Şimdi Ara

P90x2 Günlüğüm [Polipeptit] [90.Gün Güncellemesi] (1.-90. gün before-after) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
7
Favori
12.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

az kalmış bitmesine ağırlık sehpam var demişsin nasıl temin ettin işe yarıyor mu?

P90x2 Günlüğüm [Polipeptit] [90.Gün Güncellemesi] (1.-90. gün before-after)

Hepsiburada'dan almıştım Ekim 2012 gibi.Şubat'a kadar sırf ağırlık çalıştığım için çok işime yaradı.Sadece göğüs için değil bacak için de çalıştığım oldu bu sehpa ile.

Şu anda haftada 1 gün programdan ayrı olarak göğüs çalışıyorum ve sadece haftada 1 gün kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

quote:

az kalmış bitmesine ağırlık sehpam var demişsin nasıl temin ettin işe yarıyor mu?

Hepsiburada'dan almıştım Ekim 2012 gibi.Şubat'a kadar sırf ağırlık çalıştığım için çok işime yaradı.Sadece göğüs için değil bacak için de çalıştığım oldu bu sehpa ile.

Şu anda haftada 1 gün programdan ayrı olarak göğüs çalışıyorum ve sadece haftada 1 gün kullanıyorum.

ne kadara almıştın peki? ağırlıklar la birlikte mi?

• quote:

Ağırlıklarla aynı zamanda almıştım evet.

Faturasına baktım ama faturasında fiyatı yazmıyor.Yanlış hatırlamıyorsam 180'e almıştım.
  • P90x e göre zorluyor mu? P90x bitirmeden 2 ye baslasam olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90.Gün güncellemesi yapılmıştır. Before-afterlar eklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Şimdi hacimlenme zamanı hocam . ilk resminize bakıyorumda son halınızden daha kalıplı gozukuyorsunuz (yaglı maglı ama sonucta kalıplı gosterıyormus :D )
    Simdi sizin kilo almaya yonelik program hazırlamanız lazım kardiyo yapmayın artık ericeğiniz kadar ermişssiniz :)

arkadaşın düşen ölçüsü birtek bel ve kalça :) adam resmen yağ yakarken hacim yapmış sonuç tablosundan bakarsan anlarsın fotoğraflar biraz yanıltıcı çıkmış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Şimdi hacimlenme zamanı hocam . ilk resminize bakıyorumda son halınızden daha kalıplı gozukuyorsunuz (yaglı maglı ama sonucta kalıplı gosterıyormus :D )
    Simdi sizin kilo almaya yonelik program hazırlamanız lazım kardiyo yapmayın artık ericeğiniz kadar ermişssiniz :)

Bundan sonra en azından eylül ayına kadar kilo almayı düşünmüyorum.Eylüle kadar 80 kiloda kalıp yağ yakmayı ve hacim kazanmayı düşünüyorum.
    Bunun için haftanın 3 günü kardiyo 3 gün ağırlık çalışacam.

Ayrıca yazın kilo almaya çalışmak çok mantıklı değil metabolizma hızlandığı için daha çok emek göstermek gerekiyor
  • Merhabalar,

Antreman videolarını indirdim fakat, program bulamıyorum. İlk hafta yada ay hangilerini yapmak lazım sonrasında neler eklenip neler cıkarılır gibi, bu konuda yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamo

Merhabalar,

Antreman videolarını indirdim fakat, program bulamıyorum. İlk hafta yada ay hangilerini yapmak lazım sonrasında neler eklenip neler cıkarılır gibi, bu konuda yardım edebilir misiniz?

p90x veya p90x2(hangisini kullanıyorsan) alternate calendar yazıp görsellerde resmini bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende programa başlamayı düşünüyorum. Ancak kapı barfiksi yerine plates lastiği kullansam olur mu ?
  • bence süper olmuş
  • gerçekten güzel bi değişim kutlarım sizi...

yalnız nox kullanman şu çalışma için gereksiz olduğunu düşünüyorum. vitamin olayı güzel ben pharmaton kullanıyordum memnun kalmıştım bi araştır f/p oranını tavsiye ederim.
  • tebrik ederim, şu an nasılsın?
  • ben spor salonunda çalışıyorum bunu yapsam yararlı olur ancak hangisini ne zaman yapıcam yav
  • Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg_sample -- 30 Kasım 2014; 21:18:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.