arkadaşlar p20pro kulanıcısıyım yüz tanıma parmak izi var o tamam ama şifrede sorun yaşıyorum telefonu format atmadan açmanın bi yolu var mıdır herkes format diyo |
P20 pro şifreyi açamıyorum yardım nolur:(
-
-
Bios una erişip şifre değiştirme ayarı var mı diye kontrol edebilirsin. Pc de oluyor ya...
-
biosuna nasıl erişirim ki fiker mükemmel ama :(
-
her telefonda farklı, modeline göre recovery ekranına girmeyi araştır. muhtemelen tüm tuşlara aynı anda basıp ekranı görmeyi beklemen gerekir.
-
riskli ama şimdi bakıyım bi youtube da bişey vaar mı diye yok ya baktım ama ingilizce anlatıyor kullanıcı yok mu help me :((
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p20procu -- 11 Mayıs 2024; 20:38:58 > -
Cep telefonu/tablet: HUAWEI Kimliğinizle oturum açmadıysanız lütfen Ayarlar>HUAWEI Kimliğinde oturum açın>Şifrenizi mi unuttunuz? seçeneğine gidin. HUAWEI Kimliğiniz ile giriş yaptıysanız lütfen Ayarlar>HUAWEI Kimliği>Hesap güvenliği>Güvenlik merkezi bölümüne gidin ve Şifreyi sıfırla seçeneğine tıklayın.
bu şifre galiba telefon şifresi değil. sen yine de bir bak. hatta kimliğin yok ise kimlik oluştur ve sonra o şifreyi kaldırmaya çalış diyeceğim ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 12 Mayıs 2024; 16:48:40 > -
kendi telefonum ya şifre ben oluşturdum ama kazadan dolayı şifreleri hatırlamak sıkınrtı oluyor formatı atıyorum direk ya
Benzer içerikler
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- s22 batarya
- telefonunuzun root erişimi bulunmaktadır garanti bankası
- oyunlarda reklam izlemeden ödül almak
- samsung note 20 ultra yorumlar
- iphone"un en çok tutulan telefonu 2024
- samsung s25 plus
- z fold 7
- exynos 1380
- samsung s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X