Şimdi Ara

P5B-VM RAID0 YAPACAKTIM AMA DISKLERI TAKTIM PC ACILMADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARK.LAR LUTFEN YARDIMCI OLABILEN VARSA bı el atsın

BENDE ASUS P5B-VM ANAKART VAR ---- JMICRON 36x bi raid controller falan var iste

son bios updatei falanda yapmıstım

normalde bi tane samsung 160 gb dsiskim vardı ve sistem calısıyordu !

bugun gittim 2 tane seagate 160 gb hdd aldım !

dedimki eski diskim ayrı olsun veri yedekleyeyim yani normal sata oalrak baglı kalsın ve boot hdd olmasın

aldıgım 2 tanede hdd yi raid 0 yani stripe yapayım !

diskleri taktım 4 tane sata yeri vardı 1 2 no luya raid yapcakalrımı 3 noluyada normal kalacak diski taktım ve sistemi actım

tabi sistem acılmadı ekran gelmedi ! diskleri soktum eski diskimi eski yerine geri taktım yani pc yi eski haline ceviridm hemen ama yo kartık pc acılmıo

simdi yanlıs olan taraf ne ? yani her boardun ayrı raid baglama seklimi var nedir ? yani yanlısta olsa pc acılmaz cıakrtırsı nacılır artık pc mc klalmadı acılmıo

neyse garantiye yollucamda simdi asıl sormak istedigim geldiginde yine o diskleri kullanmak isticem tabiki raid yapomak icin bi bilginiz varsa bi baksanız board a google dan remsine de nere baglıcam jumper mumper mı var neyi ayarlkcıcam bi yardımcı olsanız !!! simdiden tesekkurlker kolay gelsin

• güç kaynağın yanmış olabilir
  • JHYR PC ACILMIO DERKEN EKRAN GELMIO HERSEY CALISIR DURUMDA YANI BI HATA VAR GIBI ANAKART HICBISI ISLEME SOKMUO ZATEN SORU MBU DIIL ASLINDA PC YAPTIRDIKTAN SORNA RAID 0 YAPCAMDA NASI YAPIM P5B-VM YE NEYI YANLIS BAGLADIMKI ANLAMADIM GITTI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.