Şimdi Ara

Özgür Özel: Bedelli Askerlik Yapanlar Bize Oy vermesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedelli askerlik yapanlardan oy istemiyoruz"

Özel yaptığı açıklamada "Türkiye'yi sevenlerden oy istiyoruz. Bedelli askerliğe kaçanlardan değil. Gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz" dedi.

Özgür Özel: Bedelli Askerlik Yapanlar Bize Oy vermesinensonhaber
    Özgür Özel bedelli askerlik yapanlar oy vermesin dedi! Geçmişi ele verdi
    https://www.ensonhaber.com/gundem/ozel-ozel-bedelli-askerlik-yapanlar-oy-vermesin-dedi-gecmisi-ele-verdi

Sonradan bunu kast etmediğini söylemiş

Özgür Özel: Bedelli Askerlik Yapanlar Bize Oy vermesinÖzgür Özel (@eczozgurozel) on Xtwitter
    Bedelli askerlik yapan da elbette bu milletin evladı normal askerlik yapan da… Kendi evlatlarına çürük raporu alıp, bedelli yaptırıp başkasının gariban çocuğu üstünden siyaset yapıyorsun ya… Ben onu soruyorum, onu!
    https://twitter.com/eczozgurozel/status/1763957671059771414?t=DnjAoIsLSACFrllB2zVEhA&s=19

Milliyetcilik söylemleri soyleyiyim derken aşırıya kaçmış Yerel Seçimlerden sonra CHP nin böyle milliyetçilik söylemlerini arttiracagini düşünüyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 2 Mart 2024; 22:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bu elemanda yaptiginin, soylediginin nerelere cekilebilecegini akil etme yetenegi yok.

Gecen gun de "kahraman Turk polisi" diyordu alayla. "Ben oradayken ve bunları konuşuyorken Tayyip Erdoğan, Sakarya’daydı. Bir pankart açtılar. İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın diye. Sonra kahraman Türk polisi sanki vazifesiymiş gibi, sanki o pankartta uygunsuz bir şey yazıyormuş gibi gidip apar topar pankartı toplattılar."

Milliyetcilik yapacak adam polise niye satassin? Biraksin gitsin, golge etmesin baska ihsan istemez. He yine Kilisdar'dan iyidir, o ayri mevzu da Imamoglu reis gelsin bi an once.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam her geçen gün Bahçeli'nin 40 yapar konuşmasına daha çok yaklaşıyor.

• İnsan neden böyle bir açıklama yapar akıl alır gibi değil...

1.2 milyonu bulmuş bedelli askerlik yapan kişi sayısı. Bunun yarısı evli olsa eşi ile birlikte 1.5 milyondan fazla insana bize oy vermeyin mi diyor şimdi ?

Gerçekten şaka gibi bir muhalefet var.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Bence bu aralar bütün siyasiler anlaştı, kim daha saçmalayacak diye yarışıyorlar.

• Askerliğini yapmayana kız verilmez. -KK Jr.

• mantıksız bir acıklama olmus icerigi vs önemi yok her türlü yere cekilir bu sözler bedelli isteyen yapar isteyen yapmaz herkesin kendi hür iradesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bedelli askerlik nedir yahu kim yapıyorsa kınıyorum .

• kral kafaya koymuş imamoğluna da kaybettirecek

• Paralı ya da değil, Türk evladı olası bir savaş durumunda vatanını satmaz. Aksi bir durumda bile bunu yapacak kişi çok az sayıda olacaktır.

Diğer taraftan suriyelilere bakıyorum. Kadını, çocuğu geçtim. Tonla erkek vatanı için savaşmak varken vatanını satarak ( ülkesi savaştayken kaçana başka şekilde hitap edemem ) gelip burada millete müslümanlık anlatıyorlar.

İnancına göre kafadan cehenneme gideceksin zaten, istediğin kadar anlat..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu gözlüğe bizim buradan 1 kişi bile oy atmaz kılıçdaroğlundan beter çakılacak, kılıçdarıda aday yapmayın bizim buradan 1 kişi oy atmaz demiştim şimdi yine haklı çıkacam 2028 biran önce gelse

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, başka açıklaması olamaz.

Ülkenin ekonomi, mülteci, yolsuzluk, deprem gibi bir ton ciddi sorunu varken bizim siyasiler nasıl saçmalarız yarısına girmiş.

• Genelde kendi kafasından olanlar kaçıyor askerlikten .

Ha sosyal devletin ağzına eden bir uygulama bu haliyle made in banana.

İsrail veya iranda böyle birşey çıkıcak ortalık savaş alanına döner hele israil en zengin bebesine bile öpe öpe yaptırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Mart 2024; 23:58:1 >
  • demirtaş ve kavala'ya selam gönderen,bölücü olduğunu saklamayan bir karının elini öpen ve ne idüğü belirsiz fincancı ile görüşen ve destekleyen birinin,devletin sağladığı bir hakkı kullanan kişilerin vatan sevgisini sorgulaması komik hatta trajikomik.sonradan sosyal medyada "ben onu bilal erdoğan'a söyledim yha .s.s" diye çark etmeye çalışmış ama ok yaydan bir kere çıktığı için bir faydası yok.

• Ülke olarak vasıfsız kim varsa hepsi siyaset yapmayı tercih etmiş siyasete girmiş.
    Koskoca ülke iktidar ve muhalefetin saçmalıklarıyla heba oluyor.

Çözüm monarşi mi olur başka birşey mi olur bilmiyorum ama bu sistem çürük ve değişmeli

• Çok talihsiz bir açıklama

• Hdp ile dem ile bi ülkeyi bölme pazarlığı yapmadığın kalsın sonra bedelliye laf et

Kkden beteri olmaz diyordum kkden beteri oldu

Baykalı elestirenleri bu yüzden hic anlayamadim iste ondan sonra gelenler mumla aratiyor baykalı

• Özgür Özel: Bedelli Askerlik Yapanlar Bize Oy vermesin
  • Özel'in kimyası Kılıçdaroğlu'nun arkaplanda yeniden CHP'ye gelme planları yüzünden bozulmuş durumda.

şuan herkes seçimlere kitlendi ama Kılıçdaroğlu'da CHP içinde öyle bir gruplaşma yarattıki bu gözlerden kaçıyor. Perde arkasından parti içinde çoğu kişiyi yönetiyor ve 1 nisanı işaret ediyor sürekli.

Özel'de durumun farkında, parti tabanını ve DEM partiyi memnun edebilmek için yapılmayacak hareketleri ve söylemleri söylüyor.

Kamuoyununda hükümetinde çok iyi gördüğü şekliyle CHP'nin Özel ve İmamoğlu tarafından yönetiliyor olması seçmende çift başlı yönetim algısını olumsuz şekilde besliyor şuan ve bunu körükleyende yine Kılıçdaroğlu'nun arkaplandaki hamlelerinden kaynaklı.

Kılıçdaroğlu'nun temel hedefi partiye geri dönmek. Bunun içinde İBB yada ABB'nin kaybedilmesi ana hedef. şuan iBB yada ABB'nin kaybedilmesini en çok isteyende Kılıçdaroğlu ve bu anlamda kendisine bağlı tüm teşkilatlarıda organize etti. Özellikle alevi kesimin büyük bir çoğunluğu seçimde sandığa gitmeyecek. İBB içinde 5 yıldaki yanlışları kamuoyuna ifşa eden kesimde şuan Kılıçdaroğlu yanlıları.

Bu anlamda en belirgin örnek, 5 yıl önce Murat Ongun tarafından açılıp yönetilen İmamoğlu yanlısı haberleriyle bilinen İBB Haber adlı sosyal medya kanalının 10 gün önce Kılıçdaroğlu saflarına geçtiğini açıklamasıyla birlikte İBB içinde kamuoyuna yansıtılmayan ve üstü örtülen konuları ifşa etmesi geniş yankı uyandırdı. 5 yıl boyunca metro yapımlarını PR reklamı olarak yayınlayan bu kanal Kılıçdaroğlu saflarına geçince gerçeklerin öyle olmadığını belgeleriyle yayınlamaya başladı.

Bu gelişmelerde Özgür Özel'in tüm kimyasını bozdu ve anlamsız söylemlerle saçmalamaya başladı. Son genel kurulda başarısızlığı yüzünden Kılıçdaroğlu'na muhalif olarak karşısına çıkıp kazanan Özel, dün yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun talep ettiği herşeyin başlarının üstünde olduğunu ve parti için önerilerde bulunduğunu açıklayarak Kılıçdaroğlu'nunda hala korkutuğunuda belli etmiş oldu. İşte bu psikoloji içinde Özel bir çıkmazda ve eğer İBB yada ABB kaybedilirse sonunun geleceğini çok iyi biliyor. İşin gerçeği bu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.