun oyunlarımı orj alıyorum ve unutmayalım ki bu sayede oyun sektörünü biz bilinçli kullanıcılar hareketlendirmeye başladık . saolsun özgür bey olsun cevat yerli olsun bizlere güvenip ellerini artık taşın altına soktular çok saolsunlar. o yüzden hemen biz oyun severler olarak onları bırakmamalıyız ki. onlarında masaya yumruklarını vuracak güçleri olsun. şu anda oyun sektörümüz gerçekten emekleme aşamasında daha yürüdüğünü göreceğiz inşallah ancak yürümeye çabalarken biz orj oyun kullanıcıları yok tr olmadı almıyorum sahte yazılıma devam edersek bu iş daha emekleme safhasında biter. o yüzdenki seni çok iyi anlıyor ve yine orj oyun konusunda sizin gibi destekçi bilinçli kardeşlerimizin herzaman kızsada destek vereceği umudu ile oyun sektörümüzün daha iyi yerlerde olacağını umut ediyorum.
müdür twitırı pek sevdi.artık ardarda twitliyor.
En cok sorulan sorular no:1; sharp shooter mart in ilk haftasinda cikacak ve fiyati 119-129 tl arasinda olacak. 5 minutes ago Favorite Retweet Reply
OzgurKirazci Ozgur Kirazci No:2; Turkce oyunlarin devami gelecek. Infamous 2 bir sonraki tamamen yerellestirilmis oyunumuz olacak. 5 minutes ago Favorite Retweet Reply
OzgurKirazci Ozgur Kirazci No:3; oyun fiyatlari, Killzone 3 de dahil, 119-129 tl arasinda olacak. Umariz Euro deger kazanmaz. 4 minutes ago Favorite Retweet Reply
OzgurKirazci Ozgur Kirazci Gecenin en begenileni: sharp shooter ile Killzone deneyimi, hele de dev bir projeksiyon karsisinda oynanirsa. 2 minutes ago Favorite Retweet Reply
OzgurKirazci Ozgur Kirazci Killzone 3 partisini tamamladik. Butun katilimcilara ve emegi gecenlere tekrar tesekkur ediyorum. 9 minutes ago Favorite Retweet Reply
OzgurKirazci Ozgur Kirazci Killzone 3 satislari cok hizli basladi. Merkeze yeni siparisleri gectik bile. 2 hours ago Favorite Retweet Reply
Güzel gelişme. Gerçi ben tarzım olmadığı için fiyatı belli bir seviyeye düşene kadar almayı düşünmüyorum ama ilgi görmesi sevindirici.
Twitter'dan bazı arkadaşlar sorular yöneltmiş, sizlere paylaşayım dedim.
Dünya çapındaki oyun firmaları oyunlarına türkçe dil desteğini eklemesi için Türkiye satış rakamlarının kaç bin olması gerek?
Özgür Kirazcı'nın cevabı:
oyuna ve oyunun butcesine gore degisiklik gosterebilir. 20 bin adet uzeri satislar yeterli olabilir.
sing and dance turkceeeeeee olsunnnnn
2 tane move oyununu daha Turkce yapmak istiyoruz. Neden olmasin...
KZ3 için;
god of war 3 ya da GT5 icin harcadigimiz kadar bir butcemiz yok malasef.
Bu hafta sizlere bazi haberler verecegim.
İnşallah türkçe oyunların arkası kesilmez alıştırdılar artık :)
Özgür Kirazcı twitter dan "Bu hafta sizlere bazi haberler verecegim." demiş inşallah vereceği haber Uncharted 3 ile ilgilidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme