Şimdi Ara

p5ld2 bıos guncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel 630 sl729 contra rıco 3.0/2m/800/04a cpu yu
    asus p5ld2 anakarta takınca bios guncellemesı ıstıyor enson 2002v u ındırdıgım halde
    tekrardan bios gunceleması fdd yada cd rom takın tarzında komut satırı gelıyor anakartmı destekelemıyor yoksa cpu sorunlumu
    anakart normal calışan anakart fıkırlerınızız söylersenız sevınırım saygılar

birde asus p5ld2 ile asus p5pl2 cıfcekırdek destegı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seloyahsi -- 29 Nisan 2010; 14:26:30 >

• http://support.asus.com/cpusupport/cpu_support_right_master.aspx?type=1&name=P5LD2

Burdan bakabilirsin. Desteklemiyor ama çalıştırıyorsa o uyarıyı her zaman vericektir. O şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Windowsta işlemciyi doğru şekilde görüyorsa :)
  • öncelikle ilgin için teşekürler
    peki aynı işlemcinin 630 sl729 chına olanı var onda sorunsuz guzel bir şekılde çalışıyor sistemde kurdum digerınde yukarda yazdıgım gıbı
    630 sl729 costa rıco olan bıos uyarısı verıyor sadece fdd yada cd rom
    komut uyarısı verıyor sıyah ekranda fdd taktım guzel bir şekılde son guncelelmesını kendı yaptı tekrar actım aynı donguye gırıyor gunceleleme ıstıyor sistem açmıyor yada bıosa gıremıyorum cpu calışmıyor olsa bu işlemlerı yaptırmaz
    birde asussun verdıgın lıkınde ALL ALL YAZAN LAR ne oluyor desteklemedıgınımı gösterıuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seloyahsi -- 29 Nisan 2010; 16:16:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.