Şimdi Ara

p5ld2 ye bannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kutunun üstünde bile dual cre detekler yazıyor özelliklerinde 1066 fsb destegi yazıyor ama rev 1.02 oldugu için c2d olmuyormuş rev2 olmalıymış ban ban ban ps3 alacam aaaaaaaaa işim yok anakart açlacam c2d alacam bide üstüne ekran kartı alacam bayılacam en aşşagı 1 milyar para yok kardeşim yok ben ps3 alırım keyfime bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belirtisiznesne -- 22 Temmuz 2007; 20:50:47 >

• herkesin keyfi git al alma dien yok

aynı dert bendede war kime kaktırırım die düşünüp duruom
  • ehühüa bence al tak bi dene
  • en iyisi konsolda ps3 oyunları 100-150 ytl

crack çıkın hemen alıcam
  • her dual core c2d demek mi tabi ki hayır ayrıca takıp bakma yakarsın işlemciyi
  • bana sorsaydın cevaplardım o anakartın her revi core duo destekli değil diye.
    bide not edeyim : ben revision düşmanıyım ne yaw yapacaklarsa doğru dürüst stabil sürümler yapsınlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 24 Temmuz 2007; 15:23:18 >
  • yok o kartın destegi
  • o anakartı ben çogaltacam bi ara
  • rev 1.xx serisinden bende de var p5ld2.945p çipseti zaten tam bi odun.2.8lik d920 enfazla 3.5ghz de tam stabil olabiliyor.965 çipsetlerde rahat rahat 4ghzi geçiyor millet
  • Bunun için konu açmaya gerek yok yada konu dışına aç bol bol geyik yapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

Bunun için konu açmaya gerek yok yada konu dışına aç bol bol geyik yapalım.

öyle demeyin bu kart yüzünden başıma gelenleri anlatsam burdan nereye yol olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.