ARK.LAR LUTFEN YARDIMCI OLABILEN VARSA bı el atsın
BENDE ASUS P5B-VM ANAKART VAR ---- JMICRON 36x bi raid controller falan var iste
son bios updatei falanda yapmıstım
normalde bi tane samsung 160 gb dsiskim vardı ve sistem calısıyordu !
bugun gittim 2 tane seagate 160 gb hdd aldım !
dedimki eski diskim ayrı olsun veri yedekleyeyim yani normal sata oalrak baglı kalsın ve boot hdd olmasın
aldıgım 2 tanede hdd yi raid 0 yani stripe yapayım !
diskleri taktım 4 tane sata yeri vardı 1 2 no luya raid yapcakalrımı 3 noluyada normal kalacak diski taktım ve sistemi actım
tabi sistem acılmadı ekran gelmedi ! diskleri soktum eski diskimi eski yerine geri taktım yani pc yi eski haline ceviridm hemen ama yo kartık pc acılmıo
simdi yanlıs olan taraf ne ? yani her boardun ayrı raid baglama seklimi var nedir ? yani yanlısta olsa pc acılmaz cıakrtırsı nacılır artık pc mc klalmadı acılmıo
neyse garantiye yollucamda simdi asıl sormak istedigim geldiginde yine o diskleri kullanmak isticem tabiki raid yapomak icin bi bilginiz varsa bi baksanız board a google dan remsine de nere baglıcam jumper mumper mı var neyi ayarlkcıcam bi yardımcı olsanız !!! simdiden tesekkurlker kolay gelsin
güç kaynağın yanmış olabilir
JHYR PC ACILMIO DERKEN EKRAN GELMIO HERSEY CALISIR DURUMDA YANI BI HATA VAR GIBI ANAKART HICBISI ISLEME SOKMUO ZATEN SORU MBU DIIL ASLINDA PC YAPTIRDIKTAN SORNA RAID 0 YAPCAMDA NASI YAPIM P5B-VM YE NEYI YANLIS BAGLADIMKI ANLAMADIM GITTI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme