Şimdi Ara

p35 Lan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, dun ep35 ds3r isimli anakarti aldim. Ethernet ile ilgili bir sorun cikartiyor. Soyleki, windowsta adsl modemi kapatinca yada lan kablosunu cekince bilgisayar donuyor. Neden kaynaklaniyor acaba bu sorunu nasil cozebilirim?

• modeme virus girmiş olabilir
  • Modemi kapatma işlemini ben de rapidden dosya indirirken yapıyordum. Benim de ses gidiyordu, takınca geliyordu.
    Sen de takınca donma düzeliyor mu?
  • Bios update

Yapma
    LAN driver update yap
  • arkadaşlar benim pc de de modemi resetleyince donma oluyo... GA-P35-S3G anakartım var. Sorun nedir acaba. ne yapmama gerekiyo ve güncelleme gerekiyosa nasıl nerden linklerini de verirseniz sevinirim. bekliyorum. teşekkürler
  • tabiki driver güncellemen gerekiyor...
    www.gigabyte.com.tr ye gir ve indir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 10 Haziran 2008; 11:22:36 >
  • chipset,ethernet ve bios güncellemelerini yaptığında sorun kalmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar teşekkürler de adım adım yapsaydın link verseydiniz çok daha iyi olurdu. Biraz acemiliğim var bu konuda. Yardımlarınıza ve ilginize minnettarım. Teşekkürler. Yardım edebilirseniz tekrardan çok teşekkür edecem. Sağolun
  • arkadaşlar, lan driver ını yükledim sorun bitti. teşekkürler
    çok sağolun..... :)))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: turani

arkadaşlar, lan driver ını yükledim sorun bitti. teşekkürler
    çok sağolun..... :)))))

geçmiş olsun
  • güle güle kullan kolay gelsin
  • teşekkürler arkadaşlar
  • arkdşlar bende de aynı sorun var GA-P35-S3 anakartım var ama lan sürüscüsünü indrdim siteden.. kurdum masaüstnde bi dosya yaptı kuramadım sanırım bi yardımcı olablrmsnz..?? nasıl kuracm siteden indrdiğim sürücüyü
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih_18

arkdşlar bende de aynı sorun var GA-P35-S3 anakartım var ama lan sürüscüsünü indrdim siteden.. kurdum masaüstnde bi dosya yaptı kuramadım sanırım bi yardımcı olablrmsnz..?? nasıl kuracm siteden indrdiğim sürücüyü

İndirdikten sonra (muhtemelen sıkıştırılmış -rar- dosyadır) onu aç. İçinden setup dosyasını kur. olay bitmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.