Chp Baykal donemin de ki Ulusalcı kimliğine Özgür Ozel sayesinde yaklaşmıştır. Kendisi Dış politikada devletin yaninda olacağını Filistin meselesinde ki tutumu Amerika da ki ziyaretinde Türk evine ziyareti önemlidir bunlar Yerli ve Milli duruştur Cumhur İttifakı seçmenleri özellikle küskün olanlar bu olanları takdir etmiştir. Geçen Özgür Ozel CB Erdoğan meclise geldiğin de ayağa kalkmıştı bakin bu çok önemliydi Hükümetin yanında değiliz ama makama ve devlete saygiliz mesaji verdi Özel,fakat Muhalif seçmenler, Aleviler,Kürtçüler bu adami sert eleştirdi. Kılıçdaroğlu nun yürüttüğü politikayı benimsemisler onu istiyorlar. Hele Özgür Ozele ,KK nin aynısı yardakcisi kötüsü diyenler hepten komik ne dediğini bilmiyorlar siyaset bilgileri ,sezgileri zayif bu Aziz milleti tanımamışlar. Ozgur Özel ayağa kalktığında hukumet kanadina yakin bir Gazete sayfasinin yorumlarina bakin hepsi Cumhur seçmeni hepsi Ozgur Ozeli takdir ediyor sempati duyan bile var siz hic bir Cumhur seçmenin bir kere bile Kılıçdaroğlu nu övdüğünu gördünüz mü ? ensonhaber Özgür Özel: Erdoğan geldiğinde yine ayağa kalkarım https://www.ensonhaber.com/gundem/ozgur-ozel-erdogan-geldiginde-yine-ayaga-kalkarimOzgur Ozel İyi Parti oylarini toplamistir,simdide Cumhur İttifakina küskün olan secmenleri ln oylarını toplamayı hedefliyor bu politika ile doğru yolda dır. Mansur Yavaş ı aday yaparak son noktayı koyacaktır.Goreceksiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 9 Ekim 2024; 15:1:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özgür Özelin Yürüttüğü Politika İktidara Yaklaştırır Fakat Y-Chp liler Tarafından Engelleniliyor
-
-
Özgür Ozel bugün yaptığı bu konuşma ile bu dediklerimi kanitliyor.
Uzlaşmak üzere ayağa kalkmadık. Biz Erdoğan'la mücadelede ayaktayız zaten. Meclis'in açılışını yapmasına, anayasal görevi gereği gelen, son seçimlerde en çok oyu alarak Cumhurbaşkanı seçilen kişinin makamına hürmeten ayağa kalktık. Siyaset o kadar kolay olsaydı, ben bizim kitleyi yüzde 99 memnun edecek sözler söyler, CHP'nin genel başkanı kalırım. Ben kendim zorluk çekmek, seçimlerden sonra insanları rahat ettirmek istiyorum. Asgari ücrete yılda 4 kere güncelleme yapılsın istiyorum. Eylül anketinde 3 puan öndeyiz. Niye 6 puan önde olmayalım? Biz bu iktidarı değiştirmek istiyoruz. İktidara yakın şirketlerin birinde 0.7 puan gerideyiz, birinde küçük farkla öndeyiz. Biz kimsenin yaptığını, ettiğini unutmuyoruz. Ne Erdoğan'la anayasa yapmaya ne Erdoğan'la uzlaşmaya niyetimiz var. Kaybediyorsak ben kaybediyorum, bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. Arkadan saldıran birileri olursa da onlar da saldıracak arkadaşlar.
TÜM SORUMLULUĞA SAHİBİM"
Bu partinin genel başkanlarının ne riskler aldığını herkes biliyor. CHP'ye fevkalade bir alan açan noktada olduğunu görüyorum. Yine de gönlü kırılmış kim varsa hakkını helal etsin. Ben Özgür Özel olarak tüm sorumluluğa sahibim. Benim kişisel olarak bu attığımız adımın yanlış olduğunu düşünsem, örgütümün yüzde 80'i buna itiraz ediyor olsa bir daha düşünürüz. İlk anda yüzde 62'si destekliyor. Açıklamadan sonra yüzde 72'si destekliyor. Biz derdimizi makul çoğunluğa anlatmışız. Hele hele iktidara oy verenlerle bu kadar iyi iletişim kurabildiysek şimdi onlar biz ne diyoruz diye dinlediklerinde asgari ücreti, sendikal özgürlükleri duyacaklar. Emekli maaşının 26 bin lira olması gerektiğini duyacaklar. Bizim yaptığımız çiftçi mitinglerini duyacaklar. Yeter ki kulaklarını bize açsınlar."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X