Şimdi Ara

Özür Dilerim (Kadın Şiddeti Konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum konunun yeri burası değil. Bu konuyu korktuğum için değil sadece savunduğum fikirlerimin hastalıklı olduğunu fark etmemizi sağladığımdan dolayı açtım. Hepinizden özür dilerim bir daha böyle hastalık fikri savunduğum için tüm forumdan özür dilerim. Bir daha asla böyle birşey yapmayacağım Şimdi bana ister geri vites yaptı deyin, ister üç buçuk attı deyin ister ödü patladı deyin umrumda değil ben gerçeği biliyorum ya o bana yeter.

• böyle yola gelirsin işte

bidaha burası sanal alem zaten bişey olmaz mantığıyla sallarsan bol keseden bu sefer özür dilemene fırsat kalmadan alırlar seni.
  • tam 5 dakka önce hakimlerde bizden savcılarda bizden diye cesur takılıyordun noldu?
  • Özür Dilerim (Kadın Şiddeti Konusu)
  • gangsta5959 G kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı düşünemiyordum
  • Birileri gözünü korkutmuş anlaşılan. Yoksa bir insan bir fikrini saniyesinde değiştirmez. Umarım bu tür yorumlar yaparken iki kez düşünürsünüz ve empati yaparsınız.
  • Sana abi tavsiyesi. En iğrenç bir fikiri savunurken bile geniş açıdan bak. İnsanlara bunu anlatmayı farklı yollardan seç. Eğer ortada iğrenç ve

Kötü bir durum varsa bunu lanetle ve gerçekleri söyle. İnsan hata yapar ama bu sürekli olamaz.
  • Şikayet konusuna da yazdım buraya da yazayım. Pazartesi gidiyorum dilekçe vermeye. Sonra öyle ağladım mağladım yok. Kendini uzaklaştırmışsın sanırım ama öyle kaçamazsın bunu bil. Bıktım sizin gibi klavye delikanlılarından. Artık annene mi babana mı ağlarsın umrumda değil.
  • Her ne kadar çok yanlış bir şey yapsa da, söylese de, adam gelip yaptığı hatanın farkına varıp, insan gibi özür diliyor. Yaptığın terbiyesizliğe bak. Yakışıyor mu hiç ? Öğretmediler mi sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Her ne kadar çok yanlış bir şey yapsa da, söylese de, adam gelip yaptığı hatanın farkına varıp, insan gibi özür diliyor. Yaptığın terbiyesizliğe bak. Yakışıyor mu hiç ? Öğretmediler mi sana?

Adam kadına pisliğini yediren birini savunuyor,hastalıklı embesilin teki,sen de kalkmış diyorsun ki hatasını kabul etti özür diledi.Kafanızın içinde saman mı var bilmiyorum ki?Şikayet eden arkadaşlar bu işin peşini bırakmasın.Karşılığı sert gelince özür dileyip kurtulmak yok öyle insan kılıklı parazitler sizi.Ceza almayacak olsam gerçekten hakettiği şeyleri söylerdim burada ama beş para etmez birisi için değmez hesabı çizdirmeye.
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Ben adam haklı dedim. Nerenle okuyorsun ?

Adam embesilin teki tamam da özür dileyen insana böyle denmez. Düşün bakalım, yarın öbür gün bir hata yaptın. Vicdanın ile adam akıllı özür dilemeye gidiyorsun. Dilediğin insan sana " Nasıl R yaptın hemen", "Nasıl korkuttum seni" "Gelip böyle özür dilersin işte" gibi şeyler diyip seni tiye alsa hoşuna gider mi ? Gerçi zihniyet olarak aranızda pek fark yok.

Bu adam için demiyorum ayırca oraya çekmeyim deme konuyu. Herhangi birisi. Saman olmayan kafa sizinki gibiyse benden uzak dursun. Anlık ve bencilce düşünmüyorum en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 2 Temmuz 2017; 12:36:32 >
  • Hayır birisi sinirlenir bağırır çağırır küfreder,sonra hatasını anlar özür diler.Dersin ki önemli değil hatanı kabul etmen güzel birşey sorun yok aramızda.

Ama biri gelir ağza alınmayacak bir durumu savunursa,insanlık dışı şeyler söylerse özür dileyemez.Yok öyle birşey.Özür dilersede kimsenin umrunda olmaz dalgada geçerler.Ki adamın özrü içten bile değil it gibi korktuğu için böyle şu an.

Ben sana sövsem sonra pişman olup özür dilesem dediğin doğru olabilir.

Ama ben senin annene,evliysen eşine tecavüz etsem,çocuklarını öldürsem sonrada özür dilesem bu özrün anlamı olacak mı?Birisi benim özrümle dalga geçince savunacak mısın beni?Özür diledi işte terbiyesizlik yapma mı diyeceksin?

Sen kendini adil sanarken aslında saf davranıyorsun.Eylemlerin ciddiyeti ile cezaları paraleldir her özürün anlamı yada ağırlığı olmaz unutma bunu.

• Abileri de geri vitesci oldugu icin sasirtmadi.

Madem geri vites yapacaktin ne ugrastirdin bizi 2 gundur ?
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Dedim ya hocam bu embesil için değil sözüm diye , aklınız alıyor mu zaten, biri gelip tecavüz edecek sonra özür dileyecek. Ooo kabul. Böyle durumlar için demediğimi ikimizde biliyoruz.
  • Üyenin imzası her şeyi açıklıyor zaten.
  • Gec te olsa hatayi anlayip ozur dilemek iyi bir sey ama bu o çocuk icin gecerli degil.Anlik sinir olur bisey olur anlarsin da epey bi gider yapti yok savcilar bizden falan diye.Besbelli ki hatasini anladigindan degil bildigin korkusundan ozur dilemis.Delikanli adam korktugu icin degil hatasini farkettiği zaman ozur dilemesini bilmeli
  • Özür diledi diye zihniyeti değişmedi. Kafa hala aynı kafa. Hani yağmur yağar kanalizasyonlardan lağım taşarya aynı onun gibi. İçindeki pisliği dışa vurmuş sonrada sert kayaya çarpınca ağlamaya başlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

Sana abi tavsiyesi. En iğrenç bir fikiri savunurken bile geniş açıdan bak. İnsanlara bunu anlatmayı farklı yollardan seç. Eğer ortada iğrenç ve

Kötü bir durum varsa bunu lanetle ve gerçekleri söyle. İnsan hata yapar ama bu sürekli olamaz.

Abi tavsiyesi olarak iğrenç fikirleri savunma desen daha iyi olurmuş sanki.
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Kısacası ve en doğrusu senin yazdığın aslında. Ama hadi savunuyorsun kendince açıklama yap en azından. Direkt insanlık dışı yorumlar yapmak akla mantığa aykırı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.