Şimdi Ara

P4 630+ 3GHz sıcaklık normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işlemcinin normal sıcaklığı ne kadar olmalı ben normal windowsda iken 55-60 C oluyor ve pc probe sürekli alert cpu temp. diyor neyde bi anormallik var yada bu sıcaklık oranı normalmi

• sisttem hafızası boşken 50-60 derece olmasıda anormal, 50-60 derecede alarm vermeside anormal. bios ayarlarını servşs yapmışsa sıcaklık ayarları aşağı çekmiş olabilir.
  • Valla ne yapcağımı bilmiyorum biosdada hep 55-65C arası demekki bi oyuna girsem 100 C olucak.Ne yapmam gerekiyor fanı falanda güzelce taktım
  • anakartın ısı sensöründe problem olabilir
    ayrıca macun sürdün değilmi işlemciye
  • Macun olarak fanın işlemciye deyen alt kısmında acayip bi sıvı vardı zaten ilk kullanımdan sonra erimiş pek bişey kalmamışdı onun dışında bişey sürmedim.Anakartıda işlemciyide daha dün aldım.Anakart ASUS P5RD1-VM
  • Birde şöyle bişey var normalde 50-60c arasında ama bazen durduk durmadık yerde bu 60-70...74 e kadar fırlıyor 1 dk. sonra tekrar 55 civarına dönüyor.
  • sen işlemcinin ve fanın altını güzelce temizle ve macun alıp ince bir tabaka halinde sür
    düzelir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCCT de CPU 1400 mhz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam aynı işlemciden bende de var bende oyunda 78 dereceyi gördü zaten nomalde 48 50 derecede calısıyor..

sana tafsiyem bir tane soğutucu al güzel bişe o zaman ısı problemi ortadan kalkıyor..

bende alman 7700cu ile 39 40 derecelerde seyretmeye başladı..

78 e cıkan işlemci 60 ı geçmedi :) gerci arkadaş verdim zalmanı..

bu intel işlemcilerin genel problemı özellikle yanılerin..

asus propu aç Temperature Monitor kısmına gel
    ordan orda mavi bir hat var Threshold
    cpu nun ulaşınca uyaracağı sıcaklıgı gösteriyor zaten yanda yazar onuda 72 dereceye cek bence o zaman başın fazla ağrımaz..
  • Arkadaşlar bugun kasayı servise götürdüm onlar söktüp altına macun sürüp güzelce taktılar şu an sıcaklık 33-34C :) Bende ne kadar güzel taktığıma emin olsamda demekki tam oturmamış zaten bu 775 işlemcilerin fanlarını takmak işkence gibi (kendim için) neyse sorun düzeldi cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.