Şimdi Ara

P4 sistem öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    850$ a kadar p4 sistem almayı düşünüyorum. Oyun da oynalıcak türden olsun hani. Bu konuda forumdan öneriler almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz.

• niye amd değil? merak ettim [?]
  • AMD ciler terbiyesizlik etmeyin engurucuklu arkadaşımız sizlerden P4 sistem tavsiyesi istiyor
    siz kalkıp lafı hemen AMD ye getiriyorsunuz.Herşey AMD değildir , 3Dmark değildir,fiyat-performansta değildir..KAlite söz konusu olunca intel konuşur.
    Engurucukulu arkadaşım bende en kısa zamanda P4 sisteme geçeceğim şu anda araştırma üzerindeyim
    güzel bir sistem oluşurduğum zaman private mesajtan atarım sana...
  • VooDoo dediği gibi hemen amd diye söylemeyin.. ikiside iyi.. arkadaşımız onnu önerini istemiş ona uygun yazalım..
    P4 2.4 ghz FSB 800 (512kb)
    P4TE i865 Agp 8x FSB800 DualDDR400 (4gb bellek)
    256 DDR 400
    40 gb SG (7200rpm)
    64 mb GF4-MX440 (tv Out)
    17" Beko Flat
    52x CDROM
    Floopy
    P4 Kasa Renkli (300 watt)
    klavye(multi Gümüş)
    Mouse(Kablosuz optik)
    760$
  • Pardon ben mi körüm yoksa burda tek sert çıkışı yapan arkadaş Voddo mu olmuş çocuk sadece neden diye sormuş ..... neyse P4 lerde öellikle dikkatedilmesi gereken bişi var 800 MHZ!! bu işlemcilerden alınmalı mutlaka sakın 533 lerin tuzağına düşmeyin ha birde board fiyat performns olarak herhalde 865 olacak benim tavsiyem MSI veya Asus olacak..eh bunları koyunca yanına 5600 falan yakışır ama para yetmez :) 5200 le idare etcen ah bu arada en önemli noktayı unuttuk...BU BILGISAYAR TAM OLARAK NE ICIN KULLANILACAK ya bunu detaylı belirtmeden sistem istenir mi !!ha bir şey daha var 850 dolar elinizdeki paramı yani yazdığımız sistemin kdv li fiyatı mı 850 dolar olcak??
  • 800 mhz işlemci almak için bence hiç uygun bir zaman değil bence biraz fiyatlarının düşmesi beklenmeli çünkü hala o tutarları hak etmiyorlar.
  • kALSIN 800 fsb Lİ İNTEL BENCE EN AZINDAN KALİTE BİR KERE AL. Board stabilite istersen intelde seçebilirsin ama sakın fx5200 alma yarı fiyatına gf4 mx 440 al daha performanslı. Kasaya be monütöre önem vermeni tavsiye ederim. Amd de uzak dursan başın ağrımaz... Kasa için t10 - monütörde 19" tavsiye ederim işlemci celeronla idare edebilir sonradan p4'e de geçebilirsin. ama monütör ile kasaya önemver...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde söylemeyi unuttum ram 256 dan daha fazla alacaksan 2*256 şeklinde al 865 chip boardlarda dual ddr özelliğinide açarsın... Unutma kasanın içindekiler 6 ay sonra yenilenir (fiyatı yarıya iner) ama monütör ve kasaya her zaman ihtiyacın olacak. Değiştiremezsin sonra...
  • powerstorm abi ezmişler amd yi
    benim de söyleyeceklerim var
    arkadaşlar eğer çok paranız varsa aynı teknolojiye 2 kat fazla para verip tekel olmak isteyen intele para yedirmek istiyorsanız,ileride işlemcileri oha!fiyatlarla almak istiyorsanız,intel alın!!![pssd][pssd][pssd]
  • powerstorm abi ezmişler amd yi
    benim de söyleyeceklerim var
    arkadaşlar eğer çok paranız varsa aynı teknolojiye 2 kat fazla para verip tekel olmak isteyen intele para yedirmek istiyorsanız,ileride işlemcileri oha!fiyatlarla almak istiyorsanız,intel alın!!!
  • Ben AMD yi alıp yerin dibine vuracak değilim aslında
    AMD iyidir güzeldir ucuzdur performanslıdır herkeseye uygundur multimedia için idealdir.
    INTEL ise pahalıdır performanlıdır kalitelidir herkes alamaz parası olan alır ama bir kere alır
    her konuda üstündür bir numaradır..(fiyat-performans hariç)
    parası olan intel almak isteyene intel tavsiye edin hemen AMD al diye yapışmayın akılsız mısın INTEL e o kadar para verilir mi demeyin.sakınnnnnnn....AMD nin de İntelinde ne mal olduğunu biliyorum...AMD cpu üretiminde bakırla birlikte 3 element kullanıyor İNtel ise alüminyum ve altın dahil 8 element kullanıyor peki düşündünüz mü hiç Intel neden bu kadar pahalı satıyor neden AMD den daha uzun ömürlü oluyor en büyük bilgisayar firmaları neden intelle çalışıyor ? Şimde birde sakın ben inteli alıpta 5-6 yıl kullanmayacağım ben her yıl sistemimi upgrade ederim diyen donanım rahatsızları "ben her sene cpu anakart değiştiriyorum o yüzden pahalıya gerek duymuyorum ucuz olan AMD yi alıyorum desinler" belki benim cebimde çok param var ve PC yi alıp beni 3-4 yıl kasayı aç-kapa yapmadan uğraştırmasın istiyorum ee o zaman haliyle intele yöneleceğim...sakın bu sözümden AMD işlemciler her yıl yanıyor anlamını çıkartmayın..işlemci bu ne olacağı belli olmaz 2 yıllık amd bile yanar 2 günlük box intel bile yanar ama Intelin pc kullanıcılarını AMD kadar uğraştırmadığı kesin AMD alıyorsun yok kasa arkasına ek fan kasa ön tarafa fan PCI slotların arasına fan pahalı bakır tabanlı fan yok sıvı soğutma kasanın elektrikli ROWENTA dan farkı kalmıyor ee birde Aopenin sesiz kasaları termaltake in sesiz fanları var dersiniz AMD için iyi onlarıda alın bakalım işte size bir AMD cpu yine bir intel cpu fiyatına mal oldu birde üstelik o kadar uğraştınız birde sistemde bu dengeyi kurana kadar biostan sıcaklık izlemeler yok pcalertte sıcaklık 65 di biosta 80 yazıyordu yok şu board sıcaklığı yüzeysel ölçüyor diğeri çekirdekten okuyor bırakın bee öfff kafayı yedirtir bu AMD adama hadi çalışmasam işim olmasa vaktimi evimde geçirsem neyse uğraşırım ama belki aranızda hem çalışıp iş dışında kalan vaktini özel hayatına değilde AMD sisteme harcayanlar vardır ne dersiniz :=)))) :PPPP muahahaa sonra yazarsınız forumlara sistem niye böyle yapıyor niye resetliyor niye sıcaklığı doğru okumuyor voltaj niye böyle?
    bir de sorarım buradaki herkese ilk kullandığınız cpu neydi ?
    AMD önce otursunda yarıda bıraktığı işi bitirsin kendi ürettiği işlemci için kendisi bir chipset yapsın en son AMD761 mi ne vardı herneyse ne oldu nforce2 geldi AMD ile olan sorunlarınızı bitirebildi mi peki ? hayır NForce 2 ilk çıkan Nforce1 den bile daha problemli çıktı APU,irq ve bios problemleri vs.vs.
    AMD yi batırmayalım dedik aldım yerden yere vurduk valla :P
    sorun istemeyen alır inteli oturur yerine çılgın olmak isteyen alır AMD yi yap boz oynar kasayla
    belki bende alırım bir gün AMD katılırım çılgınlar kervanına :PPP
    Barton 2500 ile unrealII yi akıcı olarak oynarsınız P4 2000 ile de aynen akıcı oynarsınız piyasadi hangi oyun sizden ben kasılmadan makinenizi zorlamadan akıcı olarak çalışmak için 200 fsb ye köklenmiş bir cpu istiyorki barton2500 P4 2000 den dah ucuz onuda biliyorum ama birşey varkiii
    HERŞEY TERCİH MESELESİ ben intel severim öteki amd sever...
    şu anda hala kararsızım p4 mü alayım AMD mi diye önceden AMD kullandım ATHlon 1400 güzeldi yandı gitti...aradaşımda nforce2 li 2100TB yi de gördüm 2.66 P4 de gördüm ikiside güzel ama aklım intelde ama bir yandan da düşünmüyor değilim işi inada bindirdim...sorun para değil ne yapılırda hangi dağ devrilirde şu AMD yi intel gibi rayına oturtabilirim nasıl bir sistem toplamalı sisteme kibar mı olmalı yoksa kaba mı davranmalıyız açıkçası bilmiyorum :PPP ama cidden AMD kötü değil..o fiyata o kalite de bir işlemci......herşeyin her malın bir bedeli vardır intel ile amd asla birbirine eşit aynı kefeye konacak türden işlemciler değillerdir...aynı teknolojiye 2 katta fazla para verdiğimiz yok hak eden hakkını alır.....bana bakın gece yarısı fazla gaz verdiniz bana intel fanatiği yaptınız.....AMD ye küsmek istemiyorum çünkü piyasada AMD olmasa 140 dolar olan P4 1800 ünde 240 dolar olacağına eminim ama AMD sürekli intele hız açısından yetişmek yerine kendini önce sağlambir şekilde rayına oturtsunki o zaman daha iyi olur...Kimse korkusu takıntısı olmadan aklında soru işareti olmadan AMD sini alır.AMD yaslamış sırtını nvidia ve via ya ohh nasıl olsa bedavan chipset var...onlar yapıyor ben niye yapayımki..benim sorunum değil ben birinci sınıf sorunsuz cpu üretiyorum diyor aklınca sorun çıkarsada sorunun kaynağı nvidia ve via nın chipindedir diyor ve mesuliyeti üzerinden atıyor AMD KORKAK OLMASINDA ÖNCE KENDİ ÜRETTİĞİ CPUSUNU ADAM GİBİ ÇALIŞTARACAK CHİPSETİ ÜRETSİNDE ÖYLE KONUŞSUN ..Acaba bakalım düzgün olarak sorunsuz kendi chipini yapsın ve o chipsette çalıştırsın bakalım o cpuları belki muhteşem bir chipset üretecek ama yine sorun yine devam edecek peki neden ??? belki cpu lar kolpa olamaz mı olabilirde olmayabilirde...ama işini yoluna koydumu AMD artık o zaman adam yani yeni kral olmuş demektir.Ehh bizde napalım yanii AMD kral olana kadar prens olarak idare ederiz
    [bgdnc2] Bana bakın daha fazla gaz vermeyin bu seferde başka topikte inteli karalarım ama intel karalansada AMD kadar ezilemez
    Her güzelin bir kusuru vardır ama iki güzelden birinde daha azdır
    o da INTEL dir.
    Artık bu yazımı içlerine sinderemeyen AMD ciler bana ukala mı derler PM den küfür mü ederler,haddini mi aştın derler bilemem ama gerçekler belli bunu kabul edin.

• oyun oynayacaksan işlemci okadar önemli değil.Ekran kartına ve rama para ver.
  • Ya ne tartışması gene bu anlamadım! Hayret bişey avukatımısınız intel'in amd'nin? Adam P4 sistem istiyor yardım etmeyi düşünüyorsanız intel'li bi konf yazın olsun bitsin. Intel köşeyi döndü diye size yüzdemi verecek kârından? Yanlış işler.. Yanlış...
  • [clps]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.