Şimdi Ara

P42GW10 plazma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P42GW10 plazma kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Nasıl bir cihazdır?

• şimdi bu cihazı sana nasıl anlataytımkii eğer almayı düşünüyorsan hiç düşünme git ve al sonra iyki bu cihazı aldım dersin eğer kafanın takıldığı bir nokta olursa sor cihaz özelliklleri hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: slackerx

P42GW10 plazma kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Nasıl bir cihazdır?

Cihaz çok iyi.Bende almayı düşünüyordum fakat sadece İB de var.Panasonic shoplarda ancak 2010 ortasında açılacagından şuan almaktan vazgeçtim.
  • kullanan birisi olarak memnunun

detay inceleme istersen buraya bak

http://www.televisions.com/Panasonic_TX-P_42_GW_10_.php
  • Tek sorun İstanbul Bilişim hakkında okuduklarım. Ne zamandır hangisini alayım diye karar veremiyordum. Şimdi karar verdim, cihazı satan yer yok. İstanbul bilişim sadece kendi garantisini veriyor 2 yıl. Yazı tura atmak gibi birşey oldu bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melozh

kullanan birisi olarak memnunun

kullna arkadaş nereden almış bence onunla bir görüş ib den almıştır sanıyorum bir problem yaşamışmı veya aldığı ve kullnadığı süreçte olumsuz bir şey yaşamımı acaba bunları bizimle paylaşırsa sanırım daha yardımcı olur.. ve şimdi alabileceğin bir cihazı 2010 yılında almakta çok mantıklı olmayacak tır.. panasonıc shoplarda fiyat olarakta ne verecek tir allah bilir sitede ben bir firma yetkilisi görmüştüm onunla b ir görüş istersen aklınatakılan konuları birçok ben adamlar fiyat konusunda çok agresif fiyatlar veriyorlar çünkü günümüzde bu fiyat farklarıda akıl karıştırıyor yanii okadar fark ferilmez gibisinden yinede sen bilirsin.. ama sonuç olarak eğer 42gw10 alırsan tebrik ederim seni şimdiden.......

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fatih

quote:

Orijinalden alıntı: melozh

kullanan birisi olarak memnunun

kullna arkadaş nereden almış bence onunla bir görüş ib den almıştır sanıyorum bir problem yaşamışmı veya aldığı ve kullnadığı süreçte olumsuz bir şey yaşamımı acaba bunları bizimle paylaşırsa sanırım daha yardımcı olur.. ve şimdi alabileceğin bir cihazı 2010 yılında almakta çok mantıklı olmayacak tır.. panasonıc shoplarda fiyat olarakta ne verecek tir allah bilir sitede ben bir firma yetkilisi görmüştüm onunla b ir görüş istersen aklınatakılan konuları birçok ben adamlar fiyat konusunda çok agresif fiyatlar veriyorlar çünkü günümüzde bu fiyat farklarıda akıl karıştırıyor yanii okadar fark ferilmez gibisinden yinede sen bilirsin.. ama sonuç olarak eğer 42gw10 alırsan tebrik ederim seni şimdiden.......

Bende yardımların için çok teşekkür ederim sana. Firma garantisi bu ülkede biliyorsun ki pek fazla birşey ifade etmiyor. Tek korkum o. Yoksa hemen alacağım. Cihazı kime sorsam öneriyor. Başka marka plazmada almak istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 64d8000 Plazma
    13 yıl önce açıldı
    PANASONIC TX-P42ST33E
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slackerx

Tek sorun İstanbul Bilişim hakkında okuduklarım. Ne zamandır hangisini alayım diye karar veremiyordum. Şimdi karar verdim, cihazı satan yer yok. İstanbul bilişim sadece kendi garantisini veriyor 2 yıl. Yazı tura atmak gibi birşey oldu bu iş.

Herkes kendi garantisini verir. Fakat herkes garanti veremez. Bunu için Sanayi ve Ticaret Bakanligindan yetki ve yeterlilik belgelerinin olmasi gerekir. Daha once Tekofaks ta kendi garantisini veriyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.