Şimdi Ara

(özür dileyerek) Iphone 2g sim kart hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu defalarca açılmış ve konuşulmuştur, ben de hep takip ettim, ancak benim sorumun cevabı hiç verilmedi. Sordum cevap alamadım.
    Iphone aldım, sadece 3 gün kullandım. tam 5 aydır, hiç ama hiç kullanamadım.
    Forumda var, şurayı oku derseniz emin olun orayı 10 kere okumuşumdur. cevap alamadım, yok.
    Son durum şu, en son fake imei dosyası ile restore ettim. Orijinal ile de denemiştim. Orijinal ile deneyince telefon tamamen kilitleniyor. Unlock yapınca no service yazıyor. Bu hiç bir şekilde düzelmiyor.
    Fake imei dosyası ile restore yapınca direk açılmış olarak başladı telefon, ama no sim yazıyor şimdi de. İnterneti araştırıyorum araştırıyorum. Söyledikleri hiç bir şey bende olmuyor.
    3.0 yüklü, telefon nereden nasıl gelmiş bilmiyorum, gittigidiyor'dan aldım. aldığımda 1.1.4 yüklü ve çalışıyordu.
    Lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regulus85 -- 18 Ağustos 2009; 20:30:53 >

• cihazın imei numarısını kontrol ettirdim ve kayıtsız görünüyor. ne yapabilirim, kimse bilmiyor mu?
  • no sim yazıyorsa durum sandığından daha ilerilerde olabilir maalesef. ama tavsiyem telefonunu en güncel sürüm olan 3.0.1 e restore edip yeniden kırmayı denemen. burda dikkat etmen gereken, 3.0.1 in orjinal dosyasıyla update etmendir. bunu custom firmware ile deneme. slide for emergency ekranındayken sim kartını çıkar tak ve herhangi bir hata veya değişim oluyormu gözlemle. tavsiyem siminde pin koruması olmasıdır, böylece telefon makul bir uyarı verir.
    bunu yaptıktan sonra herhagi bir sorunun yoksa üstüne istediğin firmware'ı yeniden çakmayı deniyebilirsin.

--sonradan gördüm, telefon kayıtsızsa 2 senedir telefon kaydedilmemiş bir pasaport bulup kaydettir, yerinde olsam hiç uğraşmazdım. ama pasaport yakmak istemiyorsan yazdıklarım gayet makul deneyebilirsin, 2g iphone'u yanlışlıkla tuğlaya çevirme şansın hiç kalmadı çünkü artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTasci -- 18 Ağustos 2009; 21:23:25 >
  • şey diyeceğim, şimdi benim telefon ilk aldığımda çalışıyordu. demek ki çalışabiliyor, pasaportsuz falan.
    internette çeşitli downgrade rehberleri var. önce 2.2.1'e oradan da 1.1.4'e indirebilirsem tekrardan fake imei ile çalışmasını sağlayabilir miyim acaba?

bu arada no sim hatasını bir müddet verdikten sonra tekrar klasik servis yok'a döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regulus85 -- 18 Ağustos 2009; 22:07:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.