Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özyeğin Üniversitesi hakkında bildiklerinizi paylasırsanız sevinirim :)

• Vakıf üniversitesi kampüsü altunizade'de. fiyatları çok yüksekmiş. başka da bildiğim yok
  • Bende araştırıyorum şu günlerde.
    Mühendisliklerde tam burslu veya %50 bursu seçeneği var.Gerçekten çok ilginç, burssuz diye bir kavram yok

Üniversite isim yapabilmek için tüm imkanları sunuyor ve yurtdışına birçok kişi yolluyor.Bence 5-6seneye kadar koç,bilkent seviyesine gelirler.
  • Sahibi Hüsnü Özyeğin işte dahası mı var :) Yeni kurulan ünilerden 2008 de kuruldu o da . Yavaş yavaş büyüyor. Bir arkadaşım burada okuyor işletme %100 burslu olarak girdi. Okul kampüs açısından zayıf olsa da özellikle stajlarını çok iyi yerlerde yapıyorlar. ( Hüsnü özyeğinin kendi şirketlerinde ) Mesela swiss hotel de staj yapabilme imkanları var. Ayrıca 3.50 ortalamanın üstünde olanları yurtdışına staja gönderiyorlardı. Hüsnü Özyeğinin açıklamasına göre birkaç yıl sonra Koç , Sabancı ile rekabet edebilir duruma gelecektir ki bu da fiyatlarından hemen hemen anlaşılıyor. Hocaları kalitelidir baya. Kısacası güzel bir üniversite bence yazılır. Sahibinden dolayı iş imkanları biraz yüksektir ki iyi bir puanla mezun olursan direk kendi şirketlerine alırlar.
  • bence sistemi oturmuş bir üniversiteye gitmek daha iyi . sonuçta yeni açılan üniversitelerde ilk öğrenciler denek oluyor biraz. sistemi oturmuş okullara gitmek daha iyi derim.
  • tanıtıma gittim çok memnun kaldım duyduklarınız bildikleriniz varsa paylaşın lütfen büyük ihtimal tercih edecem
  • güncel..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi Çekmeköy'de kampüs yaptırıyorlarmış ama siz girip de mezun olana kadar yararlanabileceğinizi zannetmiyorum. Benim zamanımda sadece işletme vardı yavaş yavaş büyüyor ama burada saydığınız vakıf üniversiteleri seviyesine gelmesi için daha çok zaman var siz o zaman kadar işe girip ilk terfinizi de almış olursunuz.
  • 2011-2012 eğitim senesi çekmeköydeymiş onu biliyorum da bnce 4-5 sene içerisinde mükemmel bir vakıf üniversitesi olacak hüsnü özyeğin çok büyük çaba gösteriyor bu üniversite için malum herkes te biliyor hüsnü özyeğinin kim olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin05

2011-2012 eğitim senesi çekmeköydeymiş onu biliyorum da bnce 4-5 sene içerisinde mükemmel bir vakıf üniversitesi olacak hüsnü özyeğin çok büyük çaba gösteriyor bu üniversite için malum herkes te biliyor hüsnü özyeğinin kim olduğunu

İnşallah diyelim o zaman. Ülkemiz kazanır sonuçta
  • Endüstrisini öne yazsam mı yazmasam mı aklım karıştı 2gündür.

Yazarsam direk geliyor gerisi ölü tercih oluyor.Araştırdığım kadarıyla burası listenin önlerinde olmayı hak ediyor.Fakat yinede aklım karışık
  • Otobüs firması gibi duruyor ismi.Öz Artvin , Öz Bartın vs..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.