Şimdi Ara

p4i45gv ana kartta sorun var yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende bir P4i45GV ana kart var ve bir pc toplamaya kalktım herşey tamam ama
    pc açılıyor ekrana sistem hatası geliyor ve pc kendini kapatıyor
    tekrar açmaya kalktıgımda ekran açmadan pc yine kendini kapatıyor
    ısınıyor herhalde ve kendini kapatıyor anlamadım işlemci fanı çalışıyor
    güçkaynagını başka pc de denedim oda çalışıyor sorun yok rem lerde saglam
    bundan bişey anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan_m

arkadaşlar bende bir P4i45GV ana kart var ve bir pc toplamaya kalktım herşey tamam ama
    pc açılıyor ekrana sistem hatası geliyor ve pc kendini kapatıyor
    tekrar açmaya kalktıgımda ekran açmadan pc yine kendini kapatıyor
    ısınıyor herhalde ve kendini kapatıyor anlamadım işlemci fanı çalışıyor
    güçkaynagını başka pc de denedim oda çalışıyor sorun yok rem lerde saglam
    bundan bişey anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim

tam olarak ne hatası yazıyor?

sistem açılıyo windowsa giriyo hata ondan sonramı geliyor ?

acaba hardiskin diğer kasandan kalan sistemmi yani bu sistemi topladıktan sonra format attınmı pc ?
  • format atamıyorum ki hiç açılmıyor açılışta sistem özelliklerini göçsteren kısım da kapanıyor yani biosa bile giriş yapamıyorum hemen kapanıyor
  • cpu ya tam oturturttun mu fanını yani.... galiba kısa devre var bir yere degiyor galiba anakartın altındaki lehimler kasaya falan degiyor galiba bir kontrol et istersen...uzunsa kes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-baki -- 5 Nisan 2009; 1:16:46 >
  • bakim hemen inşallah işe yarar
  • baktım yok gibi geldi bana her ihtimale karşı anakartın altına incebir karton koydum ama sonuç yine aynı ama bide remi çıkardım rem olmadan açmayı denedim bip sesi geliyor ama kasa bu sefer kapanmadı yani remlerimde bir sorun var galiba çalışıyolardı bidaha başka bir kasaya takıp deneyecem
  • şimdide sadece hdd yi taktıgımda sorun yok açıyor tabi format istiyor ama cd sürücüyü de bagladımmı yinekapatıyor kendini ben bu anakarttan hiç bişi anlamadım farklı bi ıd kabloyla anakarta direkde baglasam aynı ıd kablo üzerinden de cd sürücüyü baglasam yine kandini kapatıyor anormal bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.