Şimdi Ara

P9 Lite (2017) Modeli Cihazdaki Uygulamaları Hafıza Kartına Aktarma Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
7.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığından da anlaşılacağı üzere arkadaşlar ne denersem deniyim ne yaparsam yapıyım app ler dahil uygulamalar bölümünde depolamaya tıklayınca hiçbir uygulamada karşıma sd karta aktar seçeneceği vb. seçenek çıkmıyor.Var ise bir çözümü şu elimden bir tutun brolar

• yokmu bilen arkadaşlar yardımınız lazım...
  • bir allahın kulu yardımcı olamıyor mu ? bilen yokmu arkadaşlar.
  • Eğer EMUI arayüzü destekliyorsa hafıza kartını dahili hafıza olarak göstermeyi deneyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkmaz07

Sonuç nedir

hala taşıyamadım ne olacak... Taşı ibaresi çıkmıyor app yi sd karta
  • bu cihazı bende almak istedim ama iyi ki almadım çünkü o ara Nova geldi ve 32 gb la onu aldım eski telefonumda 32 gb dı ve yetiyordu onda sd kart takılamıyordu şimdi istersem buna sd kartta takabilirim hafıza çok önemli bir iki uygulama yükledikten sonra yer kalmıyor yoksa 16gb günümüz için hiçte yeterli bir yer değil üstelik bunun çok az bir kısmı kullanıcıya kalıyor alacak arkadaşlara bunu belirtmek isterim. Uygulamalar taşınabilse bile her uygulama için geçerli değil evde birde g4 beat var valide kullanıyor ona almıştık başımıza bela aldık doğru dürüst uygulama kullanmamasına rağmen üstelik sd karta taşınmasına rağmen ikide bir hafıza doluyor bir şeyleri silmek zorunda kalıyoruz (hafıza kartı var 16gb) günümüz şartlarında en az 32gb mümkünse 64gb bir cihaz alın başınız ağrımasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Depolama alanını sd kart olarak seçtiğin zaman büyük uygulamaları hafıza kartına kaydediyor bu da yeterli olur diye düşünüyorum ben real racing 3 yükledim toplam 1.40 gb boyutun 1 küsür gb'ı sd kartta onun dışında küçük boyutlu uygulamalarda gerek olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.