Şimdi Ara

P90x2 Günlüğüm [Polipeptit] [90.Gün Güncellemesi] (1.-90. gün before-after) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
12.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gündür uzaklaştım spordan.. iyi oldu ama dinlendim...

bu gün tekrar başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetronoM

4 gündür uzaklaştım spordan.. iyi oldu ama dinlendim...

Benimde vücudum yorulmaya başladı gibi öyle hissediyorum iyi olmuş bence.

Ben boş günümde bölgesel çalışıyorum. Bi kere kaçırdım o gün dışarda olduğum için yapamadım ertesi gün çift antreman yaptım böyle bir yorgunluk olmaz öldüm resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

quote:

Ben boş günümde bölgesel çalışıyorum. Bi kere kaçırdım o gün dışarda olduğum için yapamadım ertesi gün çift antreman yaptım böyle bir yorgunluk olmaz öldüm resmen

hocam çift antrenman yapma kesinlikle..

bi ara insanty+p90x ve 45 dakika bisiklet sürüyordum.... ve 15 saate felan çıkıyordu...

ama iflasın eşine geldim 2 hafta dayanabildim...

bu yüzden yavaş ama kararlı olmak en iyisi.. stabil olabilmek önemli..

• Yatmadan önce birde meyveyemeyi unutma.Hatta vitamin hapı yerine meyve yemen senin için daha yararlı.Ayrıca öğünleri sürekli aynı yapma biraz değiştir.Çünkü böyle hem sıkılırsın hemde zararlı mesela öğlen bir çeşit sebze yemeği+yoğurt+çorba yap.Yatmadan önce meyve ye ve haftada 1 2 gün tatlı ihtiyacını karşılaması için pekmez yada bal ye.
  • quote:

quote:

quote:

bi ara insanty+p90x ve 45 dakika bisiklet sürüyordum.... ve 15 saate felan çıkıyordu...

Olabildiğince antreman programımdan şaşmaya çalışıyorum zaten.Sadece 1 gün elimde olmayan sebeplerden dolayı yapamadım o günün telafisini çift antremanla kapatmak zorundaydım.Bugün 19. günüm ve 1 kere oldu şu ana kadar umarım bundan sonra olmaz çünkü gerçekten inanılmaz yorucu oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Yatmadan önce birde meyveyemeyi unutma.Hatta vitamin hapı yerine meyve yemen senin için daha yararlı.Ayrıca öğünleri sürekli aynı yapma biraz değiştir.Çünkü böyle hem sıkılırsın hemde zararlı mesela öğlen bir çeşit sebze yemeği+yoğurt+çorba yap.Yatmadan önce meyve ye ve haftada 1 2 gün tatlı ihtiyacını karşılaması için pekmez yada bal ye.

Ben meyveyi yatmadan önce yemeyi doğru bulmuyorum eğer yersem öğlen vakti yiyorum.Tabi her zaman fırsat olmuyor bu haftada 1 ya da 2 gün 2-3 çeşit meyve yemeye çalışıyorum. Öğünlerim sürekli aynı gözüküyor ama öyle olmuyor . Okulda öğlen yemeği yersem o gün ne çıkmışsa onu yiyorum ya da pilav tavuk çorba salata yiyebiliyorum. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum böyle şeylere. Yoğurdu sabahları kullanmaya başladım özellikle yulaf ezmesiyle. Gerçekten güzel oluyor. Teşekkürler tavsiyeleriniz için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olabildiğince antreman programımdan şaşmaya çalışıyorum zaten.Sadece 1 gün elimde olmayan sebeplerden dolayı yapamadım o günün telafisini çift antremanla kapatmak zorundaydım.Bugün 19. günüm ve 1 kere oldu şu ana kadar umarım bundan sonra olmaz çünkü gerçekten inanılmaz yorucu oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Yatmadan önce birde meyveyemeyi unutma.Hatta vitamin hapı yerine meyve yemen senin için daha yararlı.Ayrıca öğünleri sürekli aynı yapma biraz değiştir.Çünkü böyle hem sıkılırsın hemde zararlı mesela öğlen bir çeşit sebze yemeği+yoğurt+çorba yap.Yatmadan önce meyve ye ve haftada 1 2 gün tatlı ihtiyacını karşılaması için pekmez yada bal ye.

Ben meyveyi yatmadan önce yemeyi doğru bulmuyorum eğer yersem öğlen vakti yiyorum.Tabi her zaman fırsat olmuyor bu haftada 1 ya da 2 gün 2-3 çeşit meyve yemeye çalışıyorum. Öğünlerim sürekli aynı gözüküyor ama öyle olmuyor . Okulda öğlen yemeği yersem o gün ne çıkmışsa onu yiyorum ya da pilav tavuk çorba salata yiyebiliyorum. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum böyle şeylere. Yoğurdu sabahları kullanmaya başladım özellikle yulaf ezmesiyle. Gerçekten güzel oluyor. Teşekkürler tavsiyeleriniz için

evet hocam yorucu oluyor baya... uyku düzenine dikkat et.. çünkü ben son zamanlarda uyku düzeni yüzünden yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeye başladım ve bu yüzden uyku düzenine dikkat...

meyve olayına sıra gelince benim tercihim elma oluyor genelde...

meyvede fruktoz şekeri vardır eğer meyveyi abartırsanız yağlanma yapar.. çünkü fruktoz malum vücutta çok kolay yağa dönüşüyor....

yumurtayı haftada kaç tane tüketiyorsun...

beyazı yani... 3,5 gram protein var beyazında....?

• quote:

evet hocam yorucu oluyor baya... uyku düzenine dikkat et.. çünkü ben son zamanlarda uyku düzeni yüzünden yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeye başladım ve bu yüzden uyku düzenine dikkat...

meyvede fruktoz şekeri vardır eğer meyveyi abartırsanız yağlanma yapar.. çünkü fruktoz malum vücutta çok kolay yağa dönüşüyor....

Evet uyku düzeni çok önemli bende bu aralar çok bozdum.Bu saatte cevap yazmamdan belli oluyordur zaten :)

Haftanın yaklaşık 5 günü yumurta tüketiyorum.Tükettiğim günlerde biri tam olmak üzere 3 tane oluyor . Yani haftada toplam 15 yumurta tüketiyorum bunun 5i sarısıyla birlikte

• quote:

quote:

Evet uyku düzeni çok önemli bende bu aralar çok bozdum.Bu saatte cevap yazmamdan belli oluyordur zaten :)

Haftanın yaklaşık 5 günü yumurta tüketiyorum.Tükettiğim günlerde biri tam olmak üzere 3 tane oluyor . Yani haftada toplam 15 yumurta tüketiyorum bunun 5i sarısıyla birlikte

yumurta adetini artırabilirsin bence hocam... ben 4 yumurta beyazı 1 tam toplamda 5 yumurta tüketiyorum...

yatmadan öncede 100 gram yağsız lor peyniri 2 kaşık yoğurtla bulamaç yapıp yanında 3 yumurta beyazı yiyip öyle yatıyorum....

kasların sürekli beslenmesi gerekli çünkü biliyorsun...

Not: Spor+ bol proteinli bir öğünden 4 saat sonra yatmadan önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 27 Şubat 2013; 13:58:44 >

• quote:

quote:

quote:

yumurta adetini artırabilirsin bence hocam... ben 4 yumurta beyazı 1 tam toplamda 5 yumurta tüketiyorum...

yatmadan öncede 100 gram yağsız lor peyniri 2 kaşık yoğurtla bulamaç yapıp yanında 3 yumurta beyazı yiyip öyle yatıyorum....

Evet aslında artırabilirim.Yumurtanın içerdiği protein ve aminoasitlerin ne kadar değerli olduğunu biliyorum ama anca bu kadarını yiyebiliyorum.Ben bu sporla ilgilenmeden önce neredeyse hiç yumurta yemedim daha doğrusu yiyemedim. 21 yaşındayım şuanda 20 yıl boyunca yediğim yumurta sayısı 20-25 ancadır. Yumurtadan tiksiniyordum ama bu sporu yapmaya başladıktan sonra zorla da olsa yemeye başladım yani bu yediğim haftalık 15 yumurta benim için inanılmaz bir başarı gibi

Bende yatmadan önce 100 gr lor yiyordum birkaç güne kadar ama geçen gün yerken bi tiksinti geldi bende bir süreliğine bırakma kararı aldım.En azından 1 hafta tüketmeyeceğim.

Kasların sürekli beslenmesi için proteinleri belli bir zaman dilimine değil genele yaydım umarım sonuç verir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet aslında artırabilirim.Yumurtanın içerdiği protein ve aminoasitlerin ne kadar değerli olduğunu biliyorum ama anca bu kadarını yiyebiliyorum.Ben bu sporla ilgilenmeden önce neredeyse hiç yumurta yemedim daha doğrusu yiyemedim. 21 yaşındayım şuanda 20 yıl boyunca yediğim yumurta sayısı 20-25 ancadır. Yumurtadan tiksiniyordum ama bu sporu yapmaya başladıktan sonra zorla da olsa yemeye başladım yani bu yediğim haftalık 15 yumurta benim için inanılmaz bir başarı gibi

Bende yatmadan önce 100 gr lor yiyordum birkaç güne kadar ama geçen gün yerken bi tiksinti geldi bende bir süreliğine bırakma kararı aldım.En azından 1 hafta tüketmeyeceğim.

Kasların sürekli beslenmesi için proteinleri belli bir zaman dilimine değil genele yaydım umarım sonuç verir

tabiki verecektir...

yumurta olayı daha başka bi olay ama...

gaspari aminomax 8000 350 lik tabletini araştır istersen..

73 tl fiyatı...

• Arkadaşlar bende bu pazartesi başlayacağım p90x'e fakat aklımda bazı sorular var.

Göbek kısmımda yağlanmalar olduğu için belirli bir miktar kilo vereceğim fakat istediğim kiloya ulaşınca o kiloda kalmayı nasıl sağlayabilirim.

Konuyu tamamen okudum fakat besin konusunda anlamadığım yerler var.Akşam yemeğini spordan önce mi yoksa sonra mı yemeliyim?Bu sorunun cevabına göre bir kaç ek sorum dahas gelebilir.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Arkadaşlar bende bu pazartesi başlayacağım p90x'e fakat aklımda bazı sorular var.

Göbek kısmımda yağlanmalar olduğu için belirli bir miktar kilo vereceğim fakat istediğim kiloya ulaşınca o kiloda kalmayı nasıl sağlayabilirim.

Konuyu tamamen okudum fakat besin konusunda anlamadığım yerler var.Akşam yemeğini spordan önce mi yoksa sonra mı yemeliyim?Bu sorunun cevabına göre bir kaç ek sorum dahas gelebilir.

Teşekkürler.

benim tercihin spordan sonra...

esasında bu şu değildir... yemeği kestim kilo verdim yine yiyebilirim... bu inançtaysan eğer hiç başlama...

ama artık sağlıklı beslenecem, sağlıklı olacam kararındaysan verdiğin kiloda kalırsın çok rahat...

• quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Arkadaşlar bende bu pazartesi başlayacağım p90x'e fakat aklımda bazı sorular var.

Teşekkürler.

Senin istediğin kilo ile vücudunun olması gereken kilo farklıysa burada bir problem vardır diye düşünüyorum.Eğer düzenli ve sağlıklı beslenirseniz vücudunuz size yol gösterecektir.Yani sizin sağlıklı ve iyi olmanız gereken kilo 70 ise vücudunuz bunu 70 +-2 seviyesinde tutacaktır ama dediğim gibi düzenli ve sağlıklı beslendiğiniz taktirde.

Diğer sorunuza gelince ise ben sporu genelde akşam 8 den sonra yapıyorum akşam yemeğini 6 en geç 7 de yiyorum.Yani akşam yemeğinden 2-3 saat sonra spor yapıyorum. Böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

quote:

Hocam şu anlık pek düşünmüyorum amino asit almayı.50.günden sonra kullanacam büyük ihtimalle ama tablet değil sıvı almayı düşünüyorum.

• vücut sağlam dehşet güzel işler çıkar ortaya. Bilek 15 günde 0,5 cm iyi gelişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

vücut sağlam dehşet güzel işler çıkar ortaya. Bilek 15 günde 0,5 cm iyi gelişmiş.

Çok teşekkür ediyorum :) Vücudumda değişmeler başladığını hissediyorum hem güç olarak hem görünüm olarak.30. gün ile 60.gün arası patlama yapacakmışım gibi geliyor bana
  • 30.gün güncellemesi yapılmıştır.

Sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

30.gün güncellemesi yapılmıştır.

Barfiks e alternatif direnç lastiğiyle bir şeyler yapılabilir mi ?Kapılar pek sağlam değil koridora falan da almayı düşünmüyorum barfiks demirini
  • Bende başlayacağım p90x te zorladım belki bu kolay gelir :D
  • gelişmeler çok güzel bence bende 37.gündeyim p90x'te ama benim spor temelim olmadığı için bu kadar belirgin sonuçlar olmadı sanırım gerekirse 3 4 tur yapmayı bile göze alıyorum ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

quote:

30.gün güncellemesi yapılmıştır.

Barfiks e alternatif direnç lastiğiyle bir şeyler yapılabilir mi ?Kapılar pek sağlam değil koridora falan da almayı düşünmüyorum barfiks demirini

Tabi ki yapılabilir.Ben barfikste 15 civarı yapabiliyorum o sayıya ulaştıktan sonra hemen direnç lastiğiyle lat pulldown ve kürek hareketi yapmaya başlıyorum.
    Sıkıştırmalı barfiks demirini pek önermiyorum belki bizim evdeki kapılar pek sağlam olmadığından olabilir ama kapıya baya bir zarar verdi.

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Bende başlayacağım p90x te zorladım belki bu kolay gelir :D

P90x'e göre biraz daha ağır bir içeriğe sahip. P90x zor geldiyse önce p90'ı bitirin sonra p90x ve p90x2'ye geçin

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

gelişmeler çok güzel bence bende 37.gündeyim p90x'te ama benim spor temelim olmadığı için bu kadar belirgin sonuçlar olmadı sanırım gerekirse 3 4 tur yapmayı bile göze alıyorum ama :)

Bende şuan 38.gündeyim ama ilk 30 güne göre değişmeler biraz azaldı gibi.Gerçi bunun bir nedeni beslenme düzenime ilk 30 günkü kadar sadık kalamamam.
    P90x'i bitirdikten sonra bence p90x2 ye geçin ve programı biraz daha ağırlaştırın kendinize göre

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.