Şimdi Ara

p3 makineye ekran kartı?yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistem yenileyecektim maddi problemlerden erteledim.ama bu arada ekran kartımı değiştirmek istiyorum bir iki sorum olacak(sistem:p3 650, 256 mb ram)
    1-bu sistemle uyumlu ve kasmadan çalışacak
    2-sistem yenilediğimde de kullanılacak
    128-256 mb bir ekran kartı var mıdır?
    tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• en son 9550 g.e. veya x550.gerisi olmuyor kardeşim.kendim denedim ordan biliyorum.fiyatları 110 ytl civarı
  • eywallah saolasın. yanlız model isimleriyle aram yok tam marka model yazbilir misin?
    bir de bunlar sorunsuz çalışıo mu.
    en son bunlar olur deyince sanki sınırda gibi yani zar zor çalışır gibi anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

en son 9550 g.e. veya x550.gerisi olmuyor kardeşim.kendim denedim ordan biliyorum.fiyatları 110 ytl civarı

x550 pci-express slotuna sahip,onu o anakarta takamazsın.Ama gönül rahatlığıyla 9550 g.e alabilirsin.Ha ben ileride sistem yeniliycem dersen bu 9550 agp girişli , yeni alacağın anakart pci-ex slotuna sahip olacaktır.O yüzden ekran kartını yine atmak zorunda kalacaksın.

Ben derimki bu makineye en iyi kartı bile alsan gereksiz,çünkü son oyunları düzgün oynayamazsın ve de ne kadar masraf yapsan o kadar zarar edersin.Bence bir değişiklik yapma.

İlerde "0" sistem toplaman daha karlı ama tabi sen yine buraya topic aç ,sakın arama butonunu kullanıp aratma,günaha girersin , ok?

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

en son 9550 g.e. veya x550.gerisi olmuyor kardeşim.kendim denedim ordan biliyorum.fiyatları 110 ytl civarı

x550 pci-express slotuna sahip,onu o anakarta takamazsın.Ama gönül rahatlığıyla 9550 g.e alabilirsin.Ha ben ileride sistem yeniliycem dersen bu 9550 agp girişli , yeni alacağın anakart pci-ex slotuna sahip olacaktır.O yüzden ekran kartını yine atmak zorunda kalacaksın.

Ben derimki bu makineye en iyi kartı bile alsan gereksiz,çünkü son oyunları düzgün oynayamazsın ve de ne kadar masraf yapsan o kadar zarar edersin.Bence bir değişiklik yapma.

İlerde "0" sistem toplaman daha karlı ama tabi sen yine buraya topic aç ,sakın arama butonunu kullanıp aratma,günaha girersin , ok?

son paragrafı anlamadım .forum yabancılığından heralde.
    bu arada tavsiyeler için teşekkürler.aslında oyun için değil de divx film için sordum.ama tabi yeni sistemle de kullanılacak kart yoksa bidaha oturup düşünecez bakalım.

• quote:

quote:

hocam böyle yazıyorsun millette gerçek anlayıp gidiyor açıyor(st_ger için geçerli değil tabi)kamikazeden doğru söylemiş ne alsan hava civa oluyor.bırak o kendine özgü pIII havasıyla ölsün

• quote:

quote:

quote:

hocam böyle yazıyorsun millette gerçek anlayıp gidiyor açıyor(st_ger için geçerli değil tabi)kamikazeden doğru söylemiş ne alsan hava civa oluyor.bırak o kendine özgü pIII havasıyla ölsün

O arama butonu boşuna yapıldı,forum kuralları boşuna konuldu diye düşünmüyor değilim! Ama tabi yine herkese samimi olduğu sürece elimden gelen yardımı yapıyorum!

• ölmüyo ki anasını satayım.öle öle monitörüm öldü,sistem haala çalışıyor.bi monitör lazımdı o da yandı
  • 9800Pro veya xt almanı öneririm.

Agp2x destekli olmasına dikkat et.En iyisi kasayı da götürüp birlikte taktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 10 Şubat 2006 11:27:04 >
  • benım arkadasım 3 800 ıle most wanted oynuyor ekran kartı gf4 4200ti sıddetle tavsıye ederım
  • benim makinanın birisi PIII ve 4X destekliyor aşağıda belirttiğim ekran kartını alsam bir değişiklik olurmu (şimdi kullandığım GF64Mb.4x)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=212&productid=BD90016

yada

http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=581915&aType=product&catId=6484

• quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

benim makinanın birisi PIII ve 4X destekliyor aşağıda belirttiğim ekran kartını alsam bir değişiklik olurmu (şimdi kullandığım GF64Mb.4x)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=212&productid=BD90016

yada

http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=581915&aType=product&catId=6484

o iki kartta yaramaz bence,bari almışken 9550 al

• 9550 iyi bir kart asus marka olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_ger

arkadaşlar sistem yenileyecektim maddi problemlerden erteledim.ama bu arada ekran kartımı değiştirmek istiyorum bir iki sorum olacak(sistem:p3 650, 256 mb ram)
    1-bu sistemle uyumlu ve kasmadan çalışacak
    2-sistem yenilediğimde de kullanılacak
    128-256 mb bir ekran kartı var mıdır?
    tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

zuahaha
    adam p3 650 yazmış 9800xt önermişsiniz.
    kardeş o sisteme 9550 bile fazla gerlir. uyumsuzluk yapar.
    ben kullandım oradan biliyorum.

yapacağın en iyi seçim ikinci el 64 veya 128 MB Geforce 4 ti 4200 veya Geforce mx 440/460 almak olur.
    radeon almanı önermem.

sistem yenileyeceğin zaman da p3 sistemini aldığın ucuz yollu AGP kartınla beraber okutursun 2. elde ===> pci-x e geçersin. AGP şu anda can çekişiyor. o zamana nalları diker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 10 Şubat 2006 19:28:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.