Şimdi Ara

Özgür Kirazcı ve Twitter Mesajları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dublaj dansa her oyunda altyazıyı tercih ederim orjinal sesleri

dünyadaki hiçbir dublaj veremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

dublaj dansa her oyunda altyazıyı tercih ederim orjinal sesleri

dünyadaki hiçbir dublaj veremez

Bunlar oyuncu degil ki, ingilizce konusmalarda dublaj. Tek fark dudak hareketlerini ingilizceye gore yapmaya basladilar, turkce olunca hareketler tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Aslında keşke indirilecek ufak eklentilerle oyunlara Türkçe altyazı seçeneği gelse. Süper olurdu Hatta bu eklentiler ufak ücretlerle de kullanıcılara sunulabilirdi. Hatta işi daha da ilerletip oyuncuların da çeşitli çevirilerle bu olaya katkıda bulunması sağlanabilirdi. Umarım ileride bu tarz çalışmalar olur. Bu şekilde hem tüm oyunlar Türkçe olur hem de çok daha kaliteli çevirilerle karşılaşabiliriz.

FIFA mesela öyle yapmıştı geçen sene, belirli bir dilde spikeri dinlemek için ekstra para talep ediyorlardı. Dediğin yapılabilir ama şu ana kadar başka bir dil için dahi tercih edilmeyen birşey olduğu için ben bu işin geleceğini göremiyorum.

• Unharted 3 Türkçe çıksında başka bişe istemiyoruz..
  • Türkçe gelecek oyunun arabalarla ilgili olduğunu söylemiş. Ne acaba ?
  • Heavy Rain e altyazı gelse yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Önce güzel haberleri duyalım, sonrasında fikirlerimizi beyan ederiz zaten.

Resistance 3 ve Uncharted 3 için Türkçe dublaj olayı gündemde sanırım. Takip edemedim pek. Bu iki oyuna dublaj yapılması iyi olabilir ama bence Heavy Rain'e yapılmamalı. Çünkü aksiyon oyunlarında dublaj kalitesi düşse de, bu fazla rahatsız edici olmuyor. Ama Heavy Rain gibi derin bir oyunda kalitesiz dublaj olursa, oyun işkenceye dönebilir. Bu sebeple ben her zaman orjinal seslendirme + Türkçe altyazı taraftarıyım.

oraya gittiğinde konuşacak...o yüzden beyan ediyoruz acele acele
  • Buradan Özgür Kirazcı'ya teşekkürlerimi iletirim.Az önce bende kendisini takip etmeye başladım.

Heavy Rain'e altyazı güzel gider.Hem ben daha oynamadım.Bu vesile ile oyunu almış olurum.

Bu arada Uncharted 3'ün Türkçe olması gerçektende Türk oyun sektörü için çok hoş olur.Sonuçta herkesin beklediği, bu yılın en iyi oyunlarından birisi olacak.Hatta çoğumuz şimdiden GOTY olarak görüyor.
  • takipteyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

bir önceki tweet'inde de araba yarışı oyunu demiş.. acaba twisted metal mi ?

İşin içinde sony olmadığı için açıklayamadığını söylemişti. Twisted metal ise exculsive. Değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: ares88

bir önceki tweet'inde de araba yarışı oyunu demiş.. acaba twisted metal mi ?

İşin içinde sony olmadığı için açıklayamadığını söylemişti. Twisted metal ise exculsive. Değil yani.

dirt 3 mü acaba.codemasters sony işbirliğinide hesaba katarsak eğer.belkide dirt 3tür.
  • kesinlikle dirt 3 türkçe olcak oyun
  • Oyunda karakterin orjinal sesi gibi bir durum olamayacağından, orjinal sesin bir anlamı yok.

Hepsi Türkçe dublaj olmalı

Bunda istisna ne olur=? Ünlü bir oyuncu seslendirirse iş değişir. Türkçe seslendirmeler, örnekleri arasında dünyada en başarılılarından...

Türkçe dublaj oyunları asla korsan oynamıyorum benim felsefem bu

Ama Özgür Kirazcı oyuncuları tehdit etmişti: "Orjinal oyun almazsanız, Türkçe oyun olmayacak!"

VE ben bunu çok itici bulmuştum.

Bir oyuncu olarak şöyle diyoruz "Siz Türkiyeye ve Türkçeye önem verdiğiniz sürece biz sizden oyun alacağız

Ben sırf o söz yüzünden PS3 oyunu almayı bıraktım, Xbox ıma yöneldim şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 13 Şubat 2011; 23:17:52 >

• Özgür Bey in açıklamasını tehdit olarak algılamayın lütfen kendisi Türkçe oyunlar için elini taşın altına sokmuş bir kişidir bu konuda biz oyuncularında Türkçe oyun alarak destek vermemiz yani bizimde elimizi taşın altına sokmamız gerekiyor ve Özgür Bey doğruyu söylüyor Ülkemizde oyunlar satılmazsa firmalar neden Türkçe oyun yapsınlar siz kendinizi firmanın yerine koyun sizden mal almayan biri yada birileri için birşey yaparmıydınız? yapmazdınız firmalar içinde aynı şey geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 13 Şubat 2011; 23:32:59 >
  • benim için başbakan olması gereken kişidir Özgür Kirazcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Özgür Bey in açıklamasını tehdit olarak algılamayın lütfen kendisi Türkçe oyunlar için elini taşın altına sokmuş bir kişidir bu konuda biz oyuncularında Türkçe oyun alarak destek vermemiz yani bizimde elimizi taşın altına sokmamız gerekiyor ve Özgür Bey doğruyu söylüyor Ülkemizde oyunlar satılmazsa firmalar neden Türkçe oyun yapsınlar siz kendinizi firmanın yerine koyun sizden mal almayan biri yada birileri için birşey yaparmıydınız? yapmazdınız firmalar içinde aynı şey geçerli

Ben şunu demek istiyorum Neticede karşıdaki bey muhakkak Türkçe olmasını isteyecektir. Ama ben çok yanlış algıladım. Sony devi, Türkiyedeki oyuncular pek umurunda değildir, o kazancına bakar, dünyadaki her hangi bir firma da öyle...

Ama bir emek veriliyorsa, bu bize bir lutuf değildir, ben bunu anlatmak istiyorum.

Türkçe oyun yaparsa Sony , epey satar, yapmazsa, az satar bu kadar basit.

Ben aynı zamanda Pazarlama da okudum yüksekte, şunu söyleyebilirim, SONY bizim için var. Biz Sony için değil..

Sony bunu anlamalı.

Ben olsam pazar payını yüzde 500 artırırdım Ps3 ün Türkiyede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 13 Şubat 2011; 23:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Türkçe gelecek oyunun arabalarla ilgili olduğunu söylemiş. Ne acaba ?

arabalarla ilgili ise dirt 3 tür hocam o zaman...

bence şöyle ingilizce gerektirecek sağlam bir oyuna TÜRKÇE gelse daha iyi olurdu... heavy rain gibi, la noire gibi...
  • Öte yandan 23 Studios da bu oyun ile ilgili hardcore oyun değil demişti.
  • Sony Ortağı yada dağıtımcısı olmadığı bir oyuna türkça altyazı koyabilir mi bir patch le izin filan alması gerekir mi ??? L.A Noire - Batman Arkham City yada AC nin yeni oyununda mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Öte yandan 23 Studios da bu oyun ile ilgili hardcore oyun değil demişti.

o zaman bir an önce gelsin hocam ya meraktan çatlamayalım...

ya da açıklasınlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.