Şimdi Ara

özgüven yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nasıl Özgüven gelir ful bilgisayar başındayım yaşıtlarım bakıom herkez birini bulmuş felan benim bir tane bile arkadaşım yok psikola gidiyorum hiç bir şey çözdüğü yok yine aynıyım nasıl

şuan tatil yapıoz tatilde bile sıkılıyom ful denizdeyim konuşcak biri yok napcamı bilmiyorum nasıl sevgili yapcam kızlarla konuşamıom bide

kızlar şişmanlardan hoşlanırmı :D tip dersen var yani gözler gri felan önerilerinizi bekliyorum

• gozler gri mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen 15 yaşına kadar mavi olarak biliyordum bir abi dedi senin gözler gri diye harbiden oyle :D
  • misakikun07 M kullanıcısına yanıt
    pcyi kaldır at,spora başla.akşama kadar denizdeysen sahilde koşu yap,sonra gir denize çık duş al.şekeri tuzu azalt.bir kaç ay sonra spor salonuna yazıl yada şu videodaki egzersizlere başlahttp://www.youtube.com/watch?v=LqgGhJywnHI etrafla kendini kıyaslamayı bırak.nasıl sevgili yapıcam gibi salak ve cevabı olmayan şeyler sormayı bırak.matematik formülü mü bu?ergenlikte kızlar zibidilerden hoşlanır o yüzden hiç kafanı takmaya değmez.
  • Benim de özgüven sıffır,sıffır,sıffırrr

• montevo kullanıcısına yanıt
    zibidi asla olamam sakin bi insanım :D
  • Hayat boş be bilader ipleme gerçekten değer vermediklerini felan sonra kız meselesi de şans meselesi bem de senle aynı yaştayım 1 70 boy 70 küsur (artık bakmaya utanıyom geçmiştir 70i diyom) kiloyla bile beni çok seven bi manita buldum karamsar olma

Not: bilgisayar herşeyimdir senin sorununda suçlu pc diil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven,teknoloji ve kızlar..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.