Şimdi Ara

p.c'den garip sesler çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam p.c'yi son açtıgımda bir şey yoktu kapatım yaptım sabah bi açtın kasadan böle yırtma gibi garip bir ses çıkıyor nedeni ne olabilir düşüncelerinizi paylaşırsanız ona göre hareket edicem

• aniden cıktıysa boyle bisey ; kablolardan biri fana temas ediyo olabilir.. acıp bi kontrol et
  • p.c'i açmtıktan 2 sn sonra başlıyor ses
  • yardım edebilecek biri yok mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: baskaldırıyorum

aniden cıktıysa boyle bisey ; kablolardan biri fana temas ediyo olabilir.. acıp bi kontrol et

bak arkdas yazmıs ne oldugunu pc ac derken ıcını ac sesın kaynagına bak fanına degen bı kablo var fanın durursa zarar verırsın sısteme
  • ona benzer bir ses benim pcden de geldi sonra cdrom bozuldu ama illa cdrom bozulacak diye bir şey yok belki de fanlara kablo temas etmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 11 Mart 2006; 12:38:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: stop_

p.c'i açmtıktan 2 sn sonra başlıyor ses

bilgisayarın kasasını ac demistim ben yanlıs anlasılma olmus ...
  • p.cnin kasasınıda açtım bişey deymiyordu fanlara hatta bilgisayarın kasası açıkken ses yapmıyordu kasayı kapattım yerine koydum gene başladı ses yapmaya
  • sac vidaları gevşek olabilir veya saclar arasında boşluk olabilir. Tam sıktından sonra elinle saclara hafif bi vur, boşluk varsa ses verir. vidaları iyi sık. olmuyorsa sacı elinle düzelt veya arasına silikon, kağıt v.s. koy. veya v.vs. v.s. .........
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat lı

sac vidaları gevşek olabilir veya saclar arasında boşluk olabilir. Tam sıktından sonra elinle saclara hafif bi vur, boşluk varsa ses verir. vidaları iyi sık. olmuyorsa sacı elinle düzelt veya arasına silikon, kağıt v.s. koy. veya v.vs. v.s. .........

deniycem şimdi
  • arkdaşlar bu ses hala geçmedi kasadan sanki arabayı çalıştırırken marşa basarsınızda tekler ya öyle bir ses çıkıyo ne yapmam lazım??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.