Şimdi Ara

Özgür Kirazcı ve Twitter Mesajları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

OzgurKirazci Ozgur Kirazci
    Bugun dunyaca unlu oyun perakendecilerinden birinin TR ile ilgilendigini duydum. Gelmeye karar verirlerse hersey daha farkli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 15 Şubat 2011; 2:04:38 >
  • Guzel haber
  • Of Of Twisted Metal çocukluğumdan beri oynadığım vazgeçilmez oyunlarımdan biridir Türkçe desteği ile satılırsa fiyatı ne olursa olsun satın alıp baş köşeye koyacağım Umarım Twisted Metal' dir ya heyecan yaptık
  • Buyuk ihtimal Dirt 3 veya Twisted Metal olabilir.
  • %99 Dirt 3. Multiplatform oldugu soylenmisti zaten.
  • Evet, Müdür'ün mesajı oldukça heyecan verici (:

Ne oluyor arkadaşlar? Aral ve Tiglon kardeşlerden kurtulacak mıyız?
    Biri 179 tl'ci, diğeri 149 tl'ci. Yine de gözümde aynılar.

Heleki Tiglon, 2 sene önce 25 tl ye satılan bir oyunu bugünlerde 180'den 49'a düştü diye yedirmeye çalışınca, durumun vahimliğini anlamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios

Evet, Müdür'ün mesajı oldukça heyecan verici (:

Heleki Tiglon, 2 sene önce 25 tl ye satılan bir oyunu bugünlerde 180'den 49'a düştü diye yedirmeye çalışınca, durumun vahimliğini anlamıştım.

inşallah yeni firmalar gelir.şu ölücülerden kurtulmak lazım.rekabet iyidir.
  • Bir şeyi belirtmemde fayda var.

Röportajda bahsedilen oyunun Sony ile alakalı olmadığı söylendi. Sizin dedikleriniz Sony ile birinci elden alakalı oyunlar..
  • Yurt dışından bir perakendecinin ilgilenmesi demek, sonunda Araldan kurtulacağız demektir, tırnaklarını yemeye başlamıştır kesin... Durumu şakayla karıştırırsak, sanırım dublaj işinden daha çok sevinenler olacaktır bu habere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Buyuk ihtimal Dirt 3 veya Twisted Metal olabilir.

motorstormda olabilir.
  • quote:

Bu isteklerinizi Twitter üzerinden iletebilirsiniz arkadaşlar. Buraya istek yazmanız pek fayda etmez.

En azından oradan direk yanıt alırsınız.

UC3 veya RS3 oyunlarına TTürkçe isteyenler Twitter'dan mesaj atsın ki, geç kalınmadan toplantıda masaya yatırılsın konular.

Sonra Sizde para kazanin
    Saka bir yana,
    Sanirim Türkce seslendirmeleri siz yapiyorsunuz , KZ3 icin tsk ederim.Ben genel olarak seslendirmeyi begendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

Buyuk ihtimal Dirt 3 veya Twisted Metal olabilir.

motorstormda olabilir.

sony ile alakalı değilmiş oyun.sony ile bağlantılı firmada değilmiş.dirt3 veya sony exleri değil.belkide yeni çıkacak bir oyundur.
  • Need for Speed: SHIFT 2 olur büyük ihtimal, Hot Pursuit'ın reklamları burada bayağı oynamıştı...
  • oha, heavy rain e alt yazı var dediler geldim..
  • Uncharted 3 de mutlaka Türkçe dublaj olmalı. Sony nin buna ayıracak parası yoksa biz aramızda para toplayalım gönderelim ama olsun şu iş mutlaka.
  • Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Sonra Sizde para kazanin
    Saka bir yana,
    Sanirim Türkce seslendirmeleri siz yapiyorsunuz , KZ3 icin tsk ederim.Ben genel olarak seslendirmeyi begendim.

]

beğendin ne oldu orjinal alacakmısın oyunu??????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 15 Şubat 2011; 17:59:25 >
  • quote:

Evet, Müdür'ün mesajı oldukça heyecan verici (:

Bu şimdiye kadar duyduğum en iyi haber.
  • quote:

Bir şeyi belirtmemde fayda var.

Röportajda bahsedilen oyunun Sony ile alakalı olmadığı söylendi. Sizin dedikleriniz Sony ile birinci elden alakalı oyunlar..

İnşallah hikayeli bir oyundur.Çünkü Simülasyon oyununa Türkçe oyun için çalışmak çok saçma olur.Çünkü ingilizcesi olmayan bile çok rahat oynuyor Simülasyon oyunlarını.Acaba Gta 5'miki?Daha oyun duyurulmadı ama erkenden anlaşma yapılabilir. Adı üstünde Grand Theft Auto(bütük araba hırsızlığı veya kaçakçılığı.) Aman bende abarttım.Rock Star gibi büyük bir firmanın işi gücü yokta Türkiye ile uğraşacak. Ama inşşallah ilerde Gta 5'i Türkçe görürüz.

Şu Korsan kullananlar bizim önümüzü kesiyorlar lanet olsun. Lütfen arkadaşlar Bari Türkçe oyunları Orjinal ve resmi yerlarden bandrollü alalım.

Yahu bide Hiç Tomb Raider Lara Croft Reborn'dan ümit yok mu? Keşke bir araba oyunu ile uğraşacağınıza Tomb Raider gibi anlamakta güçlük çektiğimiz oyunları türkçe yapmakla uğraşsanız.Ne olursa olsun genede arkanızdayız.Her Türkçe oyunu Resmi olarak bandrollü alacağız.

Bide Tomb Raider Lara Croft Reborn'un Türkçe olmasında umut var mı?Çünkü Tomb Raider'i Türkçe oynamak kadar harika bişey olamaz.(Unc 3'ün Türkçe olması kadar heyecanlandırır.) Bide öyle karmaşık bulmacalı bir oyunu yarım yamalak bir İngilizce'yle oynamak çok zor oluyor.Tam Çözüme bakmak zorunda kalıyoruz ve O zaman hiç bir zevk falan kalmıyor malesef.Semih bey Lütfen cevap veriseniz sevinirim.
    İnşallah o Tr ile ilgilenen Büyük oyun yapımcısı Crystal Dynamic'dir.İnşallah Tomb Raider Lara Croft Reborn'u türkçe görürüz.

Ama ilk başta Orjinal bandrollü almak lazım.Lütfen bari türkçe oyunları orjinal ve bandrollü alın.

• 23 studiosun mesajını okudum da konusu vardı forumda; çok hoşuma gitti emekleri, şükür iyi de kazanıyoruz,ayda 2-3 oyun bana koymaz..

Siz yeter ki Türkçe yapın biz alırız ben de destekliyoeum bundan böyle Türkçe oyunları
  • OzgurKirazci Ozgur Kirazci
    InFamous 2 ve Uncharted 3 mukemmel gozukuyorlar. Bu yilin en iyi oyunlari arasinda yer almalari garanti.
    38 minutes ago Favorite Retweet Reply

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 15 Şubat 2011; 21:03:59 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.