Şimdi Ara

!! P800'E NASIL FORMAT ATABİLİRİZ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr p800 hakkındabir konuda takıldım telefonum ağırlaştığından dolayı format atma m lazı bir zarar görürmü ve nasıl atabilir ve de tekrara nasıl yükleyebilrim bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

• format /q /s
  • Ben onu degilde Fdiski biliyorum
  • wheel up
    *
    wheel down
    wheel down
    *
    wheel down
    *

bu gizli servis menüsünden formatlar...
  • bu arada wheel dediğimiz şey jog dial oluyo türkçe tercümede edeyim jog dial yukarı,*,jd aşağı,jd aşağı,*,jd aşağı,* sonunda bir tane daha yıldız olacak bu arada kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolatA -- 30 Ekim 2004, 17:47:56 >
  • hımkm ılgınc bır format :)
  • olursa bana haber verin deneyen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HOCAM TEKRAR NASIL YÜKLÜYORSUN

BU JOG DİAL'A YAPILAN YAPILAN FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNMEKMİ?

VE DENEDİM OLMUYOR ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildworld -- 30 Ekim 2004, 17:19:33 >
  • fabrika ayarları mı bilmiyorum ama telefondaki herşey siliniyor...master reset deniyor olması lazım mutlaka bir yerde hata var... herkes yapıyoda
  • masa üstüne geliyorum aynen dediğin gibi bir yukarı 3 aşağı yapıyorum jog dial'le??*
  • arada yıldıza basıyomusun (*)?
  • yok ee sonra tekrara geri nasıl yükleyebilirm yani formatmı olucak???
  • Allah seni ,napmasın .... evet hepsi formatlanacak ... kodu editledim yıldız koymayı unutmuşum onuda yap yapacaksan
  • Jog dial yukarı -> * -> aşağı-> aşağı-> * -> aşağı-> * bu da p800 service menüsüne gider
  • ya hocam tekrar geri nasıl yükleyebilirm onu soruyorum Adı üstünde format işletim sistyemide gdecek geri nerden yüklücemmmmmmm
  • öyle geri yükleme diyil ya cep telde format sadece programları falan siler üstündeki resimleri kaydettiğin herşeyi siler sıfır telefonu ilk aldığındaki gibi olur anladın? yoksa win xp gibi diyildir
  • haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya hocam öyle desene fabrik ayarı gibi bişey format gibi birşey varmı
  • hocam telefonun işletim sistemini niye silmek isitoysunki kafayı mı yedin?
  • yok be öyle bir niyetim yok yani silip geri yüklemek gib bir imkan yokmu bende p800 kullanıyorum bir sorunum var bu sorun yeni başladı her masa üstüne gelince sistem dosyaları çıkıyor ekrana neden olabilir
  • iste dediğimi yap geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.