Şimdi Ara

Özgür Kirazcı ve Twitter Mesajları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uncharted 3 mükemmel olur oyun zaten harika birde kendi dilimizde %100 konuyu anlayarak oynamak eşsiz bir oyun deneyimi sunar bizlere arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

OzgurKirazci Ozgur Kirazci
    InFamous 2 ve Uncharted 3 mukemmel gozukuyorlar. Bu yilin en iyi oyunlari arasinda yer almalari garanti.
    38 minutes ago Favorite Retweet Reply

InFamous 2 nin türkçe geleceğini biliyorduk zaten
    İnşallah Uncharted 3 te türkçe gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 17 Şubat 2011; 13:33:57 >

• İki yeni tweet;

Bugün NGP'yi gördüm ve biraz deneme şansım oldu. Hayatımda gördüğüm en iyi ekrana sahip mobil cihaz.

NGP oyunları oyun oynama alışkanlıklarımızı değiştirecek. Ön-arka kamera, mikrofon, ön ve arka dokunmatik panel, GPS, dual stick ve dahası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

InFamous 2 ve Uncharted 3 mukemmel gozukuyorlar. Bu yilin en iyi oyunlari arasinda yer almalari garanti.

InFamous 2 nin Türkçe geleceğini biliyorduk zaten
    İnşallah Uncharted 3 te Türkçle gelir

İnşallah sende bu süre zarfında türkçeyi öğrenirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

InFamous 2 nin Türkçe geleceğini biliyorduk zaten
    İnşallah Uncharted 3 te Türkçle gelir

İnşallah sende bu süre zarfında türkçeyi öğrenirsin.

Pardon imla hatası yaptığımı hiç farketmemiştim.Bu arada harf hatası yaptım diye türkçe yi bilmediğimi nereden çıkardın acaba?
    Bir hata yaptık diye türkçeyi bilmiyormuyuz yani.
    Ben iki imla hatası yaptık diye türkçe yi bilinmediğini söylen zihniyet daha görmedim.Cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 17 Şubat 2011; 13:32:23 >

• Her oyuna dublaj olmaz. Ben de bazı oyunlarda altyazı olmasından yanayım.
  • "Dergi ve tv programlari uzerinde calisiyoruz." Özgür Kirazcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 17 Şubat 2011; 17:41:09 >
  • dergi zaten yeterince var da TV Programı iyi olurdu... bir haber kanalında özellikle iyi gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

dergi zaten yeterince var da TV Programı iyi olurdu... bir haber kanalında özellikle iyi gider..

Yada yarınki Beyaz şov olabilir
  • OzgurKirazci Ozgur Kirazci
    Bu yıl içerisinde sizleri Mubi ile buluşturmayı planlıyoruz. Mubi ile binlerce bağımsız filme PS3 ile ulaşabileceksiniz.
    53 minutes ago Favorite Retweet Reply

NGP'de Uncharted mükkemel gözüküyor. Hayal gerçek oluyor, insanoğlunun elinde taşıyabileceği en güçlü oyun cihazı geliyor...
    52 minutes ago Favorite Retweet Reply

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 17 Şubat 2011; 19:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Bir şeyi belirtmemde fayda var.

Röportajda bahsedilen oyunun Sony ile alakalı olmadığı söylendi. Sizin dedikleriniz Sony ile birinci elden alakalı oyunlar..

İnşallah hikayeli bir oyundur.Çünkü Simülasyon oyununa Türkçe oyun için çalışmak çok saçma olur.Çünkü ingilizcesi olmayan bile çok rahat oynuyor Simülasyon oyunlarını.Acaba Gta 5'miki?Daha oyun duyurulmadı ama erkenden anlaşma yapılabilir. Adı üstünde Grand Theft Auto(bütük araba hırsızlığı veya kaçakçılığı.) Aman bende abarttım.Rock Star gibi büyük bir firmanın işi gücü yokta Türkiye ile uğraşacak. Ama inşşallah ilerde Gta 5'i Türkçe görürüz.

Şu Korsan kullananlar bizim önümüzü kesiyorlar lanet olsun. Lütfen arkadaşlar Bari Türkçe oyunları Orjinal ve resmi yerlarden bandrollü alalım.

Yahu bide Hiç Tomb Raider Lara Croft Reborn'dan ümit yok mu? Keşke bir araba oyunu ile uğraşacağınıza Tomb Raider gibi anlamakta güçlük çektiğimiz oyunları türkçe yapmakla uğraşsanız.Ne olursa olsun genede arkanızdayız.Her Türkçe oyunu Resmi olarak bandrollü alacağız.

Bide Tomb Raider Lara Croft Reborn'un Türkçe olmasında umut var mı?Çünkü Tomb Raider'i Türkçe oynamak kadar harika bişey olamaz.(Unc 3'ün Türkçe olması kadar heyecanlandırır.) Bide öyle karmaşık bulmacalı bir oyunu yarım yamalak bir İngilizce'yle oynamak çok zor oluyor.Tam Çözüme bakmak zorunda kalıyoruz ve O zaman hiç bir zevk falan kalmıyor malesef.Semih bey Lütfen cevap veriseniz sevinirim.
    İnşallah o Tr ile ilgilenen Büyük oyun yapımcısı Crystal Dynamic'dir.İnşallah Tomb Raider Lara Croft Reborn'u türkçe görürüz.

Ama ilk başta Orjinal bandrollü almak lazım.Lütfen bari türkçe oyunları orjinal ve bandrollü alın.

hocam valla çok haklısın. tomb raider'da kesinlikle Türkçe gelmesi -alt yazıda da yeterli- çok iyi olur. + orjinal bandrollü oyun kullanmamız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Evet, Müdür'ün mesajı oldukça heyecan verici (:

Ne oluyor arkadaşlar? Aral ve Tiglon kardeşlerden kurtulacak mıyız?
    Biri 179 tl'ci, diğeri 149 tl'ci. Yine de gözümde aynılar.

Heleki Tiglon, 2 sene önce 25 tl ye satılan bir oyunu bugünlerde 180'den 49'a düştü diye yedirmeye çalışınca, durumun vahimliğini anlamıştım.

Bu şimdiye kadar duyduğum en iyi haber.

buna içilir

• Allah Allah haberlere bak bir an önce ps3 çekmem lazım xbox yanına.
  • hocam ben şahsen senin sözlerinin dışında kalıyorum. çünkü en az 1 yıldır xbox 360 tayım ki o zaman olanlar beni ilgilendirmiyordu.
  • Uncharted 3,Tomb Raider ve Resistance 3 Türkçe gelmesi için Grup(konu) açalım mı beyler?
  • Killzone 3 icin geri sayim basladi. Pazartesi gunu oyunlari magazalara sevk ediyoruz. Avrupa ile ayni anda sizlerle...
    1 hour ago Favorite Retweet Reply
  • quote:

Killzone 3 icin geri sayim basladi. Pazartesi gunu oyunlari magazalara sevk ediyoruz. Avrupa ile ayni anda sizlerle...
    1 hour ago Favorite Retweet Reply

Gelecekte halen fiyatlar havada uçuyor bir net fiyat veremediler.
  • O arabalarla ilgili olan tweet i ben atmıştım :D Kanka olduk Özgür abiyle ya :D Neyse büyük ihtimal dirt 3 olur Türkçe. Pek sevdiğim bir oyun değildir ama neyse.
  • Özgür Kirazcı;

NGP de Turkce menu icin israrciyim. Umarim kabul ettirebiliriz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Heavy Rain TR altyazı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.