merhaba aarkadaşlar.yaklaşık 25 gündür serviste olan 2 aylık p300 10v makinem anakart değişimi sonrası elime ulaştı.anakart değişmişti ve bilgisayarı açtım ses gelmiyor.ses driverlerı güzgün çalışmasına rağmen ve kulaklık taktığımda çalışmasına rağmen o ünlü harman kardon hoparlörlerden ses gelmiyor.tekrar tnb bilgisayarı aradım ve durumu ilettim.anakart değişimi sonrası test etmiyormusunuz diye sorduğumda aldığım cevap bilgisayar buraya kapanıyor diye geldi,anakart değişti ve artık kapanmıyor dediler.peki ses gelmiyor dedim.gönderin bakalım dediler.şimdi yardımlarınızı bekliyorum.kafama takılan soru şu;acaba herşey düzgün çalışıyo gözükmesine rağmen hoparlörden ses gelmemesinin sebebi hoparlörün eğer bi kablosu varsa takılmamış olabilirmi?ben laptopu açsam takabilirmiyim?garantiden çıkarmı?çünkü bi daha servise göndermek istemiyorum.25 iş günü bekledim yani 1 aydan fazla daha beklemek istemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.bu arada bu siteden saund driverleri ve bios ayarları yapmama rağmen hala ses yok.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.ayrıca klavyede L tuşuna bastığımda 6 rakamı gibi bazı harflerde rakam çıkıyor.numlock tuşunu pasif hale getirdiğimde düzeliyo.ama servise gitmeden önce böyle bi sorunda yoktu.ne yani ben her seferinde numlock tuşunu kapatıp açacakmıyım.?? yardım bekliyorum arkadaşlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme